Løs ødelagte OneDrive-filer og snarveier etter jubileumsoppdatering

Oppgradering til Windows 10 Anniversary Update er en enkel affære, selv om noen mennesker har kommet over problemer. Vi har hørt om et bestemt problem hvor Windows 10-brukere, etter oppgradering til jubileumsoppdateringen, finner ut at noen ofte åpnede elementer ikke lenger er gyldige.

Tilsynelatende forårsaket oppdateringen flere snarveier for å peke på OneDrive. Nå vet vi at det er mulig å sette OneDrive til som standard sport for bestemte mapper. For eksempel kan mappen Dokument og bilder innenfor OneDrive angis som standard, noe som fører til at operativsystemet går over systemets egen mappe Dokument og bilder når du lagrer filer.

Her er hva uheldig Windows 10-brukere måtte si:

Etter å ha oppgradert Windows 10 til jubileumsutgave i dag (8/2/16) la jeg merke til at enkelte elementer på mitt ofte åpnede Word, Excel, Powerpoint ikke lenger er gyldige. På en eller annen måte etter oppdateringen peker noen av snarveiene på OneDrive (som jeg ikke bruker og jeg har bekreftet at jeg ikke har noen dokumenter) i stedet for min lokale stasjon. Jo større irritasjon er at jeg ikke kan høyreklikke og slette disse elementene fra hoppelisten ved å bruke Fjern fra denne listen.

OK, så, dette er faktisk et problem, en som ikke er spesielt lett å fikse. Noen ganger kan et enkelt arbeide gjøre det riktig, men andre ganger må brukeren utføre en ren installasjon. Ingen ønsker å gjøre det riktig, så la oss håpe at følgende ide kan sortere ting ut for de som kanskje går gjennom lignende problemer.

Det vi anbefaler, er å kjøre både SFC-skanning og DISM-skanning. For de som ikke er klar, brukes SFC-skanning til å skanne etter korrupsjoner i Windows. Dette verktøyet finnes i operativsystemet, så du trenger ikke å laste ned noe. Når det gjelder DISM-skanning, bør den også bidra til å fikse korrupsjoner, og finnes i Windows 10.

Trinn 1: Åpne et Administrator-kommandopromptvindu ved å:

  1. Trykk Windows-logoen + X- tastene på tastaturet og velg Kommandoprompt (Admin) -alternativ.
  2. Klikk på Ja og fortsett . Gi administratorpassord hvis du blir bedt om det.
  3. Sjekk om det står Administrator: Kommandoprompt øverst i kommandolinjevinduet.

Trinn 2: Skriv inn følgende kommandoer i CMD-spørringen :

Dism.exe / online / cleanup-image / scanhealth

Dism.exe / online / cleanup-image / restorehealth

sfc / scannow

Trinn 3: Lukk kommandovinduet og kontroller om problemet er løst.

Hvis det ikke virker, forsøk å rengjøre% AppData% \ Microsoft \ Windows \ Recent \ AutomaticDestinations \ *.

Relaterte historier du trenger å sjekke ut

  • Fiks: ÉnDrive ikonoverlegg mangler i Windows 10
  • Løsning: Onedrive behandler endringer i Windows 10
  • Slik bruker du to OneDrive-kontoer på en datamaskin