The Chess Lv.100: Last ned denne appen for å spille sjakk på Windows 10, 8

Chess Lv.100 er en av de beste Windows 10, 8 appene for å spille sjakk, og nå har den blitt oppdatert med noen feilrettinger og noen nye funksjoner. Nedenfor er flere detaljer.

Selv om dette Windows 10, 8-sjakkspillet fungerer veldig bra på en anstendig datamaskin eller bærbar PC med Windows 10, 8, kan det i enkelte tilfeller ikke spillgrafikk vises riktig, og disse problemene synes å påvirke spesielt Windows 10, 8 tabletter og andre berøringsskjerm enheter. For en stund siden fortalte vi deg at Chess Lv.100 har mottatt Windows 10, 8.1 support. Nå er det på tide å snakke om en ny oppdatering.

Utviklerne har gitt ut to løsninger for problemene som oppstod i å spille sjakk på Chess Lv.100. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut systeminformasjonen din i et forhåndsformat rapportark og send det til dem, tilgjengelig på denne linken. Utgivelsesnotatet sier følgende:

Vi har bekreftet at i noen tilfeller kan spillgrafikk ikke vises riktig, avhengig av innstillingen av grafikkdriveren. I slike tilfeller kan problemet løses ved å installere de nyeste grafikkdriverne som støtter Windows8, eller initialisere innstillingene til grafikkdriveren. Ta kontakt med datamaskinprodusenten din angående situasjonen for PC-en for Windows 8-grafikkdriveren.

Du kan også nyte en flott sjakkopplevelse ved å spille sjakk på Windows 8 med disse topp 4 appene som definitivt vil sørge for at du holder hodet ditt sunt og din hjerne trent. Følg lenken nedenfor for å laste ned den oppdaterte Windows 10, 8.1 Chess Lv.100 app.

  • Last ned The Chess Lv.100 for Windows 10, 8

The Chess Lv.100 på Windows 10

Chess Lv.100 er et av de mest populære sjakkspillene som er tilgjengelige i Microsoft Store. Den har en vurdering av 4, 5 stjerner fra et imponerende antall 19k korrekturlesere.

Som spiller kan du velge riktig vanskelighetsnivå, avhengig av sjakk ferdigheter. Det er over 100 nivåer tilgjengelig basert på motoren "Crazy Bishop". Som du allerede gjettet, er nivå 1 egnet til absolutte nybegynnere, mens nivå 100 er nesten umulig å slå selv for eksperter. Velg datamaskinstyrken din på en skala fra 258 til 2300 i ELO-rangering og trykk på avspillingsknappen. Slå på datamaskinen og du kan vinne mange skinnende medaljer.

Andre sjakk Lv.100 viktige funksjoner:

  • Human vs Computer og Human vs Human support
  • Datamaskinen evaluerer dine ferdigheter i ELO-vurdering, slik at du bedre kan følge fremdriften din
  • Skriv inn og analyser hvilken som helst posisjon i redigeringsmodus
  • Bruk tips for å forbedre spillet ditt
  • Lagre / Last spillregistre
  • PGN-filstøtte for både lesing og skriving
  • Du kan se hele spillloggen din i spillrekordet og starte spillet fra det valgte trekket for å forbedre spillet.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i desember 2013 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.