Beste 6 Windows 8 Apps denne uken

Det er den tiden i uken igjen da vi satte oss ned og bare gjennomgå de beste nye Windows 8-appene som har blitt utgitt i Windows. I denne uken har vi Mint, Disney Infinity Toy Box, Trend Micro SafeSurfing, Origami HD og andre som du finner nedenfor

Flere og flere Windows 8-apper blir utgitt i Windows Store, siden den fortsetter å vokse. Ifølge noen nyere data har applikasjonsveksten i Windows Store brutt de 2.000 nye appene i denne uken. Dette har sist skjedd for mer enn fem måneder siden. For øyeblikket har det totale antallet apper i den amerikanske Windows Store nådd mer enn 96 000 apper, noe som representerer en økning som er større enn 2000.

Hvis du har gått glipp av våre tidligere Windows 8-roundups, er det lenker til de siste tre av dem, samt de siste nedslitte Windows 8-appene og spillene, en del av den ukentlige Red Stripe-avtalen:

  • Beste 5 Windows 8-applikasjoner denne uken [5. desember]
  • Beste 7 Windows 8 Apps denne uken [25. november]
  • Beste 8 Windows 8 Apps denne uken [18. november]
  • Rabatterte Windows 8 Apps & Games denne uken # 3

Uten videre ado, her er de 6 beste nye Windows 8-appene som har blitt utgitt i Windows Store for den siste uken.

Mint

Mint er et av de beste personalfinansieringsverktøyene som er tilgjengelige for forbrukere i USA og Canada, og nå har det endelig blitt utgitt som en Windows 8-app. Følg lenken ovenfor for å lese mer informasjon om denne viktige banktappen som lærer deg hvordan du sparer penger og hvordan du holder økonomien din på ett sted.

Disney Infinity: Toy Box

Disney Infinity: Toy Box-spillet har nylig blitt gjort tilgjengelig i Windows Store som et Windows 8-spill som har ganske stor størrelse - 2 GB. Disney har vært en av de mest aktive selskapene i Windows Store, og med lanseringen av Disney Infinity: Toy Box-spillet, holder Disney-elskere fornøyd.

Trend Micro SafeSurfing

Trends nye Micro SafeSurfing-nettleser er utgitt spesielt for de som ønsker å sikre at de har en sikker og sikker surfing på deres Windows 8-tabletter. Internet Explorer 11 er ganske bra, men hvis du er på utkikk etter et godt alternativ, bør du prøve denne.

Origami HD

Å lage origamiformer rett fra din Windows 8-tavle er veldig gøy med Origami HD. Windows 8-appen har mange gratis former du kan bruke, men det er mulighet for å kjøpe de mer avanserte. Følg lenken ovenfor for en kort gjennomgang av appen.

MusiXmatch Lyrics Player

Hvis du leter etter en Windows 8-musikkspiller som også kan vise teksten, så du kan være en ekte karaoke-stjerne, så se ikke lenger enn MusiXmatch Lyrics Player. Det kommer også med muligheten til å la deg kjøpe sanger og dele med vennene dine.

Bing Maps Preview

Jeg forstår hvorfor Google Maps mangler for Windows 8-forbrukere, men det faktum at selv Bing Maps får en så stor forsinkelse, er ganske opprørende. Endelig er Bing Maps her, ennå ikke i endelig form, da dette bare er forhåndsvisningen. Men det er fortsatt bedre enn ingenting.