FIX: En feil oppstod, prøv igjen igjen senere på YouTube

De fleste av oss besøker YouTube daglig, men noen brukere har rapportert en feilmelding som sier at det oppstod en feil, prøv igjen senere . Denne feilen forhindrer deg i å se videoer, men heldigvis for deg, i dag viser vi deg hvordan du løser denne feilen på Windows 10.

Kategorier av YouTube-feil

Det oppsto en feil, prøv igjen senere, meldingen vil forhindre deg i å se YouTube-videoer. Når det gjelder problemer med YouTube, rapporterte brukerne følgende problemer:

 • YouTube Det oppsto en feil under søking - Brukerne rapporterte denne feilen på YouTube mens de søkte etter videoer. Dette er sannsynligvis en feil som du kan løse ved å starte nettleseren på nytt.
 • YouTube Det oppstod en feil under denne operasjonen . Dette er bare en variant av dette problemet, og du kan fikse det ved å bruke en av våre løsninger.
 • Det oppsto en feil under visning av YouTube - Ifølge brukerne oppstår denne feilen vanligvis når du prøver å se YouTube-videoer. Du kan imidlertid være i stand til å fikse det ved å rydde hurtigbufferen eller ved å endre videokvaliteten.
 • Det oppstod en feil i YouTube Firefox, Chrome, Kant, Internet Explorer, Opera - Denne feilen kan vises i en hvilken som helst nettleser, og hvis du støter på det, må du prøve en av våre løsninger.
 • Det oppsto en feil i YouTube Flash Player - Noen ganger kan dette problemet skyldes Flash-spilleren, og for å fikse det, må du avinstallere Flash fra PCen.
 • YouTube-videoer spiller ikke - Det er mange grunner til at YouTube-videoer ikke spiller, og hvis du har dette problemet, foreslår vi at du prøver noen av våre løsninger.

Hva å gjøre hvis det oppsto en feil på YouTube

Her er de beste metodene for å fikse YouTube-feil:

 1. Bruk Glem om dette nettstedet alternativet
 2. Deaktiver Shockwave Flash
 3. Slett informasjonskapsler og cache og oppdater pluginene dine
 4. Deaktiver maskinvareaccelerasjon
 5. Oppdater lyddriverne dine
 6. Sett inn hodetelefonene eller høyttalerne på datamaskinen
 7. Avinstaller / reparer Bitdefender
 8. Bytt til en annen nettleser
 9. Endre DNS-en
 10. Endre kvaliteten på videoene dine
 11. Kontroller at informasjonskapsler er aktivert
 12. Installer nettleseren din på nytt

Vi viser de trinnvise løsningene nedenfor.

Løsning 1 - Bruk glem om dette nettstedet alternativet

Glem om dette nettstedet er en nyttig Firefox-funksjon som lar deg fjerne informasjonskapsler, lagrede passord og cache-filer for et bestemt nettsted. For å bruke det gjør du følgende:

 1. Åpne Firefox og åpne nettlesingsloggen. Du kan åpne nettlesingsloggen ved å trykke Ctrl + H på tastaturet.
 2. Søk nå i nettleserloggen og finn en hvilken som helst YouTube-kobling.
 3. Høyreklikk på det og velg Glem om dette nettstedet .

 4. Start Firefox på nytt og prøv å spille noen YouTube-video.

Dette er et enkelt triks som kan hjelpe deg med. Det oppsto en feil, prøv igjen senere feil, så vær så snill å prøve den.

Løsning 2 - Deaktiver Shockwave Flash

Noen ganger kan Shockwave Flash føre til at det oppstod En feil oppstod, prøv igjen senere for å vises mens du ser på YouTube-videoer, så sørg for at den er deaktivert. For å deaktivere Shockwave Flash i Firefox, følg disse instruksjonene:

 1. Åpne Firefox og i adressefeltet skriv følgende:
  • om: addons
 2. Gå til Plugins- delen og finn Shockwave Flash . Velg Aldri Aktiver fra rullegardinmenyen.

Hvis du ikke bruker Firefox, må du passe på at du deaktiverer Shockwave Flash i nettleseren du bruker. Prosessen med å deaktivere Shockwave Flash er lik for alle moderne nettlesere.

Løsning 3 - Fjern informasjonskapsler og cache og oppdater pluginene dine

For å fikse En feil oppsto, vennligst prøv igjen senere feil, du vil kanskje slette informasjonskapsler og cache. For å gjøre dette i Firefox, følg disse trinnene:

 1. Klikk på menyknappen øverst til høyre og velg Bibliotek .

 2. Deretter klikker du på Historikk .

 3. Klikk nå på Fjern nylig historie .

 4. Velg hvilken type data du vil fjerne. I vårt tilfelle har vi valgt cache og informasjonskapsler, men du kan velge annen type data hvis du ønsker det. Velg ønsket tidsintervall og klikk på Fjern nå- knappen.

 5. Når cookies og hurtigbufferen slettes, startes Firefox på nytt.

Selv om vi har vist deg hvordan du sletter cache og informasjonskapsler i Firefox, gjelder de samme trinnene for andre moderne nettlesere. Hvis du bruker noen nettleserplugger, spesielt Shockwave Flash, vil du kanskje oppdatere dem til den nyeste versjonen for å løse eventuelle uforlikelighetsproblemer.

Løsning 4 - Deaktiver maskinvareaccelerasjon i nettleseren din og prøv å endre videooppløsningen

Noen brukere har rapportert at maskinvareakselerasjon kan forårsake problemer med YouTube, så la oss se hvordan du deaktiverer den i Firefox. Hvis du bruker en annen nettleser, bør du vite at du kan deaktivere maskinvareakselerasjon på en lignende måte i en hvilken som helst annen nettleser.

 1. Start Firefox og gå til Alternativer .
 2. Når fanen Alternativer åpnes, rull ned til Prestasjons- delen.
 3. Fjern merket for begge Bruk anbefalte ytelsesinnstillinger og Bruk maskinvareakselerasjon når det er tilgjengelig .

 4. Start Firefox på nytt og prøv å spille noen YouTube-video.

Maskinvareakselerasjon kan forårsake ulike problemer, men etter at deaktiveringen er slått på, må problemene med YouTube-videoen løses.

Løsning 5 - Oppdater lyddriverne

Enkelte brukere hevder at problemet etter å ha oppdatert lyddriverne var løst for dem, så du vil kanskje prøve å finne de nyeste lyddriverne for lydkortet ditt. Bare besøk ditt hovedkort eller lydkortprodusentens nettsted, og prøv å laste ned de nyeste eller Windows 10-driverne.

Oppdatering av drivere manuelt er veldig irriterende, så vi anbefaler dette tredjepartsverktøyet (100% trygt og testet av oss) for automatisk å laste ned alle utdaterte drivere på PCen din. Dermed vil du forhindre filtap og til og med permanent skade på datamaskinen din.

Løsning 6 - Koble hodetelefonene eller høyttalerne til datamaskinen

Dette høres ut som en uvanlig løsning, men brukerne har rapportert at plugging inn hodetelefonene eller høyttalerne til lydkontakten mens du spiller YouTube-videoer, løser dette problemet. Så hvis du bruker innebygde høyttalere, kan du prøve å koble til hodetelefoner eller høyttalere for å fikse dette problemet.

Vanligvis er det et rødt kryssskilt på volumkontrollikonet i oppgavelinjen, og hvis du merker det, kobler du bare til høyttalerne eller hodetelefonene og prøver å spille YouTube-videoer på nytt.

Løsning 7 - Avinstaller / reparer Bitdefender

Ifølge noen brukere virker det som om Bitdefender også kan forårsake denne YouTube-feilen, og for å fikse det, må du fjerne eller reparere Bitdefender. Det har blitt rapportert at reparasjon av Bitdefender løser YouTube-problemet, men hvis reparasjon av Bitdefender ikke virker for deg, vil du kanskje avinstallere det. Flere brukere rapporterte at de løste problemet bare ved å oppdatere til den nyeste versjonen av Bitdefender, så sørg for å prøve det.

Hvis du ikke bruker Bitdefender, kan du prøve å deaktivere eller midlertidig avinstallere antivirusprogramvaren for å fikse dette problemet. Noen ganger kan bytte til en annen antivirusløsning løse problemet, og hvis du leter etter et nytt antivirus, må du prøve å prøve Panda eller Bullguard Antivirus.

Løsning 8 - Bytt til en annen nettleser

Hvis ingenting annet fungerer, og denne feilen vedvarer, kan du prøve å bytte til en annen nettleser. Brukere har rapportert at dette problemet ikke er tilstede i alle nettlesere, så til den nåværende nettleseren din blir oppdatert, kan du bytte til en annen.

Løsning 9 - Endre DNS

Hvis du ofte får en feil, kan du prøve å prøve senere melding mens du prøver å se YouTube-videoer. Problemet kan være din DNS. Som standard bruker PCen din Internett-leverandør DNS, men noen ganger kan det hende du har problemer med det. Du kan imidlertid endre DNS ved å gjøre følgende:

 1. Høyreklikk på nettverksikonet i sysbaren, og velg Åpne nettverk og Internett-innstillinger fra menyen.

 2. Klikk nå på Endre adapteralternativer .

 3. Et nytt vindu vil nå vises. Finn nettverksforbindelsen din og høyreklikk den. Velg Egenskaper fra menyen.

 4. Velg Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4) fra listen og klikk på Egenskaper- knappen.

 5. Kontroller Bruk følgende DNS-serveradresser og angi Foretrukket DNS-server til 8.8.8.8 og Alternativ DNS-server til 8.8.4.4 . Klikk på OK for å lagre endringer.

Etter å ha gjort det, sjekk om problemet er løst. Ved å endre disse innstillingene vil du tvinge Internett-tilkoblingen din til å bruke Googles DNS i stedet for standard-en. Få brukere rapporterte at denne løsningen virket for dem, så vær så snill å prøve den ut. Hvis Googles DNS ikke virker for deg, endrer du innstillingene til standardverdiene, og du kommer tilbake til standard DNS.

Løsning 10 - Endre kvaliteten på videoene dine

Det oppstod en feil, vennligst prøv igjen senere. Feilmelding vil forhindre deg i å se YouTube-videoer, men brukere fant oss en rask og enkel løsning. Ifølge brukerne kan du løse dette problemet ved å endre videokvaliteten på videoen.

For å endre videokvaliteten må du bare klikke på Gear- ikonet nederst til høyre i videoen og velge en annen kvalitet. Husk at dette bare er en løsning, så du må gjenta det for hver YouTube-video du prøver å se.

Løsning 11 - Pass på at informasjonskapsler er aktivert

En annen årsak til at det oppsto en feil, vennligst prøv igjen senere, feilen kan være deaktivert informasjonskapsler. YouTube er avhengig av informasjonskapsler, og hvis de er deaktivert, kan du oppleve denne feilen. For å fikse problemet, må du aktivere informasjonskapsler i nettleseren ved å gjøre følgende:

 1. Åpne nettleseren din, klikk på menyikonet øverst til høyre og velg Innstillinger fra menyen.

 2. Bla helt ned og klikk på Avansert .

 3. Klikk på Innstillinger for innhold og sikkerhet i delen Innhold .

 4. Gå til Cookies- delen.

 5. Finn blokkering av tredjeparts informasjonskapsler og kontroller at den er slått av.

Når du har deaktivert blokkering av tredjeparts cookies, bør YouTube begynne å fungere igjen. Vi viste deg hvordan du deaktiverer denne funksjonen i Google Chrome, og prosessen er lik i andre nettlesere.

Løsning 12 - Installer nettleseren din på nytt

Hvis du får en feil, kan du prøve å prøve senere senere feilmelding mens du prøver å se YouTube-videoer, du vil kanskje prøve å installere nettleseren på nytt. Brukerne rapporterte dette problemet i Firefox, men etter å ha installert det på nytt, ble problemet fullstendig løst.

Denne løsningen gjelder også for andre nettlesere som Chrome eller Opera, og hvis du har dette problemet, installer du nettleseren på nytt og kontroller om det hjelper. Husk at avinstalleringen av nettleseren din vil fjerne informasjonskapsler, historikk og lagrede passord, slik at du kanskje vil eksportere dem før du installerer dem på nytt.

Det oppsto en feil, vennligst prøv igjen senere, feilen forhindrer deg i å se YouTube-videoer, men du bør kunne fikse dette irriterende problemet ved hjelp av en av våre løsninger.