FIX: Malwarebytes oppdateres ikke på Windows 10

Den allround beskyttende naturen til Malwarebytes satte den øverst på det gratis antivirusverktøysmarkedet. Den viktigste Malwarebytes-pakken, i tillegg til å håndtere de irriterende virusene, omhandler også PuPs og adware. Med både gratis og premium variasjoner av suiten. Imidlertid er integrasjonen med Windows 10 (som med så mange tredjepartsløsninger) sviktende brukere. Nemlig kan noen av dem ikke oppdatere Malwarebytes-klienten, selv etter flere forsøk.

Vi formidlet et søk og ga deg noen levedyktige løsninger. Gi dem en prøve og informer oss om de jobber.

Malwarebytes mislykkes i å oppdatere? Her er hva du trenger å gjøre

 1. Installer oppdateringer manuelt
 2. Sjekk Windows-brannmur
 3. Sett på nytt Malwarebytes
 4. Oppdater Windows

1: Installer oppdateringer manuelt

For det første trenger vi deg til å gjøre en ting før du installerer oppdateringer manuelt. Det første du bør gjøre er å bekrefte at Windows Defender er deaktivert. To antimalware-tjenester med sanntidsbeskyttelse aktivert og fungerer samtidig er ikke akkurat en god ide.

Med den første installasjonen deaktiverer systemet Defender automatisk, men det kan endres etter en stor oppdatering. Naviger til Windows Defender> Virus og trusselbeskyttelse> Innstillinger for virus og trusselbeskyttelse og deaktiver sanntidsbeskyttelse.

Deretter starter du datamaskinen på nytt og åpner Malwarebytes. Naviger til Innstillinger, og klikk på Installer programoppdateringer under Programmer-fanen.

2: Kontroller Windows-brannmur

En annen ting verdt å inspisere er Windows-brannmur. Som vi allerede nevnte i det foregående trinnet, kan en stor oppdatering virkelig gjøre noen viktige endringer i systemet ditt. Dette inkluderer innblanding med dine Firewall-tillatelser. Derfor oppfordrer vi deg til å navigere til innstillinger for Windows-brannmur og la Malwarebytes kommunisere fritt til en oppdateringsserver.

Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Skriv inn Tillat og åpne Tillat en app via Windows-brannmuren i Windows Søk-linjen.

 2. Klikk på " Endre innstillinger " -knappen.
 3. Klikk på " Tillat en annen app ".
 4. Naviger til Malwarebytes installasjonsmappe og legg til kjørbar fil .

 5. Tillat det å kommunisere fritt med offentlige og private nettverk.
 6. Bekreft endringer og start datamaskinen på nytt.
 7. Prøv å oppdatere Malwarebytes igjen.

3: Installer Malwarebytes på nytt

Nå, hvis du noen gang har installert en tidligere versjon av Malwarebytes (eller annen antimalware-programvare), kan de gjenværende tilknyttede filene ødelegge gjeldende installasjon. Dermed kan noen av hovedtrekkene ikke fungere som ønsket. Dette krever en fullstendig installasjon av programmet.

Men som vi allerede har sagt, integrerer antivirusprogrammet mye dypere enn det vanlige tredjepartsprogrammet. Det er derfor de gode folkene fra Malwarebytes tilbyr et spesielt verktøy som skal hjelpe deg med å rense alle de tilknyttede filene. Etterpå kan du installere Malwarebytes-pakken og forhåpentligvis kunne oppdatere uten problemer.

Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Last ned Malwarebytes Cleanup Utility, her.
 2. Kjør verktøyet og godta EULA-vilkårene.
 3. Verktøyet starter med avinstalleringsprosedyren og vil etter hvert be om en omstart.
 4. Start datamaskinen på nytt.
 5. Etter omstart, velg å installere den nyeste versjonen av Malwarebytes.

Merk: Hvis du hadde en gratis Malwarebytes-versjon, anbefaler vi sterkt at du kjøper den fullstendige versjonen, da den støttes på en måte som er bedre enn en gratis versjon.

Til slutt kan du bruke loggfilen til å dele dine bekymringer med utvikleren. Du kan legge det som et vedlegg på det offisielle forumet. Hvis de forrige trinnene ikke klarte å løse problemet, selvfølgelig.

4: Oppdater Windows

Og som et siste notat må vi minne deg om den vanligste årsaken til feiloppdateringer. Store Windows 10-oppdateringer er kjent for å bryte tredjepartsverktøy. De fleste rapporter om oppdatering av Malwarebytes ble oppstått etter en stor oppdatering (spesielt Opphavsrettsoppdatering).

Med det for øye, bør du installere systemoppdateringer og oppdateringer så snart som mulig. Forhåpentligvis bør en av dem hjelpe deg med å løse problemet ved hånden. For å sikre at alle oppdateringer er på punkt, oppfordrer vi deg til å sjekke om oppdateringer manuelt. Følg trinnene nedenfor for å se etter oppdateringer for Windows 10:

 1. Åpne innstillinger .
 2. Velg Oppdater og Sikkerhet .

 3. Klikk på Søk etter oppdateringer .

 4. Installer alle tilgjengelige oppdateringer og start datamaskinen på nytt.
 5. Sjekk om Malwarebytes- klienten kan oppdatere.

Det er det. Hvis du fortsatt er plaget av den samme feilen og ikke klarer å hente de nyeste oppdateringene fra Malwarebytes, må du sørge for å dele dine bekymringer på deres dedikerte forum. I tillegg, hvis du har noen spørsmål eller forslag, ikke vær sjenert fra å legge dem i kommentarfeltet nedenfor.