8 beste gratis sky programvare for Windows

Cloud-lagring viser seg å være mer enn bare et sted hvor du kan lagre datamengder og filer.

I dag kan du bevege deg rundt kontoret ditt, uansett sted, og få tilgang til noen av filene og / eller dataene fra datamaskinen eller enheten.

Det kan dessuten brukes av enkeltpersoner, eller små og store organisasjoner, og sparer deg for tid, stress og kostnader som kommer med å finne lagringsenheter (som du også må fortsette å bære rundt) og dette kan være tungvint.

Cloud er en SaaS (Software as Service) løsning, som du kan få enten gratis eller abonnere på betalte versjoner for flere funksjoner hvis du vil.

Det er imidlertid gratis sky programvare for Windows som du kan bruke, som tilbyr et bredt spekter av funksjoner fra lagring, synkronisering av data, samarbeid med arbeidsteam og mye mer.

Denne artikkelen ser på topp 7 gratis sky programvare for Windows OS for å komme i gang.

Gratis skyverktøy for Windows-PCer

  1. Sync
  2. Nextcloud
  3. ownCloud
  4. Pydio
  5. SeaFile
  6. AeroFS
  7. Resilio Sync
  8. Syncthing

1. Synkroniser (Anbefalt)

Dette verktøyet er ganske utrolig, da det gir deg 5 GB ledig lagringsplass når du logger på deres nettside. Deretter kan alle brukere som ønsker mer lagringsplass (hvis de er fornøyd med tjenesten), betale en avgift. For alle dere som vil ha viktige filer som ikke er større enn 5 GB for å være trygge, er dette det perfekte stedet.

Du vil få en garantert beskyttelse da filene er kryptert når de lastes ned, så selv om noen vil stjele dem, blir de ubrukelige da kryptering fra slutt til slutt ikke tillater dette.

Du vil også kunne dele filer med andre personer, selv om de ikke har en synkroniseringskonto. Synkronisering støtter også samarbeid, slik at du kan la andre personer jobbe på de samme dokumentene og ha total kontroll over sine handlinger for å sikre arbeidets fremgang.

Du får tilgang til filene dine fra hvilken som helst enhet og fra hvilken som helst plassering. Alt du trenger er en aktiv internettforbindelse. Vi anbefaler på det sterkeste denne sky programvare med startfri lagring. Du kan registrere deg for å få tilgang til denne tjenesten fra linken under.

  • Registrer deg nå for å synkronisere og få 5 GB gratis

2. Nextcloud

Hvis du er på utkikk etter et trygt hjem for dine data, lett tilgjengelighet til dine filer og informasjon, personvern, et gjennomsiktig og voksende fellesskap du kan dele med for konstant forbedringer, samarbeid og skalerbarhet, så er dette den beste gratis cloud-programvare for Windows du kan velge.

Funksjoner inkluderer tilgang til alle filene dine fra hvilken som helst enhet og / eller plassering, delingsalternativer med andre brukere, inkludert passordbeskyttelse for offentlige koblinger, sikkerhet for selvbehandlet filsynkronisering og deling, arbeidsflytbehandling for å kontrollere og lede datastrøm mellom brukere eller servere, Enkel sporing av endringer eller modifikasjoner, og sporing av nedlastinger av aksjer, eller kommentarer til filene dine.

Gjennom overvåkningsprogrammet kan du overvåke helsen og ytelsen til ditt skytsystem ved hjelp av et grafisk grensesnitt og API-endepunkt. Du kan også overvåke aktivitet for mobile og stasjonære klienter, kryptere data med Krypteringsapp, og dele kalenderen din eller kontaktene med andre brukere.

En unik ting om Nextcloud gjør sikre lyd- og videosamtaler, som du ville via Skype. Du kan styre din egen lyd / videokommunikasjon i et sikkert miljø, og invitere andre til å samarbeide i en gruppe - dette kan ikke skilles, ikke engang av serveradministratoren.

Den har også Collabora Online-funksjonen, en kraftig kontorsuite som støtter de fleste store dokument-, regneark- og presentasjonsformater, inkludert DOC, DOCX, PPT, PPTX, XLS, XLSX og mye mer. I denne funksjonen er redigeringsalternativer for samarbeidsredigering når flere personer redigerer samtidig fra nettleseren, pluss WYSIWYG-gjengivelse og bevaring av dokumentlayout og formatering.

Utvid skyens funksjonalitet med denne programvarens ekstrafunksjoner danner appbutikken som har mer enn 100 apper for forbedret deling.

Last ned Nextcloud

3. OwnCloud

Det er så mye du kan gjøre når du har din egen skylagring, og denne gratis sky programvare for Windows lover et trygt hjem for alle dine data. Med ownCloud kan du få tilgang til dataene dine, dele filer eller kalendere og kontakter eller e-post fra en hvilken som helst enhet.

Denne skyen programvare utviklet på en gjennomsiktig og innbydende måte, og sikrer at filene dine er sikre, private og gir fleksibilitet for alle dine digitale behov.

Du kan få tilgang til dataene dine via et webgrensesnitt, synkronisere klienter eller WebDAV på en plattform hvor du kan vise, synkronisere og dele på tvers av flere enheter under din kontroll.

Lagre dine private digitale mediefiler, dokumenter og kontakter på serveren din, en leid VPS eller offentlig OwnCloud-leverandører, og få tilgang til dataene dine på en FTP-stasjon når du er på jobb, eller bilder som deles via Dropbox via OwnCloud-serveren.

Funksjoner inkluderer datatilgang fra en hvilken som helst enhet og et hvilket som helst sted, deling av redigerings- og samarbeidsalternativer, inkludert passordbeskyttede offentlige koblinger, videosamtaler, fleksibel ekstern lagring, mobil- og desktopsynkronisering, aktivitetsmating og varsler for å holde deg oppdatert.

Andre funksjoner inkluderer versjon og gjenopprettingsfunksjon, gallerier for digitale medier, og spiller musikk eller ser på filmer ved hjelp av musikk- og streaming-appene, i tillegg til integrering av antivirusskanning med antivirusprogrammet.

Last ned OwnCloud

4. Pydio

For sikker filkontroll, deling og administrasjon er denne gratis cloud-programvare for Windows din beste innsats.

Pydio tilbyr en web-rik applikasjon, slik at du kan forhåndsvise de vanligste filformatene, med en omfattende synkroniserings- og delingsløsning for teamsamarbeid gjennom programvaren som distribueres enten på stedet eller i en privat sky.

Funksjoner inkluderer tilgang fra datamaskiner og mobile enheter, skrivebordssynkroniseringsprogrammer, avansert deling som passordbeskyttelse eller nedlasting og deling av tidsbegrensninger, tilpassbart brukergrensesnitt, sikker styring og kontroll av tilgang til data og filer ved å distribuere den på egen infrastruktur med enkel integrasjon .

Du får også sanntidsovervåking og et dashbord du kan administrere fra, pluss profesjonell støtte for problemløsingsproblemer.

Andre funksjoner inkluderer tilkobling til mange lagringssystemer og brukerkataloger som OneDrive, Dropbox, LDAP, SHIBBOLETH, AD, RADIUS og mange andre.

Den leveres også med Collabora Online-funksjonen, en kraftig kontorsuite som støtter de fleste store dokument-, regneark- og presentasjonsformater, inkludert DOC, DOCX, PPT, PPTX, XLS, XLSX og mye mer. I denne funksjonen er redigeringsalternativer for samarbeidsredigering når flere personer redigerer samtidig fra nettleseren.

Du kan også dele og samarbeide på tvers av skyer som om du var på samme server. Gjennom File Gateway-verktøyet kan du betjene offentlige lenker via en dedikert nettadresse og unngå å vise din egen serveradresse, og dermed er det bedre sikkerhet for infrastrukturen din.

Last ned Pydio

5. SeaFile

Dette er en annen gratis programvare for Windows som tilbyr synkroniserings- og delingsalternativer med høy pålitelighet og ytelse.

Det er en enterprise-plattform for plattformer som lar deg sette filer på serveren din og organisere dem i biblioteker som kan krypteres av et passord du velger før du synkroniserer, og få tilgang til eller dele og synkronisere dem som en virtuell disk, og dermed forbedre produktiviteten.

Du kan også få tilgang til filer i skyen fra din lokale stasjon uten å synkronisere dem, noe som ideelt utvider diskplassen med den enorme lagringen på serveren, og du kan også bruke dem offline.

Seafile er enkelt å oppgradere via et enkelt skript, pluss at du ikke trenger en stor databaseoppgradering, da det registrerer få elementer i den.

Det er også bedriftsklar med AD / LDAP-integrasjon, gruppesynkronisering og finkornet tillatelsestyring, slik at du enkelt kan bruke den på bedriften din.

Når det gjelder sikkerhet og sikkerhet, er Seafile kjent for å gi et pålitelig synkroniseringsverktøy, med mer enn 3 års polering av algoritmen som er stabil og pålitelig, pluss fungerer i ekstreme situasjoner og garanterer ikke tap av data.

Funksjoner inkluderer kryssplattform eller enhetsfilsynkronisering, mobiltilgang til filene dine, utvidelse av lokal diskplass ved hjelp av stasjonsklient, fildeling og tillatskontroll, filversjonering, stillbilde for mapper, fillåsing for å hindre samtidig redigering og konflikter, online redigering og co -autorisering, revisjonslogger, slik at du kan overvåke system og brukeraktivitet, sikkerhet og filkryptering med tofaktorautentisering, backup og datagjenoppretting, samt integrasjon med mobil- og tredjepartsprogrammer.

Last ned SeaFile

6. AeroFS

Dette er en ganske enkel å bruke, gratis sky programvare for Windows.

Dens tilbyr ubegrenset lagring fordi filene holdes på egen infrastruktur, enkel installasjon med et enkelt klikk AeroFS klientinstallasjon som tar opptil 5 minutter og gir automatiske oppdateringer og din egen private sky, slik at du kan bruke den til å distribuere programvaren 100% privat.

Det er enkelt å bruke, pluss sikkert for filsynkronisering og deling etter hvert som dataene dine er på din infrastruktur. AeroFS lagrer aldri filene dine, noe som betyr at du kan opprettholde kontrollen, sentralisert sikkerhet, administrasjon og fjernstyring.

Data og filer er beskyttet med en slutt-til-ende transitt AES 256-bit kryptering.

Du kan også dele og synkronisere filer når du slipper dem i AeroFS-mappen, spore endringer enkelt med versjonshistorikk, integrere med LDAP / AD / Open ID som forenkler påloggingen, og bruk også kjente snarveier, menyer og høyreklikkalternativer med din eksisterende arbeidsflyt.

Last ned AeroFS

7. Resilio Sync

Med denne gratis cloud-programvare for Windows kan du synkronisere dine digitale filer, enten det er bilder, musikk, videoer eller andre dokumenter på en hvilken som helst enhet.

Funksjoner inkluderer One Time Send PRO, som er den raskeste og mest private måten å sende filer til flere mottakere uten å dele hele mappen, eller opprette en permanent synkroniseringsforbindelse.

Du kan også synkronisere mapper automatisk til alle enheter, og de er automatisk tilgjengelige på alle koblede enheter, endrer tilgangstillatelser eller tilordne eierskap og tilbakekalle tilgang på fly ved hjelp av Advanced Mappers-funksjonen, eller bruk Selective Sync-funksjonen for å laste ned det du trenger uten å kopiere hele mappene på hver enhet.

Denne programvaren lar deg også kontrollere båndbreddebruk, holder filene dine trygge gjennom automatiske sikkerhetskopier og gjenopprettingssteder du lager, send store filer veldig raskt, få tilgang til filer på farten, og bruk det på en hvilken som helst enhet som den er tilgjengelig for forskjellige operativsystemer og flere plattformer.

Last ned Resilio Sync

8. Synktering

Denne gratis sky programvare for Windows erstatter proprietære synkronisering og sky tjenester med en åpen, pålitelig og desentralisert.

Med denne programvaren er dataene dine, og du bestemmer hvor du skal lagre den og hvordan du deler eller overfører den over internett.

Det er sikkert og privat, men du kan bruke kryptering og autentiseringsfunksjoner for å perfeksjonere fremoverhemmelighet, hindre eavesdroppers, og tillate eksplisitte tillatelser til klyngen din.

Det er enkelt å bruke, med funksjoner som Web GUI som du kan konfigurere og overvåke programvaren via nettleseren din. Det er også bærbart som du kan kjøre det på datamaskinen eller enheter, pluss det er enkelt uten behov for IP-adresser eller avansert konfigurasjon. Du kan også synkronisere så mange mapper som du vil med forskjellige brukere.

Last ned Syncthing

Har du avgjort på en av disse gratis sky programvare for Windows, eller er det en du bruker for øyeblikket som du vil dele om? Gi oss beskjed om ditt valg ved å slippe kommentaren din i delen nedenfor.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig publisert i november 2017 og har siden blitt revidert og oppdatert med nye produkter, slik at brukerne våre ville ha et bredere spekter av alternativer.