6 beste lydopptakerprogramvaren for å fange spilllyder i 2019

Gaming er uten tvil en av de mest betydningsfulle underholdningskilder for mange mennesker i disse dager. Millioner mennesker liker online multispiller spill, nettleser spill, FPS, og mer.

Det finnes mange spillinnspillingsverktøy på markedet, både video- og lydopptakere, og de er ideelle for nye Twitch-kringkasterne og spillere som er ivrige etter å dele epis-lyd og video med sine venner.

Du kan spille inn lydspill sammen med kommentarer samtidig, og fusjonere dem enkelt. Vi samlet fem av de beste lydopptakverktøyene du kan bruke til å ta opp bakgrunnslyd mens du spiller favorittspillene dine. Sjekk ut deres funksjoner og få den perfekte programvaren for dine spillbehov. Ha det gøy!

6 beste lydopptaker programvare for PC-spill

1

WavePad lydredigeringsprogramvare

Et annet flott verktøy som kan hjelpe deg med å ta opp PC-lyden, er WavePad Audio Editing Software. Dette er lydredigeringsprogramvare, men det kan også ta opp lyd med letthet. Husk at lyddriveren din trenger å støtte bestemte funksjoner for å ta opp PC-lyden, så vær sikker på å holde den oppdatert.

Når det gjelder lydredigeringsfunksjoner, er alle standardfunksjoner tilgjengelige, og du kan enkelt klippe, kopiere, lime inn og trimme lydklippene dine. Selvfølgelig kan du også bruke forskjellige effekter som forsterkning, konvolutt, reverb, ekko, normalisering, etc. Det er også en DirectX og Virtual Studio Technology DLL plugin-støtte, slik at du kan legge til flere plugins også.

Når det gjelder støttede filformater, kan dette verktøyet fungere med en rekke formater, inkludert mp3, wav, vox, gsm, wma, au, aif, flac, ekte lyd, ogg, aac og mange flere. WavePad Audio Editing Software støtter også batchbehandling, slik at du samtidig kan behandle flere filer enkelt.

Det er også støtte for bokmerker, slik at du kan lage forskjellige bokmerker for å markere bestemte elementer av opptakene dine. Verktøyet har også støyreduksjon og popfjerningsfunksjon, noe som kan være ganske nyttig hvis du bruker en mikrofon til opptak.

Totalt sett er WavePad Audio Editing Software et godt verktøy for lydredigering, men det kan også brukes til å ta opp PC-lyden din, så hvis du vil fange spilllyder på PCen, kan du prøve den ut.

Oversikt:

 • Standard lydredigeringsfunksjoner
 • En rekke lydeffekter
 • Støtte for plugins
 • Kompatibel med et bredt utvalg av lydformater
 • Batchbehandling
 • Støyreduksjon og popfjerning
Redaktørens valg NCH WavePad AUdio
 • Støtter alle lydformater
 • Rediger lyd fra videoer
 • Spektralanalyse
Få nå WavePad Audio
2

APowersoft Free Online Audio Recorder (anbefalt)

Ved hjelp av APowersoft Free Online Audio Recorder, vil du kunne ta opp lyd fra datamaskinens lydkort og mikrofonen også.

Som du kan se, er dette verktøyet gratis, så du kan laste ned det og sjekke dets beste funksjoner når som helst:

 • Dette programmet vil fungere jevnt i nettleseren din.
 • Hvis du er en første gangs bruker, må du installere en lanseringsprogramvare, og deretter kan du få tilgang til lydopptakeren med bare ett enkelt klikk.
 • Du må klikke på Start opptak og deretter velge lydkilden.
 • Du vil kunne styre lydopptaket ved å klikke på Start, Pause og Stopp-knapper.
 • Trykk Vis i mappe-knappen for å finne den innspillede filen i utgangskatalogen.

Du må ikke installere noen plugin-moduler eller abonnere på noen tjenester. APowersoft Free Online Audio Recorder vil tillate deg å spille inn spillelyd og mer på din PC som kjører Windows ekstremt enkelt.

Dette programmet er lett å manøvrere, og du vil kunne høre lyden i sin opprinnelige kvalitet. Du kan ta opp lyd fra ulike lydinnganger som mikrofonen eller systemlyden. Du kan også legge til stemmen din til videoklipp og lagre talemeldinger også.

Sjekk ut hele utvalget av fantastiske funksjoner som er inkludert i dette programmet som du kan laste ned og prøve det gratis fra den offisielle nettsiden.

 • Last ned det nå (gratis)
 • Kjøp nå fullversjonen med ekstra funksjoner.
3

Filmora Scrn (foreslått)

Dette er et to-i-ett-verktøy for opptak av både lyd og video under spillsesessene dine. Lydopptak og deretter kopiering av lyden på toppen av spillingen kan være en vanskelig oppgave, spesielt hvis du ikke har erfaring med å spille inn lyd og filmredigering. Filmora Scrn vil få ting til å virke mye enklere.

Ta en titt på de viktigste funksjonene som er pakket i Filmora Scrn:

 • Den registrerer både lyd og video samtidig.
 • Dette verktøyet leveres med justerbar og høy bildefrekvens.
 • Filmora Scrn er ideell hvis du er interessert i å utgjøre en streamet versjon av spillet ditt sammen med en stemme for å spille over spilllyden.
 • Denne programvaren lar deg slå sammen lydopptakeren og videoen du har spilt inn fra spillet ditt.

Med Filmora Scrn vil du kunne spille inn lyd og kommentarer på gameplay samtidig, selv om du er nybegynner.

Du kan sjekke ut flere funksjoner på denne programvaren på den offisielle nettsiden eller laste den ned gratis ved å klikke på linken nedenfor.

- Last ned nå Wondershare Filmora (gratis)

 • LES OGSÅ: 10 beste lydutjevningsprogramvare for Windows 10
4

Audacity

Audacity er en gratis åpen kildekode, lydplattform på flere plattformer for multi-track-opptak, og den er kompatibel med Windows-PCer og mer.

Sjekk ut de beste funksjonene som er pakket i Audacity, slik at du kan spille inn spillelyd:

 • Med Audacity kan du spille inn lyden som kommer ut av datamaskinen mens du spiller, blant andre funksjoner.
 • Dette verktøyet utnytter en funksjon som Microsoft har lagt til i Windows Vista, og det kalles Windows Audio Session API; Denne funksjonen er også inkludert i Windows 7, 8 og 10, og det hjelper deg med lydopptaket.
 • I Audacity må du velge Windows WASAPI lyd verten og deretter velge en passende loopback-enhet som høyttalere eller hodetelefoner.
 • Alt du trenger å gjøre er å trykke på Record-knappen i Audacity og klikk Stopp når du er ferdig med opptaket.

Den beste delen av Audacity er at denne programvaren kommer med mange trimnings- og redigeringsalternativer for lydfilen når du er ferdig med opptak.

Du kan sjekke ut det store settet av funksjoner i dette programmet og laste ned Audacity gratis fra sitt offisielle nettsted.

5

Gratis PC-lydopptaker

Det kan hende du tror at innspillingen av lyden på PC-en din under spillesesjonene ville være den mest enkle oppgaven, og at den ville komme som en standardfunksjon, men dessverre er dette ikke tilfelle. Windows inkluderer ikke muligheten til å enkelt ta opp lydene du hører på PCen, for eksempel spillelyd og mer.

Men heldigvis er denne gratis PC Audio Recorder en av de beste løsningene for å spille inn spillelivet.

Ta en titt på de mest imponerende funksjonene som følger med i denne programvaren nedenfor:

 • Denne programvaren er liten og enkel å bruke selv for nybegynnere.
 • Du kan øyeblikkelig ta opp lyd fra spill gratis.
 • Enhver nybegynner kan bruke dette verktøyet til å ta opp lydfiler fra PCen.
 • Dette programmet er kompatibelt med alle versjoner av Windows.
 • Funksjonene i dette verktøyet inkluderer automatisk kjøring for brukere som vil bruke dette hver dag.
 • Du får også et utvalg av filkvalitet også.

Den primære bruken av denne programvaren er å registrere innkommende lyd som ikke er mikrofonen. Med andre ord registreres noe som kommer ut av høyttalerne dine. Denne gratis PC-lydopptakeren er et av de beste valgene hvis du leter etter et enkelt verktøy for å hjelpe deg med å spare litt lyd mens du spiller.

Du kan laste ned Free PC Audio Recorder og se hvor godt det fungerer for deg.

 • LES OGSÅ: 7 beste verktøy for å redigere lydfiler i Windows 10
6

SoundTap Streaming Audio Recorder

Med SoundTap Streaming Audio Recorder kan du spille inn lyden som spilles gjennom datamaskinen. Denne streaming lydopptaksprogramvaren vil kunne konvertere lyd som spilles gjennom systemet ditt til mp3- eller wav-filer, og dette inkluderer spillelydet også. Streaming lyden er lagret av en spesiell kjernedriver som vil bevare den digitale lydkvaliteten.

Sjekk ut de beste funksjonene i SoundTap Streaming Audio Recorder:

 • Du kan ta opp lyd som spilles på datamaskinen din direkte i digital uten tap av kvalitet.
 • Dette verktøyet lagrer også filer i wav eller kmpk3 formater med et stort utvalg av utvalgte komprimerings- og codec-alternativer.
 • Du kan også ta opp og mikse mikrofoninngang for å fange begge sider når du spiller inn en VoIP eller en konferansesamtale.
 • Strømmer kan registreres direkte til VRS-opptakssystemet.

En viktig ting å merke seg er at SoundTap Streaming Audio Recorder oppfyller Microsofts DRM-sangede førermodell, og det vil ikke registrere streamer hvis du bruker en DRM-spiller og hvis strømmen er merket som DRM-kopibeskyttet.

Du kan finne ut mer om SoundTap og laste ned SoundTap Streaming Audio Recorder fra NHC Softwares offisielle nettside.

Dette er noen av de beste lydopptakerprogrammene for spill og mer som du vil kunne finne på markedet i disse dager. I tillegg til at du kan spille inn spillesesjonene dine i lyd, kan du utføre flere funksjoner, så sørg for at du besøker programmets nettsteder for å sjekke ut de detaljerte funksjonene som er pakket i disse verktøyene.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig publisert i desember 2017, og har siden blitt revidert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.