7+ beste antivirusprogrammer med verktøy for fjerning av adware for å kvitte seg med annonse popup-vinduer

Adware (reklamestøttesoftware) er en type programvare som viser at du viser annonser eller popup-filer du ikke vil ha.

Alternativt kan adware også være gratis programvare som følger med annonser som dukker opp på verktøylinjen eller nettleseren din mens du bruker datamaskinen.

Slik programvare kan være både irriterende og frustrerende, men noen av dem kommer med ondsinnede intensjoner - å stjele dine personlige data, i tillegg til sporingssteder du besøker online, og registrerer tastetrykkene dine.

Adware kommer vanligvis fra forskjellige kilder som gratis programvare, nettleser tillegg eller gjennom et sikkerhetshull i datamaskinens operativsystem. Som nevnt tidligere, manifesterer den seg som popup på skrivebordet eller mens du surfer på internett.

For å fjerne adware må du først sikkerhetskopiere filene dine, og deretter få det beste antivirusprogrammet med adware-fjerningsfunksjon eller verktøy som vil skanne etter, oppdage og / eller fjerne adware som lurker i datamaskinens system.

Beste antivirus med verktøy for fjerning av adware

1

Bitdefender (anbefalt)

Bitdefender er et antivirusprogram med verktøy for fjerning av adware for PCen, som frigjør datamaskinen din fra irriterende adware, ondsinnede hijackerprogrammer, uønskede verktøylinjer og andre tilleggsprogrammer for nettleser som er installert uten ditt samtykke.

Den bruker den prisbelønte Bitdefender-teknologien til å skanne og oppdage uønskede apper i datamaskinen, og gir deg en liste for å gjennomgå og velge de du vil fjerne.

  • [Omtale] Bitdefender Antivirus Plus 2019: Det beste rimelige antivirusprogrammet for Windows-brukere

Hvis du bruker en PC med Windows XP eller nyere versjoner eller Internet Explorer 6 eller nyere, er Bitdefender Adware Removal Tool for PC din beste innsats.

Når du bruker dette verktøyet, er du trygg på mindre irriterende programmer installert på PCen.

- Få nå Bitdefender

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i desember 2017 og har siden blitt revidert og oppdatert for friskhet og nøyaktighet, inkludert mer relevante produkter.