Slik reparerer du Intel-displaylyd som ikke fungerer

  1. Kjør SFC Scan
  2. Feilsøk lyddriveren
  3. Sett inn lyddriverne på nytt
  4. Oppdater manuelt Intel-lyddrivere
  5. Kjør en Windows Audio Service-sjekk
  6. Kjør Windows-oppdatering

Opplever du at Intel-displaylyd ikke fungerer ? Ikke vær panikk, vi viser deg hvordan du løser dette problemet.

Noen Windows-brukere rapporterte at Intel-displaylyd ikke fungerte når det spilles av spill eller når man åpner online multiplayer-spill. Denne feilen forhindrer brukere i å høre "bakgrunnsmusikk" og gjør også spillet i noen tilfeller ikke reagerende.

Årsaken til denne feilen kan imidlertid skyldes inkompatible drivere, korrupte systemdrivere og / eller ødelagte Windows-register. Lydproblemer har alltid blitt registrert i flere Windows-versjoner, og Windows 10 er ikke noe unntak.

Hvis du opplever lydproblemer med Intel, har Windows Report-teamet svart på Intel-lydproblemet ved å anskaffe tyske løsninger for dette problemet.

Løst: Intel-lydproblemer

Løsning 1: Kjør SFC Scan

Ettervirkningen av skadelig programvare eller virusinfeksjon kan føre til manglende systemfiler som fører til at "Intel-display lyd ikke fungerer". Selv om antivirusprogramvaren kan brukes til å fjerne korrupsjonen, kan systemfilene bli overskrevet, ødelagt eller til og med skadet.

Så, for å kunne reparere de viktige systemfilene som forhindrer at "Intel-display lyd ikke virker", må du kjøre System File Checker (SFC) skanning. System File Checker-verktøyet kontrollerer autentisiteten til alle systemfiler og løser problematiske filer etterpå.

Slik kjører du en SFC-skanning på Windows 10:

  1. Gå til Start> skriv cmd> høyreklikk Kommandoprompt> velg Kjør som administrator.

  2. Skriv inn sfc / scannow-kommandoen og trykk på Enter-tasten.

  3. Vent til skanneprosessen skal fullføres og start datamaskinen på nytt. Alle ødelagte filer vil bli erstattet ved omstart.

Husk at du kan bruke løsninger som presenteres i denne artikkelen for å løse driverproblemer, ikke bare den vi adresserte i dag. Hvis du har noen spørsmål eller forslag, er kommentar-delen nedenfor.

For flere Windows Drivers-løsninger og tilleggsinformasjon, sørg for å sjekke vårt Windows 10-drivere-hub.