Kan ikke sende meldinger på Windows 10 Xbox-appen eller Xbox One [FIX]

Xbox-appen for Windows 10 bringer sammen spillere på både Xbox One og datamaskiner som kjører Windows 10, noe som gjør det til et flott verktøy for kryssplattformskommunikasjon. Noen brukere opplever imidlertid et problem med appens meldingsverktøy, spesielt den som tok til Reddit:

Usikker på problemet, men i den siste måneden eller så vil meldingsfanen på Windows 10 Xbox Live-appen ikke fungere for meg. Det står "Prøv igjen, vi hadde problemer med å få meldingene dine", og når jeg sender en melding, står det at vi ikke kunne sende denne meldingen, prøv igjen senere.

Slik løser du meldinger som ikke fungerer på Windows 10 Xbox-appen nå

 1. Tilbakestill Xbox-appen på Windows 10
 2. Start konsollen på nytt
 3. Fysisk strømkilde konsollet

1. Tilbakestill Xbox-appen på Windows 10

En mulig løsning på problemet er å åpne søkefeltet og se etter « Apper og funksjoner ». Deretter søker du etter Xbox-appen, velger avanserte alternativer og klikker på "Tilbakestill." Dette bør returnere meldinger, selv om du kanskje må gjenta behandle hver gang feilen oppstår.

2. Start konsollen på nytt

En annen løsning er å starte på nytt eller slå på strømforsyningen din Xbox One-konsoll. Legg merke til at prosessen ikke sletter noen av spillene eller dataene dine.

 1. Trykk på Xbox- knappen for å åpne guiden.
 2. Velg Innstillinger .
 3. Velg Restart konsoll .
 4. Velg Ja for å bekrefte.

Hvis du ikke kan få tilgang til guiden, eller hvis konsollen er frosset, trykker du og holder Xbox- knappen på konsollen i ca. 10 sekunder til konsollen slås av. Etter det, trykker du på Xbox- knappen på konsollen igjen for å starte på nytt.

3. Fysisk strømkilde konsollen

 1. Slå av konsollen ved å holde Xbox- knappen på forsiden av konsollen i ca. 10 sekunder. Konsollen slås av.
 2. Slå på konsollen igjen ved å trykke på Xbox- knappen på konsollen eller Xbox- knappen på kontrolleren.

  Hvis du ikke ser den grønne oppstartsanimasjonen når konsollen starter på nytt, gjentar du disse trinnene. Pass på at du holder på strømknappen til konsollen helt slår av.

Hvis konsollen din er i direktemodus, vil de ovennevnte trinnene stenge konsollen helt av. Instant On-modus, eller muligheten til å slå på konsollen ved å si "Xbox on", blir ikke aktivert før du starter konsollen på nytt.

Koble fra og koble til konsollens strømkabel igjen

 1. Slå av Xbox One-konsollen ved å trykke på Xbox- knappen på forsiden av konsollen i ca. 10 sekunder til den lukkes helt.
 2. Trekk ut konsolens strømkabel. Vent 10 sekunder.

Pass på å vente i 10 sekunder. Dette trinnet nullstiller strømforsyningen.

 1. Sett inn konsollens strømkabel igjen.
 2. Trykk på Xbox- knappen på konsollen for å slå på Xbox One.

Det burde gjøre det. Hvis du har noen ekstra trinn å foreslå, må du sørge for å dele dem med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor.