7 beste avansert programvare for redigering av bilder for Windows PC

Fotoredigering har blitt en stor del av fotograferingen som gjør det mulig å forbedre bilder, det er å endre størrelse, beskjæring eller andre avanserte oppgaver i fotoredigering.

Dette har resultert i en overflod av programvare som gjør at brukerne kan redigere fotografier for å gjøre dem mer tiltalende og attraktive for øyet.

Disse ti programmene som er oppført nedenfor, er de beste når det gjelder funksjonalitet og funksjoner som gir brukerne mulighet til å redigere fotografier.

Avansert bilderedigeringsverktøy for PCer

1. Paint.Net (anbefalt)

Dette er en programvare for redigering av bilder som bare kjører på Windows PC. Den leveres med flere kvalitetsfunksjoner som et nyskapende brukergrensesnitt for enkel bruk med ulike plugins støtte for lag, ubegrenset angre, spesial effekter og et bredt utvalg av nyttige og gode bilderedigeringsverktøy.

Programvaren har inkludert i det redigering verktøy som en haug av kanaler ulike mediegrupper og en gunstig 3d visning som hjelper. PaintWriter er en av de enkleste å bruke foto editoren som kan hjelpe deg med å manipulere med bilder.

  • Last ned nå Paint.net fra Microsoft Store

2. Fotor (foreslått)

Fotor er et bilderedigeringsprogram som forbedrer kvaliteten på bildene for å legge til den gnisten av eleganse og kunstnerisk følelse. Den har ulike alternativer som helbredelsesverktøyet og klonbørsten. Brukere kan også blande tekst, effekter og grenser til en personlig effekt.

Programvaren gir brukerne tilgang til tjue layouter og en freestyle-collage der brukerne kan redigere etter eget ønske.

  • Last ned nå Fotor

3. Adobe Photoshop

Dette er de mest populære bildeditorene i verden. Det er et bilderedigeringsprogram lastet med alle grunnleggende og avanserte funksjoner i ett grensesnitt. Appen gir deg et utvalg av flotte, enkle å bruke kanaler og raske koblinger, slik at du kan dele bildene dine direkte til sosiale nettverk, eller lagre dem på datamaskinen.

Adobe Photoshop har mange verktøy; bemerket fotoredigering programvare med over 1000 plugins og funksjoner som kan lastes ned og brukes.

Adobe Photoshop er delt i to mellomrom: arbeidsplassen og panelene, her kan brukerne velge verktøy og endre dem til enkeltpersoner. Med panelene administrerer brukerne lagene, som er de overlappende nivåene som utgjør et fotografi og dets effekter.

Hvis verktøyet ikke kjører riktig, kan du se gjennom feilsøkingsguiden nedenfor for å fikse vanlige Photoshop-problemer:

  • Slik løser du problemer med skriftstørrelsen i Photoshop
  • Hvordan fikse Photoshop krasjer når du skriver ut i Windows 10
  • Fiks: Kjernekontrollfeil i Photoshop

4. Affinity Photo

Denne fotoredigeringsprogramvaren gir brukerne en grunnleggende plattform for å redigere fotografier i attraktive portretter. Affinity Photo gir brukerne et stort verktøy som gir et redigert fotografi kreativt og profesjonelt resultat.

Programvaren gir brukerne muligheter som Råredigering, HDR-fusjon, Panorama-søm, Fokusstapling, Profesjonell retusjering, Batchbehandling og mange andre alternativer.

Det gir også brukere muligheten til å slå sammen flere bilder fra ulike brennvidder. Programvaren gir også detaljert analyse av justering og beste sider av bildet som skal brukes.

5. Photo Scape

Dette er en enkel å bruke bilde redigering programvare med sitt enkle grensesnitt og det er overraskende gratis å installere. Photo Scape gir også brukerne den unike funksjonen for å lage konserter, fusjon og avling fotografi. Verktøylinjen har også blitt fornyet med vekt lagt på enkelhet og tilbehør.

Det kommer også med funksjoner som en avansert redaktør som gjør det mulig for brukerne å endre størrelse, lysstyrke og fargejustering, hvitbalanse, bakgrunnslyskorreksjon, rammer, ballonger, mosaikkmodus, legge til tekst, tegne bilder, beskjære, filtre, fjerne røde øyne og blomstre . Det kommer også med skjermbilde som lar brukerne fange skjermbilde og redigere det.

6. GIMP

Denne avanserte bilderedigeringsprogramvaren er veldig populær og leveres med forskjellige funksjoner. Det er også et gratis distribuert program for oppgaver som foto retusjering og mage komposisjon.

Et sterkt poeng er at GIMP-programvaren kan brukes som et kvalitetsfoto retusjeringsprogram, et online-parti, bildegjenvinning, med bildeformat omformer.

Det er den ideelle programvaren for designere og fotografering med vekt på selskapslag, dekker, bøyer og nivåer.

7. XnRetro

Dette er en begrenset fotoredigeringsprogramvare, men det gjør en god jobb med å gjøre bildene tiltalende og kunstneriske. Brukerne kan bruke kanalfunksjonen til å endre skyggebalansen, forskjellen i kontekst, presentasjon ved hjelp av en perfekt utstilling av skyveknapper.

Den kommer også med nye funksjoner som 20 fargeeffekter, 15 lyseffekter som bokeh, lekkasje. Programvaren har også 28 ramme grenser justering som kontrast, gamma, metning og mange flere.

8. ArtWeaver

Dette er en unik fotoredigeringsprogramvare som brukerne kan bruke til å opprette børstemotorforbedringer for å randomisere tekstur, justere strekkutjevning og valgte klonfargemetode.

Noen funksjoner i denne programvaren inkluderer børstekategori og variant forhåndsinnstilte väljare slått sammen i en forhåndsinnstilt väljare for raskere børstevalg. Den nye tekstpaletten med mange ekstra tekstformateringsalternativer, for eksempel justering, kerning og forbedret tekstverktøy, flytter verktøyet med innholdet av valg hvis det finnes noen og ikke bare lag og guider.

Brukere kan nå opprette en ny profil for både stempel og viskelærverktøy i tillegg til myke og harde med kommandoer for å endre rekkefølgen direkte i alle forhåndsinnstilte väljare og kan tilbakestilles i forhåndsinnstillingsbehandling.

Del med oss ​​din erfaring med å bruke noen av de avanserte programvare for fotoredigering som vi nevnte ovenfor. Du er velkommen til å kommentere nedenfor.