FIX: Skriveren er offline i Windows 7, 8, 10

Har du nylig oppgradert til Windows 10, Windows 8.1 eller Windows 8? I enkelte tilfeller, når brukerne oppgraderer operativsystemene, kan driverne for en bestemt type maskinvare forårsake noen problemer. I dette innlegget vil vi snakke litt om skriveren som går offline i Windows 8 eller Windows 10, og du får se nøyaktig hvordan du kan fikse det ved å lese veiledningen nedenfor.

Før du begynner med programvare relaterte problemer for skrivere, bør du først kontrollere at du har USB-kabelen koblet fra skriveren til Windows 8 eller Windows 10-enheten. Kontroller at papirmagasinet ikke er tomt, og kontroller om papiret står fast i skriveren. Når du har kontrollert alle maskinvareproblemene ovenfor, og du fortsatt har dette problemet, følger du trinnene nedenfor for en hurtig løsning i Microsoft-operativsystemet.

LØSET: Skriveren vises offline på Windows PC

1. Avinstaller skriverdrivere

 1. Først og fremst, sørg for å sikkerhetskopiere skriverens driver før du fortsetter med dette trinnet
 2. Trykk og hold knappene "Windows" og "X" for å åpne "Enhetsbehandling" -vinduet.
 3. På venstre side av vinduet må du finne skrivernavnet ditt.
 4. Utvid ikonet til skriveren.
 5. Høyreklikk på skriverikonet i vinduet Enhetsbehandling og venstre klikk på funksjonen "Avinstaller" der.
 6. Et annet vindu vil dukke opp med instruksjoner om hvordan du avinstallerer driveren, du må følge instruksjonene på skjermen for å fjerne den.
 7. Nå starter du Windows 7, 8 eller Windows 10-PCen på nytt.
 8. Installer driverne for skriveren fra sikkerhetskopien eller fra CDen som fulgte med skriveren da du kjøpte den.
 9. Start Windows 7, 8 eller Windows 10-enheten på nytt, og prøv igjen for å se om skriveren din fortsatt går i frakoblet modus.

2. Sjekk etter driveroppdateringer på skriverprodusentens nettsted

Prøv å se på produsentens nettsted og se om de har programvaren nødvendig for å kjøre på Windows 7, 8 eller Windows 10. Hvis de ikke har programvare tilgjengelig ennå for disse versjonene, er det normalt å ha disse problemene angående skriveren.

Hvis de har programvaren tilgjengelig, kan du enkelt laste den ned fra produsentens nettsted og installere den på Windows-enheten din.

3. Kjør skriverfeilsøkeren

 1. Hvis metodene ovenfor ikke fungerte for deg, vennligst vent, klikk på linken nedenfor for å laste ned skriverens feilsøkingsverktøy.
 2. Last ned her feilsøking for skriver
 3. Etter at du har fulgt linken over, må du venstre klikke på "Lagre fil" etter at vinduet dukker opp.
 4. Venstre klikk på "ok" knappen for å starte nedlastingen.
 5. Etter at nedlastingen er ferdig, gå til mappen der du lagret feilsøkingsprogrammet og dobbeltklikk (venstre klikk) på den.
 6. Følg instruksjonene på skjermen, og la feilsøkeren gjøre det.
 7. Start Windows 7, 8 eller Windows 10-enheten på nytt og se om du har det samme problemet.
 8. Hvis du fortsatt har problemer på PCen din, eller hvis du bare vil unngå dem for fremtiden, anbefaler vi deg å laste ned dette verktøyet (100% trygt og testet av oss) for å fikse ulike PC-problemer, for eksempel filtap, skadelig programvare og maskinvarefeil.

På Windows 10 kan du raskt kjøre skriverfeilsøkeren fra Innstillinger-siden. Så, gå videre og åpne Innstillinger-siden, gå til Oppdater og Sikkerhet, og velg Feilsøking i den venstre ruten. Under delen "Kom i gang" klikker du på Skriver og starter feilsøkingsprogrammet.

4. Ytterligere feilsøkingsløsninger

Hvis skriveren din vises offline, selv etter at du har fulgt alle instruksjonene ovenfor, kan du sjekke denne feilsøkingsveiledningen for Windows 10 for ytterligere reparasjoner.

 • Endre skriverinnstillinger
 • Start skriverutskriftstjenesten på nytt
 • Endre skriveregenskaper
 • Installer de nyeste Windows-oppdateringene.

Så, etter at du har fulgt instruksjonene som er tilgjengelige i denne håndboken, bruker du kommentarseksjonen nedenfor for å sende innspillet angående skriverproblemet i Windows 7, 8 eller Windows 10.