Blank side når du skriver ut fra Internet Explorer [FIX]

Tusenvis av brukere av Windows 7 og Windows 10 rapporterer at de ikke kan skrive ut sider fra Internet Explorer etter at de har installert oppdateringene i junipakken. Mer spesifikt er den utskrevne siden tom .

Slik beskriver en bruker dette problemet på Microsofts forum:

Flere av våre brukere fikk sikkerhetsoppdatering KB4022719 i går kveld, og får nå tomme sider når de skrives ut fra vår elektroniske medisinske rekord-applikasjon som er avhengig av Internet Explorers utskriftsfunksjonalitet. Brukerne som ikke fikk denne oppdateringen, har ikke dette problemet. Avinstalleringen av oppdateringen løser problemet. Jeg vil bare spre ordet at dette skjer siden jeg ikke finner noen annen måte å informere Microsoft på.

Dette problemet ser ut til å påvirke bare Internet Explorer 11, som brukere kan skrive ut ved hjelp av Chrome eller Edge. Så langt har synderne for dette problemet vært Windows 7 KB4012719 og Windows 10 KB4022725 .

Løsning: Internet Explorer skriver ut tomme sider

Løsning 1 - Avinstaller oppdateringene

Hvis du ofte skriver ut nettsider ved hjelp av Internet Explorer, er den enkleste måten å fikse dette problemet på å avinstallere henholdsvis KB4012719 og KB4022725.

Men hvis du ønsker å dra nytte av kvalitetsforbedringene som følger med disse to oppdateringene, bør du beholde dem. I så fall følg feilsøkingstrinnene som er oppført nedenfor. Du kan også bruke følgende løsninger for å fikse utskriftsproblemer i IE som ikke er relatert til Windows-oppdateringer.

Løsning 2 - Reparere IE

Du kan reparere IE ved å tilbakestille nettleserens innstillinger. På denne måten returnerer du dem til staten de var i da Internet Explorer først ble installert på PCen. Husk at tilbakestilling av Internet Explorer ikke er reversibel, og alle innstillinger går tapt etter tilbakestillingen.

 1. Start Internet Explorer> gå til Verktøy-menyen> klikk på Internett-alternativer.
 2. Velg fanen Avansert i vinduet Internett-alternativer.
 3. Klikk Tilbakestill og vent til Internet Explorer er ferdig med å bruke standardinnstillingene.
 4. Klikk på Lukk> OK> Start Internet Explorer på nytt.

Løsning 3 - Oppdater skriverdriverne

 1. Gå til Start> velg Enhetsbehandling> utvide skrivere
 2. Finn skriveren i listen> høyreklikk den> velg Oppdater driver.

Løsning 4 - Deaktiver beskyttet modus

 1. Klikk på Verktøy-ikonet i Internet Explorer> velg fanen Sikkerhet> fjern merket i avkrysningsboksen ved siden av Aktiver Beskyttet modus> klikk Bruk> OK.
 2. Start Internet Explorer på nytt> Bla gjennom til et nettsted> test skriv ut en side mens du kjører nettleseren som administrator.

Løsning 5 - Flytt brukerveiledningene til en annen stasjon eller plassering

 1. Lukk Internet Explorer> gå til Start> start Kommandoprompt som administrator> skriv inn følgende kommando: mkdir% userprofile% AppDataLocalTempLow
 2. Kjør kommandoprompt som administrator igjen, og denne gangen skriver du denne kommandoen: icacls% userprofile% AppDataLocalTempLow / setintegritylevel low
 3. Åpne Internet Explorer, og skriv ut noen sider. Den utskrevne siden skal ikke lenger være tom.

Vi håper at den ene av løsningene som er nevnt ovenfor, hjalp deg med å løse utskriftsproblemene som påvirker IE. Hvis du har kommet over andre løsninger for å fikse dette problemet, kan du liste opp feilsøkingstrinnene i kommentarseksjonen nedenfor.