Last ned beste Video & Audio Codecs for Windows 8, Windows 10

Denne nyttige veiledningen prøver å forklare hvordan du kan laste ned de nødvendige lyd- og videokodene for Windows 10. Codecs spiller en viktig rolle i den gode avspillingen av datamaskinens mediesamling. De tillater brukere å vise formater som vanligvis ikke kunne vært spilt på datamaskinen. Og som med eldre versjoner av Windows, tok Microsoft ikke for mye informasjon på deres nettsted om kodeker og hvordan de skulle få dem.

I Windows 8 og Windows 10, som med andre versjoner av Windows, må brukerne spore og installere kodeker, slik at de kan spille bestemt innhold på sine datamaskiner. Selv om kodeker er rikelig på Internett, er det ikke så mange av dem optimalisert for Windows 8 og Windows 10. Vi spores de som er og vi gir dem til deg, slik at du kan spille alt innhold du vil ha på Windows 8 og Windows 10 datamaskin .

Windows 8, Windows 10 optimaliserte kodeker

På denne listen vil vi ha de beste Windows 8, Windows 10-kodeker som du kan bruke på datamaskinen din, men hvis du ikke bruker kodeker normalt, kan du alltid gå tilbake til den store VideoLAN-spilleren vi kjenner og elsker .

Windows8 Codecs er kodek pakke som inneholder både lyd og video codecs, og det gir brukerne en uvurderlig ressurs. Programmet er gratis å laste ned, og det kan enkelt installeres på alle Windows 8, Windows 10-datamaskiner (støttet på både x86 og x64-datamaskiner). Husk at pakken ikke inneholder noen videospiller, og det gjør ikke filforeninger, men det vil gi støtte for følgende filtyper: amr, mpc, ofr, divx, mka, ape, flac, evo, flv, m4b, mkv, ogg, ogv, ogm, rmvb, xvid.

Last ned Windows8-kodeker for Windows 10, Windows 8

win8codecs Drevet av Shark007 er kraftig verktøy som kan gjøre at du glemmer at du ikke har riktig kodek installert, for en bestemt fil. Pakken vil installere alle nødvendige kodeker for å kjøre noen medier på datamaskinen, men i prosessen vil den avinstallere eldre kodeker. Programmet har en oppdateringsvarsler, slik at du alltid kan kjøre de nyeste kodene på datamaskinen din, og takket være det utmerkede valget av kodeker å tilby, vil du aldri ha lyst til noen andre.

Last ned wind8codecs Drevet av Shark007 for Windows 10, Windows 8

K-Lite Codecs har eksistert i lang tid, og mange brukere kan bekrefte deres brukbarhet. I etterkant av utgivelsen av Windows 10, Windows 8, har K-Lite blitt oppgradert til suite Windows 10, Windows 8-brukere og tillater dem å spille når som helst med multimediefil, akkurat som før. Pakken kan lastes ned gratis, og den passer til alle typer brukere, så vel som x64 og x86-datamaskiner. Det er ikke mye å fortelle at du ikke allerede vet om K-Lite kodeker, tenk på suksessen som den har mottatt.

Last ned K-Lite-kodeker for Windows 10, Windows 8

Kodene er fullt kompatible med Windows 10

K-Lite

For brukere av Windows 10 har vi gode nyheter: De gamle kodeker støttes av den nyeste versjonen av vårt favoritt-OS. K-Lite er best for øyeblikket og har alle funksjonene fra sin tidligere versjon. Du kan finne den i fri tilgang, og det er helt trygt å laste ned og installere på din PC.

Hai 007

Shark 007 har også oppgradert sin codecs-pakke og gir deg muligheten til å få tilgang til noen funksjoner som andre codec-pakker ikke har: bruk av PowerDVD-dekoderne for 32bit LiveTV i Media Center, støtter spillelistersopprettelse i Media Center og støtter 'Add to Windows Media Player List 'for alle filtyper, for eksempel MKV-filer. Du finner den på den offisielle nettsiden.

Oppdater - Windows 10 DVD codecs problemer

Noen brukere rapporterte problemer med å spille av filer i format DVD. En av dem klaget over DVD-kodeker i Windows 10:

"Det er en lang historie, så for å gjøre det raskt ... WMP i Win 10 vil ikke spille DVDer etter intensjon på grunn av lisensieringsproblemer ...

MPEG2-kodeker ligner meget .vob-filen som brukes i DVD-filmer, og som et resultat vil de ikke spille dem riktig ...

Et annet problem er at de nødvendige kodene var en del av Windows Media Center, og den har blitt fjernet ... "

Det ser ut til at den eneste måten å spille DVD-filer på din Windows 10-PC, er å installere en tredjepartsspiller. I dette tilfellet foreslår vi å sjekke vår liste over DVD-spillere for Windows 10-enheter.

Nå har du alle verktøyene for å spille av alle typer digitale medier på Windows 8, Windows 10-datamaskinen. Alt du trenger å gjøre er å sparke tilbake og la filmene spille! Også, vennligst gi oss beskjed hvis det finnes noen annen kodekpakke du tror skal være på denne listen ved å legge igjen en kommentar.