7 + beste proxyverktøy for Windows 10 for å beskytte ditt privatliv

Det er viktig å beskytte ditt personvern på nettet, og det er flere forskjellige måter å gjøre det på. En av de enkleste måtene å gjøre det er å bruke en proxy, så i dag skal vi vise deg de beste proxyverktøyene du kan bruke på Windows 10.

Hva er det beste proxyverktøyet for Windows 10?

Før vi starter, må vi raskt forklare hvordan proxyer jobber. I utgangspunktet fungerer proxy som mellommann mellom PC og Internett. Når du bruker en proxy, vil din faktiske IP-adresse bli skjult, og du vil bruke proxyens IP-adresse i stedet.

Selv om proxy maskerer din IP-adresse, krypterer den ikke trafikken, noe som betyr at ondsinnede brukere fortsatt kan fange det. Vi må også nevne at proxy ikke påvirker hele nettverksforbindelsen din, og det vil bare påvirke et enkelt program, for eksempel nettleseren din.

Dette betyr imidlertid ikke at proxyverktøy ikke kan være nyttig, og hvis du leter etter det beste proxyverktøyet, skal vi i dag vise deg noen.

Cyberghost (anbefalt)

Dette er en av markedets ledere angående sikkerheten din. Det maskerer din IP og holder alle dine data trygge mens du surfer på nettet.

Enkel å installere og brukervennlig, lar deg kjøre opptil fem enheter om gangen. Denne funksjonen er ekstremt nyttig hvis du bruker flere enheter med samme formål og du trenger en sikker internettforbindelse.

En av de viktigste tingene med sikkerhet er at Cyberghost kan adskille surfing fra dine personlige data. Det logger ikke filene dine for å holde dem borte fra å bli skadet eller stjålet.

Du kan nå kjøpe CyberGhost VPN på en eksklusiv tidsbegrenset avtale med 73% rabatt! Du vil kunne nyte, hva vi anser for å være den beste VPN-programvaren til din Windows PC.

  • Få nå Cyber ​​Ghost VPN

ExpressVPN (foreslått)

Det mest nyttige verktøyet hvis du vil beholde dine personlige opplysninger privat, er en VPN. Du kan sjekke ut denne beste VPN-listen for å lære mer om det virtuelle private nettverket.

For å forstå hvordan det virker i forhold til et gratis proxyverktøy, husk at hvert enkelt program må konfigureres separat for å bruke proxyen du ønsker. Dermed kan endring av proxy-serverplasseringen kreve en fullstendig omkonfigurering.

På den annen side, når du installerer et VPN-verktøy, blir det enkelt og raskt å velge et sted. Express VPN-ruter og krypterer all slags trafikk gjennom serverne.

Når du velger å koble til en gratis proxy-server, må du først kontrollere om den krypterer trafikken og være oppmerksom på at mange andre brukere får denne gratis overbelastede motorveien. Å velge en premium VPN i stedet er som en sikret privat tunnel bare for deg, optimalisert for fart og stabilitet.

ExpressVPN det er ikke gratis, men hastigheten og de mange serverne den har i nesten 100 land over hele verden, gjør forskjellen. Det er ikke gratis, men hvis du ikke ser disse forskjellene, kommer det med en 30-dagers pengene tilbake-garanti.

  • Sjekk nå ExpressVPN

Ultrasurf

Ultrasurf er et lite og bærbart verktøy som vil beskytte ditt privatliv online. Ifølge utvikleren har Ultrasurf ca 3 til 5 millioner brukere hver måned fra mer enn 180 land. Dette verktøyet krypterer webtrafikken mens du skjuler din IP-adresse.

Samtidig vil din IP-adresse bli beskyttet på offentlige nettverk, og du vil få tilgang til et nettsted som er blokkert på regional basis.

Ultrasurf er et enkelt verktøy, og så snart det starter, vil det velge den beste proxy-serveren og koble deg til den. Dette er et bærbart program, så det er ikke nødvendig å installere det. Dette betyr også at du kan kjøre verktøyet på en hvilken som helst PC og til og med fra en USB-flash-stasjon.

Vi må også nevne at dette verktøyet ikke krever noen registrering, så du kan bare laste den ned og bruke den uten begrensninger.

Etter at du har startet programmet, kobler du automatisk til proxy-serveren, og standardleseren din starter. I vårt tilfelle startet Chrome automatisk i Incognito-modus, slik at ingen spor som informasjonskapsler eller nettlesingslogg blir igjen mens du bruker Ultrasurf.

Fra applikasjonen kan du velge mellom tre forskjellige servere, og du kan også se hastigheten på serveren også.

En feil i denne applikasjonen er at du ikke kan se serverplassering eller din nye IP-adresse fra applikasjonen, noe som kan være et lite problem for noen brukere.

Ultrasurf er et lite, gratis og bærbart proxyverktøy. Søknaden er ganske enkel, så hvis du leter etter et proxyverktøy, er det ingen grunn til ikke å prøve det.

Freegate

Freegate er et annet bærbart proxyverktøy som vil beskytte ditt privatliv online. Siden dette verktøyet er bærbart, kan det kjøre på hvilken som helst PC uten installasjon. Så snart du starter verktøyet, starter standard nettleseren din.

Av en eller annen grunn var standard nettleseren ikke riktig i vårt tilfelle, men du kan endre ønsket nettleser fra innstillingsmenyen.

Søknaden leveres med et ydmyk brukergrensesnitt som viser deg en enkel nettverksgraf. Når det gjelder tilgjengelige innstillinger, kan du velge mellom to tunneler.

Verktøyet støtter HTTP- og SOCKS5-protokoller, og du kan til og med bruke din egen proxy-server med dette verktøyet hvis du vil.

Freegate er et enkelt, men nyttig verktøy, og hvis du vil bruke en proxy, bør du definitivt gi Freegate et forsøk.

SafeIP

SafeIP er et annet proxyverktøy som du kan bruke til å beskytte ditt privatliv online. Verktøyet kommer med et enkelt grensesnitt, slik at du enkelt kan velge en proxy-server med bare få klikk.

Alle servere er oppført i tre kategorier, og du kan velge mellom USA, Storbritannia og andre verdensomspennende servere. Dobbeltklikk på ønsket server, og IP-adressen din endres automatisk.

Verktøyet tilbyr flere tilgjengelige forhåndsinnstillinger, for eksempel anonym nettlesing, hurtig innholdsstrømning og masse- eller masseutskrifter.

Ekstra alternativer inkluderer beskyttelse mot skadelig programvare, reklame blokkering, beskyttelse av informasjonskapsler, henvisning til URL-beskyttelse og nettleser-ID-beskyttelse.

Du kan også slå på trafikkryptering eller DNS-personvern hvis du vil. For å sikre at IP-adressen din er sikker, kan du automatisk endre den etter et bestemt antall minutter.

Dette er et enkelt program, og det tilbyr de fleste funksjoner gratis. Visse funksjoner som Wi-Fi Protection, Speed ​​og torrents og Speed ​​Boost-modusene er utilgjengelige i den gratis versjonen, men det er ikke et stort problem.

Vi må også nevne at ikke alle servere er tilgjengelige i fri versjon, og listen over tilgjengelige servere vil endres i løpet av dagen. Dette betyr at enkelte servere kanskje ikke er tilgjengelige hele tiden, men med et stort antall servere vil dette ikke være et problem.

SafeIP er et enkelt og gratis proxyverktøy. Med et stort antall tilgjengelige servere og brukervennlig brukergrensesnitt, er dette verktøyet perfekt for alle grunnleggende brukere.

Tor

Tor er sannsynligvis et av de mest kjente programmene som kan beskytte ditt privatliv online. Denne applikasjonen er enkel å bruke, og for å gjøre det, trenger du bare å installere Tor Browser.

Etter å ha gjort det, kan du bare starte det og et nytt Firefox-vindu vises. Nettleseren vil ha noen utvidelser installert som forhindrer nettsteder og ondsinnede brukere fra å spore din online.

Selv om Tor ikke tillater deg å velge en proxy-server, kobles den til flere forskjellige noder, slik at du skjuler din IP-adresse og krypterer trafikken.

Tor er utrolig enkelt å bruke, og hvis du er bekymret for ditt privatliv på nettet, kan du vurdere å bruke Tor. Denne applikasjonen er gratis å bruke, og du kan bruke den selv om du er en grunnleggende PC-bruker.

KProxy

KProxy er en nyttig proxy-tjeneste som lar deg skjule din IP-adresse på nettet. Dette er en webtjeneste, men hvis du vil, kan du laste ned Chrome eller Firefox-plugin.

Det finnes også en KProxy-nettleser som er i utgangspunktet en bærbar versjon av Firefox med KProxy-plugin.

Ved å bruke denne tjenesten kan du omgå eventuelle regionale restriksjoner som du kanskje har. Dette er spesielt nyttig hvis visse tjenester eller elektronisk innhold ikke er tilgjengelig i ditt land.

I tillegg vil denne tjenesten også beskytte deg mot skadelige brukere og holde dine personlige opplysninger skjult fra din Internett-leverandør.

KProxy er en gratis tjeneste, men den har visse begrensninger. Ved å bruke gratis versjon kan du velge mellom kanadiske og tyske servere, men amerikanske og britiske servere vil forbli utilgjengelige med mindre du kjøper en Pro-versjon.

Vi må også nevne at servere i gratisversjon kan bli overbelastet på grunn av antall brukere.

KProxy er en nyttig tjeneste, og med et bærbart nettleseralternativ, vil dette verktøyet være perfekt hvis du vil surfe på Internett anonymt.

Psiphon

Et annet gratis proxyverktøy på vår liste er Psiphon. Dette verktøyet kommer med et enkelt brukergrensesnitt, og det lar deg velge mellom 7 forskjellige servere.

Psiphon lar deg bruke Split Tunnel-funksjonen, og du kan også konfigurere lokale proxy-porter, oppstrøms proxy eller bruke Transport Mode.

Verktøyet kommer også med en nyttig logg som du kan bruke til å sjekke forbindelsesstatusen din. I tillegg er Psiphon tilgjengelig på flere forskjellige språk. Dette er et enkelt, gratis og bærbart program, så det bør fungere på alle PCer uten problemer.

Et mindre problem er mangelen på kompatibilitet med tredjeparts nettlesere. Under testingen jobbet applikasjonen perfekt med Microsoft Edge og Internet Explorer, men det virket ikke med Chrome eller Firefox.

Denne applikasjonen er helt gratis, og den har ingen begrensninger, så hvis du leter etter et gratis proxyverktøy, vær så snill å sjekke Psiphon ut.

ChrisPC Free Anonym Proxy

Hvis du leter etter et gratis proxyverktøy, kan ChrisPC Free Anonym Proxy være akkurat det du trenger. Dette verktøyet lar deg velge mellom mange verdensomspennende proxy-servere med bare noen få klikk. Vi må nevne at dette verktøyet tilbyr flere forskjellige moduser.

Den første er Anonym Proxy Mode som skjuler din IP-adresse og lar deg bla gjennom Internett anonymt. Expat Mode vil blokkere geografisk begrensede nettsteder og det er også Fjern blokkering av nettsteder-modus som vil blokkere bestemte populære nettsteder.

En annen tilgjengelig funksjon er Ads Blocker Filter, men du kan bare bruke den i 30 minutter i fri versjon. Den gratis versjonen av verktøyet tilbyr grunnleggende alternativer, men hvis du vil bruke Expat Mode eller endre avanserte innstillinger, må du kjøpe premium-versjonen.

Som du kan se, er det mange forskjellige proxyverktøy som du kan bruke på Windows 10. Hvis du ikke vil manuelt konfigurere proxy-innstillinger i Windows 10, må du kontrollere noen av disse verktøyene.

Vi må nevne at bruk av en gratis proxy er ikke den sikreste metoden for å beskytte ditt privatliv online, så du vil kanskje ikke angi sensitiv informasjon mens du bruker en gratis proxy.