6 beste CD- og DVD-krypteringsprogramvare for Windows 7, 10 PCer

Fra slutten av det 20. århundre, opp til omtrent ti år siden, utgjør CDer og DVDer de viktigste alternativene for media lagring. I dag, til tross for tilkomsten av skylagring, foretrekker mange fremdeles informasjonssending og filoppbevaring via CDer og DVDer.

Dette skyldes ganske enkelt at, i motsetning til skylagring, er filer på plater (CDer og DVDer) helt trygge fra eksterne hacker. For ytterligere å styrke sikkerheten til filer på CDer og DVDer, er kryptering av slike plater sterkt anbefalt.

Det er mange måter å kryptere CD / DVD på. Den mest praktiske metoden er imidlertid via vedtakelsen av en holdbar CD / DVD-krypteringsprogramvare . En typisk CD / DVD-krypteringsprogramvare er utstyrt med algoritmer som krypterer filene eller dataene på en mål-CD / DVD.

Det finnes ulike typer krypteringsprogramvare i markedet, både holdbare og de mindre slitesterke. I denne artikkelen har vi samlet noen av de beste tilgjengelige CD / DVD-krypteringsprogramvaren for deg. Les videre!

Krypter dine CDer og DVDer med disse verktøyene

1

GiliSoft CD / DVD-kryptering

GiliSoft CD / DVD Encryption er et krypteringsverktøy som krypterer filer (media, dokumenter og så videre) på CDer og DVDer. Programvaren sikrer sikkerheten til filer og mapper som finnes på CD- eller DVD-stasjonen. Den er vert for en unik kjerneteknologi som kjører en flerlags beskyttelse.

I tillegg har denne CD / DVD-krypteringsprogramvaren en av de mest intuitive brukergrensesnittene blant sine samtidige. Programvaren er rett til punktet, da det gir klare anvisninger om hvordan du krypterer og dekrypterer filer på CDer / DVDer.

Også programvarens størrelse er relativt liten. Derfor kan det enkelt installeres på systemer med lav spesifikasjon. I utgangspunktet støtter det alle Windows-versjoner, alt fra Windows 2000 til Windows 10.

Til slutt tilbyr krypteringsprogramvaren en kort, gratis prøveperiode (med bare grunnleggende funksjoner) til nye brukere. For å få tilgang til de fulle funksjonene, vil du bli pålagt å abonnere på den betalte planen, som går for $ 45.

  • Last ned nå GiliSoft CD / DVD Encryption gratis
2

Roxio Secure Burn Enterprise

Roxio Secure Burn Enterprise er en sikkerhetsprogramvare som er utstyrt med relevante krypteringsverktøy, som er nødvendig for å beskytte konfidensielle data på CDer og DVDer fra uautorisert tilgang. Programvaren kan også brukes til å kryptere eksterne lagringsenheter som USB-minnepinner og pennstasjoner.

Roxio er vert for et enkelt grensesnitt, som er ideelt for nye brukere, da alle viste alternativer er godt organisert på hjemmemenyen. Programvarens "dra og slipp" -funksjon gjør det veldig enkelt å bruke, og dets automatiske sikkerhetsfunksjoner gjør kryptering raskere og mer effektiv.

I tillegg er programvaren designet for å møte industristandarden, samtidig som alle juridiske krav oppfylles. Det er FIPS 10-2 kompatibelt, og det benytter et 256-biters AES-krypteringssystem, som er en av de beste tilgjengelige sikkerhetsprotokollene.

Videre kan avanserte funksjoner som "lese og skrive tillatelser", "force-closing" etc., enkelt tilpasses dine behov.

Roxio Secure Burn Enterprise er en premium programvare, som tilbyr betalte (abonnement) planer til brukere. Nye brukere kan imidlertid laste ned en gratis prøveversjon, noe som gir deg tilgang til noen av de grunnleggende funksjonene i en kort periode.

  • Last ned nå Roxio Secure Burn Enterprise
3

Master Voyager

Master Voyager er et CD / DVD-krypteringsverktøy som er godt rustet til å kryptere sensitive filer på en CD / DVD. Programvaren er vert for et brukervennlig grensesnitt, som muliggjør rask og effektiv kryptering av filer, via "dra og slipp" -funksjonen.

I utgangspunktet krypterer Master Voyager CD / DVD-filer ved hjelp av en rudimentær metode som beskytter filer med bare et unikt passord. Derfor, for å få tilgang til CD / DVD-filene dine, trenger du ikke å gå gjennom noen dekrypteringsprosess. Dette gjelder for andre eksterne lagringsenheter som USB-minnepinner, pennstasjoner og andre.

I tillegg er Master Voyager fleksibelt bygget for å støtte alle Windows-versjoner, alt fra Windows XP til Windows 10. Også programvaren vedtar AES 256-bits protokollen, som er et av de mest pålitelige filkrypteringsverktøyene som er tilgjengelige.

Til slutt, Master Voyager vert for et innebygd CD / DVD brenningsalternativ som letter kryptering av plater. Denne handlingen krever bare noen få klikk med knapper; Derfor blir krypteringsprosessen gjort mer effektiv, og du er i stand til å spare verdifull tid og ressurser.

Last ned Master Voyager

4

DataLocker's EncryptDisc

DataLocker Encrypt Disc er en allsidig CD / DVD-krypteringsprogramvare, som er utstyrt med 256-biters AES-kryptering som beskytter hver kryptert fil på CD eller DVD. Programvaren er også FIPS 10-2 kompatibel, som gir deg juridisk dekning, samt nødvendige sertifiseringer.

Vanligvis er EncryptDisc vert for "dra og slipp" -mekanismen, som gjør diskkrypteringsprosessen enklere og raskere. Programvarens avanserte design gjør den egnet til å beskytte krypterte filer med høy kapasitet, i tråd med SOX, HIPAA og andre industristandarder.

Videre er programvaren ganske enkel å bruke, da det ikke krever noen form for installasjon. Krypteringsprogramvaren er innebygd på en plate, og alt du trenger å gjøre er å kjøpe disken og opprette et passord. Du kan deretter dra og slippe filer på platen for å fullføre prosessen. Slike krypterte plater kan deles som et skrivebeskyttet media, eller du kan bestemme deg for å åpne platen og legge til ekstra fil eller informasjon på den.

Likevel er EncryptDisc svært allsidig, da den er kompatibel med nesten alle Windows-versjoner høyere enn Windows 7.

Last ned DataLocker Encrypt Disc

5

Idoo Secure Disc Creator

Idoo Secure Disc Creator hjelper brukerne å lage krypterte datafiler på CDer og DVDer. Den er utstyrt med en kompleks algoritme, som kan partiere (dele) en CD i to deler: en sikker (passord) filseksjon og en offentlig (usikker) seksjon.

I dette tilfellet oppbevares filene ved hjelp av 256-biters AES-krypteringsalgoritmen. Dette beskytter filene dine og gjør det utilgjengelig uten tillatelse.

Krypteringsprogramvaren, Idoo Secure Disc Creator, er gratis å laste ned, og den tilbyr en gratis versjon (begrensede funksjoner) til nye brukere.

For å låse opp de gjenværende funksjonene, må du oppgradere til premium-versjonen, som krever en betalt abonnementsplan.

Last ned Idoo Secure Disc Creator

6

DiskEncryptor

DiskEncryptor er en CD / DVD-krypteringsprogramvare utviklet av Kernsafe og utstyrt for å kryptere datainnhold lagret på diskstasjoner. Programvaren støtter et bredt spekter av eksterne lagringsenheter, inkludert minnekort, diskett, USB-minnepinner og andre. Faktisk kan DVD-bilder (ISO) og virtuelle CDer og DVDer også krypteres av denne programvaren.

DiskEncryptor bruker en high-end krypteringsprotokoll, AES 256-bit, for å beskytte krypterte filer. Diskpartisjoner kan også krypteres, og begrenser dermed alle former for kraftige installasjoner eller uautorisert tilgang. Verktøyet integrerer også godt med Windows Explorer, og du får muligheten til å låse / låse opp stasjonen din med et passord.

Videre er programvaren lett (liten) og kan installeres på alle versjoner av Windows, opp til den nyeste versjonen, Windows 10. Den fungerer også godt på både Intel- og AMD-datamaskiner.

DiskEncryptor tilbyr nye brukere en kort gratis prøveperiode, med begrenset tilgang. Du kan imidlertid enkelt oppgradere til premium-versjonen, til rimelige abonnementsrater, for å nyte alle fordelene med programvaren.

Last ned DiskEncryptor

Har du brukt noen av CD / DVD-krypteringsprogramvaren vi nevnte ovenfor? Ta gjerne beskjed ved å kommentere nedenfor.