Fiks: "Feilet virus oppdaget" Google Chrome varsel

Prøver du å laste ned en bestemt fil gjennom Google Chrome, men kan du ikke fullføre operasjonen? Hvis nedlastingsprosessen ikke kan fullføres fordi den er forhindret av Google Chrome, eller hvis du prøver å åpne den nedlastede pakken, mottar du en varselmelding, må du følge retningslinjene nedenfor. Vi ser hvorfor nettleseren din blokkerer tilgangen din og hvordan du løser dette generelle sikkerhetsproblemet i Windows 10.

I de fleste situasjoner vil du ikke kunne laste ned eller få tilgang til en nylig nedlastet pakke hvis et antivirusprogram oppdager en skadelig fil som kan utgjøre et sikkerhetsbrudd for Windows 10-enheten din. Så, du trenger ikke å klandre Google Chrome, men din egen antivirusprogramvare som det er den som viser meldingen Feilmeldt, virusoppdaget.

Uansett, hvis du vet at den underforståtte filen er 100% sikret og at du mottar en falsk positiv fra ditt antivirusprogram, kan du løse dette problemet for å gjenoppta den opprinnelige nedlastingsoperasjonen. Selvfølgelig ved å bruke feilsøkingstrinnene nedenfor kan du også returnere og bruke Google Chrome uten å motta ytterligere sikkerhetsvarsler. En gang til, bruk retningslinjene nedenfor bare hvis du er sikker på at filene som lastes ned, ikke representerer noen sikkerhetsrisiko for Windows 10-systemet.

Slik løser du varslet "mislykket, antivirus detektert" i Google Chrome

 1. Fjern blokkering av Chrome og gjenopprett karantene i filer
 2. Deaktiver Windows Defender
 3. Skann etter PUP med Malwarebytes AdwCleaner

Trinn 1 - Fjern blokkering av Chrome og gjenopprett karantene i filer

Siden dette sikkerhetsvarselet vanligvis vises når Windows Defender brukes som den eneste sikkerhetsprogramvareløsningen, vil vi først vise deg hvordan du gjenoppretter den blokkerte filen:

 1. Åpne Windows Defender på datamaskinen din.
 2. Fra hovedvinduet klikker du på Historikk.
 3. I det neste vinduet, klikk på Vis detaljer.
 4. Filene som har blitt karantene vil bli oppført der.
 5. Finn programmet som ble blokkert uten noen åpenbare grunner.
 6. Du kan velge å gjenopprette den stiltiende filen hvis du vet at den kan stole på.

Nå, for å sørge for at denne filen ikke blir oppdaget som potensielt skadelig programvare, kan du legge til en bestemt ekskludering i Windows Defender. Eller, og jeg anbefaler deg å gjøre dette, kan du deaktivere Windows Defender permanent.

Selvfølgelig, etterpå må du velge å installere et nytt sikkerhetsprogram for å holde alt trygt og sikret hele tiden. Men denne gangen velger du en bedre sikkerhetsløsning som får daglige oppdateringer, og som riktig kan identifisere filene som er farlige for datamaskinen din.

En av de beste antivirusprogrammene du velger er Bitdefender. Dette er en betalt fastvare som vil sikre Windows OS sammen med dine personlige filer og dine webleserhandlinger. Men hvis du vil bruke et gratis distribuert program i stedet, gir denne artikkelen en skikkelig anmeldelse fra hvor du kan velge den perfekte programvaren for dine spesielle behov.

Trinn 2 - Deaktiver Windows Defender

I mellomtiden, her er hvordan du kan deaktivere Windows Defender permanent:

 1. Trykk på Win + R- hurtigtastene for å få kommandoen Kjør.
 2. Der skriver du gpedit.msc og trykker på Enter.
 3. Fra lokal gruppepolicy klikker du på Computer Configuration, deretter utvider Administrative Maler og går til Windows-komponenter ; Til slutt, få tilgang til Windows Defender .
 4. Fra hovedpanelet dobbeltklikker du på Slå av Windows Defender .
 5. Hvis du deaktiverer Windows Defender, velger du Enabled fra vinduet som vil bli vist på datamaskinen.
 6. Påfør og lagre endringene dine.
 7. Start opp Windows 10-systemet på nytt.

Merk : Windows Defender kan deaktiveres fra Systeminnstillinger også, som forklart:

 1. Trykk på hurtigtasterne Win + I.
 2. Velg Oppdater og sikkerhet .
 3. Fra venstre panel velger du Windows Defender.
 4. Under Real-time Protection-delen må du slå av bryterknappen.

Nå kan du gå tilbake til Google Chrome og fortsette nedlastingsprosessen, da du vil kunne bruke filene dine uten å oppleve meldingen "mislyktes, virusoppdaget".

Vær imidlertid oppmerksom på at du ikke må bruke enheten uten å bruke et dedikert antivirusprogram. Så velg klokt for å sette opp et program som har en oppdatert virusdatabase; Ellers kan du oppleve falske positive sikkerhetsvarslingsmeldinger, akkurat som den som allerede var detaljert under linjene ovenfra.

Trinn 3 - Skann etter PUP med Malwarebytes AdwCleaner

Til slutt, for å sikre at det ikke er en skjult, uhyggelig forlengelse som laster ned noe uten din bekreftelse, foreslår vi at du kontrollerer PUP. Potensielt uønskede programmer, som adware eller nettleserkapere, kan medføre mange problemer. En av dem er falske positiver med antimalware-løsningen, og forstyrrer fullstendig arbeidsflyten din.

Slik søker du etter skadelig programvare med Malwarebytes AdwCleaner-verktøyet:

 1. Last ned AdwCleaner gratis, her.
 2. Kjør verktøyet (du trenger ikke å installere det).
 3. Velg Skann og vent på at prosedyren skal fullføres.
 4. PCen starter på nytt og rengjøringsprosessen fortsetter etter at den har startet opp igjen.
 5. Rengjør alt og start datamaskinen på nytt.

Med det sagt kan vi konkludere med denne artikkelen. Ikke glem å dele tankene dine i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig utgitt i desember 2017 og har siden blitt fullstendig oppgradert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.