Hvordan fikse Samsung skriver / skanner problemer i Windows 10

Mange brukere av Windows 10 April Update klaget om problemer med skriver og skanner. Vurderer av rapportene som er tilgjengelige på Microsofts forum, er disse problemene utbredt for Samsung utskrift og skanning enheter.

HP, den nye eieren av de berørte Samsung-enhetene, har allerede eskalert problemet til Microsoft, da det skjedde kort tid etter at brukere installerte den nyeste Windows 10-versjonen på sine datamaskiner.

Det har vært en måned siden jeg ikke brukte skanneren min. I går etter at jeg prøvde å bruke den, fikk jeg følgende melding: I / O-feil mens du kommuniserer med enheten. Vent litt og prøv å skanne igjen. Hvis det ikke hjelper, må du slå av enheten, slå den på og vent mens den er varmer opp. [...]

Jeg gjorde oppslag på internett, mange synes å ha det samme problemet etter den ovennevnte Windows-oppdateringen. Også kontaktet HP, det er den nye eieren av Samsung-skrivere og ble fortalt at HP har eskalert saken til Microsoft, siden det skjedde etter den siste oppdateringen. HP krav er microsofts problem ikke deres.

Selv om det ikke finnes noen offisiell løsning for å fikse dette problemet, foreslo brukere et par løsninger som kan løse problemet. Men hvis du vil løse problemer med skriver og skanner i Windows 10 v1803, trenger du også litt lykke. Likevel vil vi oppgi noen av løsningene som foreslås av brukere, da noen av dem kan hjelpe deg med å løse problemet.

Løs problemer med skriver og skanner på Windows 10

1. Last ned de nyeste OEM-driverne for Windows

Brukere foreslo at nedlasting av den nyeste mulige OEM-driverpakken for Windows kan løse denne feilen. Når du har lastet ned, installerer du driverpakken i kompatibilitetsmodus.

2. Deaktiver Windows Defender

Andre brukere foreslo at Windows Defender kan være synderen og slå den av når du bruker skriveren eller skanneren bør fikse problemet.

3. Kjør feilsøkingsprogrammer for skriver og maskinvare

I sjeldne tilfeller kan det være lurt å løse problemet ved å kjøre de innebygde Windows 10-skriveren og maskinvareprosedyrene. Gå til Innstillinger> Oppdater og Sikkerhet> Feilsøking og kjør disse to feilsøkingsprogrammene.

Hvis du kom over andre løsninger for å fikse dette problemet, vennligst gi oss beskjed i kommentarene nedenfor. Vi oppdaterer denne veiledningen så snart ny informasjon er tilgjengelig.