8 av de beste PC-nettbaserte spillene for 2019

PlayerUnknown's Battlefields kan ha vært en av spillopplevelsene i 2017, men det har ikke en singleplayer-kampanje. Hvis du foretrekker Windows-spill som har kampanjer og historier, har du spilt en enkeltspiller frakoblet spill.

Det har vært mange store Windows-spillutgivelser i 2017 og 2018, og med 2019 her kan det være en god tid å sjekke ut noen av de heteste offline spillene for det nye året. Dette er noen av de beste PC-nettbaserte spillene for 2019 som har enthralling singleplayer-spill.

PC offline spill å spille i 2019

1. Wolfenstein II: The New Colossus (anbefalt)

Wolfenstein er en av de lengste løpende PC-spillseriene som startet på 1980-tallet. Wolfenstein II: The New Colossus er det siste tillegget til franchisen som henter opp fra hvor den nye ordren sluttet. Denne første personens blaster har en spennende alternativ historiehistorie og all den intense nazistbremsingen som gjorde serien stor. Spillet er kompatibelt med Windows 7, 8.1 og 10 plattformer og krever PCer med åtte GB RAM, 55 GB harddiskplass og AMD FX-8350 eller Intel Core i5-3570 / i7-3770 CPUer.

Wolfenstein II: The New Colossus har hatt rave vurderinger siden den ble lansert i oktober 2017. Spillstjernen krigs veteran BJ Blazkowicz som samler motstanden mot nazistregimet i 1960-Amerika. New Colossus har en overbevisende alternativ historiehistorie med mange vendinger.

Selv om den er basert i 1961, har utviklerne gitt spillet en sci-fi-følelse ved å inkludere futuristiske våpen, hvilke spillere kan blande seg sammen med dual wielding og robotfiender å slå seg ned. Blazkowicz gjør selv en tur til Venus! New Colossus ser også skremmende ekte ut med bilderealistisk grafikk som bringer spillet til liv så mye mer.

  • Kjøp den nå på Amazon

2. Sivilisasjon VI (foreslått)

Civilization er en turbasert strategispilserie som har millioner av fans der spillere utvider store imperier. Civilization VI er den siste avstanden til serien som Firaxis Games utgitt i 2016, og for mange er dette en av de beste Civ-spillene ennå. Civ VI er kanskje det mest fullverdige tillegget til franchisen til dags dato. Du kan kjøre spillet på Windows 7 / 8.1 / 10 og Mac OS X-plattformer, og spillet er detaljhandel på rundt $ 60. Digital Deluxe-utgaven, som inneholder ekstra scenariumpakkeinnhold, er tilgjengelig på $ 79, 99.

Civilization VI har revolusjonert Civ-franchisen med en ombygget spillmotor og flere nye funksjoner. Kanskje det mest bemerkelsesverdige er det nye bybyggesystemet, ellers byen unstacking, som gjør det mulig for spillerne å bygge bygninger i ulike typer ytre distrikter. Civ VI har et modifisert tech-tre som er mye mer integrert i den faktiske geografiske terrenget til en spillers nasjon, noe som gir mer dybde til spillingen.

  • Få den nå på Amazon

Spillets brede spekter av gameplay systemer legger også betydelig variasjon i gameplay. Videre vil sivilisasjons VI: Rise & Fall ekspansjonspakken som kommer ut i 2018, introdusere enda mer dynamiske lag til spillet.

3. Guddommelighet: Original Synd II

Divinity: Original Sin II er både en singleplayer og multiplayer-spill som har revitalisert RPG-sjangeren på Windows i 2017. Faktisk er dette ikke bare et av de beste Windows-spillene i året, da Original Sin II er et av spillene til tiåret. Spillet er detaljhandel på $ 45 på Steam, men det finnes også guddommelige og evige utgaver som inkluderer digitale kunstbøker, lydspor, kunstpakker, designdokumenter og en Divinity-antologi.

Du kan spille spillet på 64-biters Windows 10, 8.1 og 7 plattformer; og Original Sin II vil kjøre på PCer med minst fire GB RAM og en Intel Core i5 CPU.

Original Sin II er et fantasisk RPG-sett i rivende verden av Rivellion som spillerne kan fritt utforske. Spillet har et dypt svingbasert kampsystem som gir sine kamper enestående taktisk omfang. Dette er en fleksibel RPG som gjør det mulig for spillerne å lage sine egne fullt tilpassede tegn og til og med utforme sine egne scenarier med spillmastermodus. Original Sin II har også noen kjempefint musikk og glitrende grafikk. Få andre RPGer lar deg gjøre så mye som mulig i Original Sin II.

4. Prey

Prey er en futuristisk singleplayer første person shooter satt på en romstasjon som omkranser månen i 2032. Det er nesten som BioShock i rommet som etterligner spillets formel i Art Deco-romstasjonen i Talos 1. Spillet fungerer på 64-biters Windows 10 / 8. / 7 plattformer og er detaljhandel på $ 39, 99. Du trenger også en PC med minst 8 GB RAM, 20 GB harddiskplass og Intel i5-2400 eller AMD FX-8320 prosessorer for å kjøre den.

The Prey-spillstjernene Morgan Yu som overlever et fremmed utbrudd ombord på Talos I, om enn uten å huske mye som skjedde før det, og må finne en måte å beseire Typhon som har overskredet romstasjonen. The Mimics er shapeshifting Typhon romvesen som Morgan må ødelegge i Talos 1, og de fire-legged edderkoppene er et flott tillegg til spillet. Som Mimics kan skjule seg som små gjenstander som kaffekopper, vet du aldri nøyaktig hvor de kommer til å stikke ut.

Totalt sett er dette et spill som har en ekspansiv setting for spillere å utforske, noen alvorlig spent kamp og et stort utvalg av spillestiler som vil tilfredsstille de fleste første person shooter fans i 2018.

5. Tides of Numenera

Tides of Numenera er en etterfølger til den klassiske Planescape: Torment RPG. Spillet ble endelig lansert i februar 2017 og er basert på RPG-serien for science fantasy-bordplaten, designet av Monte Cooke. Tides of Numenera er detaljhandel på $ 24, 99 på Amazon, men det finnes også Legacy og Immortal Edition spillpakker som inkluderer statister som digital lydspor, kunstbok, konseptkunst, ringetoner og mer dessuten. Du kan spille dette spillet på 64-biters Windows 10 / 8.1 / 8/7, Linux og Mac OS X-plattformer og Xbox One og PlayStation 4-konsoller.

Sammen med Original Sin II har Tides of Numenera vært en av de nyeste RPG-utgivelsene på Windows som har fengslede spillere med sin historiedrevne spill og spennende innstilling som blander sciencefiction med fantasi. Spillet er basert i svært fjern fremtid i en niende verdensalder at utallige sivilisasjoner har steget og falt før de forlot resten av deres teknologier, noe som ellers er Numenera (eller magisk).

Dette er mer av en old-school RPG som er tung på tekstberetning, og den inneholder mange viltvoksende sideoppdrag sammen med hovedoppdraget. Spillet har en episk historie som gir brede valg for spillere og har rikelig med replayability verdi. Tides of Numenera er kanskje ikke allas kopp te, men når du kommer inn i det, vil du oppdage en virkelig absorberende RPG for 2018.

6. Bayonetta

Bayonetta er et klassisk action-eventyrspill som debuterte på konsollene i 2009. Spillet oppmuntret konsollspillere med sin ekstravagante kamp, ​​men først i 2017 har SEGA plaget seg til å bringe ut en fornyet Windows-port for Bayonetta. Likevel er det bedre sent enn aldri; og nå kan du spille dette strålende singleplayer actionspillet på Windows 10 / 8.1 / 8/7 gjennom 2018. Bayonetta er detaljhandel på $ 20, og den vil kjøre på bærbare datamaskiner og stasjonære datamaskiner med bare fire GB RAM og en Core i3 3220 CPU.

Dette spillet stjerner den gjenopplivede shapeshifting og pistol-wielding heks Bayonetta på et forsøk på å finne den mystiske macguffinen. Det er et pulserende tredjeperson actionspill hvor Bayonetta slår vinkler av bøttebelastningen. Spillet har et kjent kampsystem som inkorporerer myriad combos for spillere å trekke av og dodges å fryse fiender med Witch Time.

Bayonetta inkluderer også et formidabelt våpenbrann for å bekjempe det med. SEGA har fornyet Windows-porten med 4K oppløsning, skalerbar tekstur, anti-aliasing og andre grafiske alternativer for å oppdatere spillets grafiske kvalitet. Så Bayonetta er tilbake med et slag på Windows.

7. Total krig: Warhammer 2

Total krig: Warhammer 1 brakte SEGAs samlede krigsserie inn i fantasy Warhammer-universet for første gang. SEGA og Creative Assembly har kastet litt tid i å slippe oppfølgeren Total War: Warhammer 2, som er den andre avgiften til en planlagt trilogi. TW-serien har generelt blitt bedre og bedre med hver ny versjon, og Warhammer 2 er ikke noe unntak fra den trenden. Dette spillet er tilgjengelig på $ 59, 99, og det fungerer på 64-biters Windows 10, 8 (8.1) og 7 plattformer.

Total krig: Warhammer 2 er blant de beste nye Windows-strategispillene. Spillere kan velge fra Lizardmen, Skaven, High Elves og Dark Elves fraksjoner som kjemper ut for å få tak i Great Vortex. Som de fleste Total War-spill kombinerer Warhammer 2 intense sanntids 3D-kamper med et viltvoksende turn-basert strategisk kampanjekart. Det som virkelig setter Warhammer 2 bortsett fra tidligere tilføyelser til serien, er dens fortellende Great Vortex-kampanje som har noen interessante historier som gir en mye mer klimatisk endgame enn tidligere TW-spill. Så Warhammer 2 har utvilsomt en av de beste Total War-kampanjene til dags, og spillet vil få ytterligere forbedringer med gjenopprettingsoppdateringen i 2018.

8. The Witcher 3

Mange spillere sverger at The Witcher 3 er kanskje det beste spillet noensinne laget. Vi foreslår at de spiller PUBG, og vi er sikker på at noen av dem vil forandre seg.

The Witcher 3 er imidlertid et flott spill, og dette bringer oss til vår liste. Du kan spille det både online og offline.

Dette svært vanedannende spillet har et bredt utvalg av våpen og skapninger som du må beseire for å kunne gå til neste nivå. Avhengig av de avgjørelsene du gjør, er det 36 mulige endinger, så velg klokt.

BONUS: Hot forventet 2018 Windows-spill

Bortsett fra spill som allerede er ute, har utgivere også kunngjort noen spennende nye singleplayer-Windows-spill for utgivelse i 2018. Ubisoft har planlagt neste avdrag til Far Cry-serien Far Cry 5, i februar 2018. Det vil bli den første Far Cry spill for å bringe sin sprengningsarbeid til USA med sin Montana-innstilling. Det vil også være det første Far Cry-spillet for å inkludere en karakterskaper for tilpassede hovedpersoner.

Microsoft feirer 20-årsjubileet for den klassiske Age of Empires med utgivelsen Age of Empires: Definitive Edition for Windows 10 tidlig i 2018. Dette er en 4K remastered Age of Empires som har mye bedre grafikk enn originalen, en multiplayer-modus, gjenoppbyggede lydeffekter og en helt ny fortelling. Dette spillet vil også ha noen gameplayforbedringer og en utvidelse av Rise of Rome med 10 flere kampanjer.

Metro Exodus kan også være en annen single-spiller første person shooter verdt å merke seg i 2018. Det er en tredje avtale til Metro første person shooter serien basert i ørkenen i Russland etter en ødeleggende atomkrig. Dette er en overlevelsesskrekkblaster som inneholder mange mutantdyr for spillerne å blåse bort, et bredt utvalg av skytevåpen og mange skummelt øyeblikk.

2018 Update: Age of Empires utgitt

Age of Empires: Definitive Edition har blitt utgitt. Spillet kan bli funnet i Microsoft Store og lastet ned til PC. Du trenger ikke å bry deg med PC-ressursene dine, da det vil være i stand til å kjøre selv på eldre systemer, men med bedre grafikk og gameplay.

Å være en av de mest elskede Microsoft-spillene, Age of Empires: Definitive Edition, vil sikkert være et av de beste spillene å spille i 2019. Prøv den nye multiplayer-modusen, men vær også sikker på at du ikke savner solo-kampanje-modusen med en helt ny fortellerstemme.

  • Last ned nå Age of Empires: Definitive Edition fra Microsoft Store
  • Kjøp den nå på Amazon

Det er noen av de beste Windows-spillene som skal spilles i 2019. De er singleplayer-spill som gir massevis av flott online-underholdning. Du kan også optimalisere disse spillene med programmene som følger med i denne programguiden.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i mars 2017 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.