5 tennis stige programvare for å holde tritt med din lidenskap i 2019

For de som bor og puster tennis, er en tennisstige programvare perfekt for å leve sine drømmer. Det er organisert tennisstige-ligaer der spillerne får møte nye spillere. Ligaen er et rangeringssystem for en gruppe tennisspillere hvor spillerne er lined opp som trinnene i en stige.

Lurer du på hva en tennisstige programvare gjør? Den beste tennisstigen gjør at spillerne kan møte nye spillere og utfordre hverandre. Spillerne beveger seg opp eller ned av stigen basert på om de vinner eller mister. Vinneren er den som tjener flest poeng.

Mens det er mange tennisstigeprogram tilgjengelig i disse dager, tilbyr den beste programvaren mange flere funksjoner. Fra flere rangeringssystemer til fullt tilpassbare kalendere eller hendelsesadministrasjon, har hver tennissoftware noe mer å tilby. Her er en rask liste over noen av de beste tennisstigen programvare for tennis buffs.

5 tennisstigeverktøy for å administrere dine tennisrangeringer

1

TennisRungs

Tennis Rungs er et greit tennisstigerapplikasjon hvor du kan organisere og administrere dine tennisrangeringer. Det er et brukervennlig stige system som gjør det veldig enkelt for spillerne å se stiger.

De kan da gjøre utfordringer og også se deres fremgang ved hjelp av programvaren. Brukerne blir informert når en spiller eller et lag ikke kan utfordres.

I tillegg kommer det med et brukervennlig dashbord hvor spillerne kan se hvordan utfordringene og den siste aktiviteten på stigen utvikler seg.

Blant de andre viktige funksjonene er:

 • Helt tilpassbare kalendere
 • Hendelsehåndtering
 • Medlemsportal
 • Integrasjon med PayPal
 • Ulike nivåer av medlemskap
 • Sporing av ballmaskin
 • Fusjonert på ditt eget nettsted
 • Helt nettbasert
 • Mobil App skal lanseres snart ...

Pris: 30-dagers gratis prøveversjon tilgjengelig; oppgraderingen starter fra $ 10 / måned.

2

Tennisstige

Du kan enten delta i den lokale tennisstigen eller lage din egen gratis ved hjelp av Tennis Ladder- programmet. Denne programvaren hjelper brukerne å finne spillere i deres lokalitet og konkurrere med dem for å kreve topplasseringen av stigen.

Det beste er at brukerne kan spille på forskjellige stiger samtidig. For eksempel kan de spille singler eller dobler, eller på forskjellige ferdighetsnivåer eller steder.

Spillere kan også kjøpe månedlige match-ups, utfordre andre spillere, og dermed tjene poeng med hver kamp de spiller og vinner. Programvaren kjører tennisstiger i de fleste av de store byene i USA. De driver også turneringer i andre land.

Denne programvaren hjelper deg med å møte nye partnere på de nærmeste stedene og tilpasse sine ferdighetsnivåer.

Det gir deg rundt en uke for å fullføre hver runde av turneringen. Dette hjelper deg med å planlegge en tid og plassering som passer til spilleren og deres konkurrent. Turneringskamper er også inkludert i stigenkampene.

Den tilbyr en Quick Challenge-funksjon som hjelper spillerne til å finne den neste stigenkampen enkelt. Videre er det praktisk å sende invitasjon til motstanderen ved hjelp av denne funksjonen.

Pris: gratis.

3

Globalt tennisnettverk

Global Tennis Network tilbyr et fellesskap på mer enn 79.000 spillere der folk kan delta og spille tennis. Fra spillere til arrangører tilbyr denne tennisappen alle verktøyene du trenger for å søke og organisere en tennisspill.

Den bruker spillerenes historie om tennisturneringer, ligaer og øvelser for å estimere singler og doubler med hjelp av komplekse matematiske algoritmer.

Tennisstigen programmet hjelper spillere å lage et online tennis samfunn ved hjelp av et nettverk og også selvbetjente tennis stige ligaer. Det hjelper også dem med å kjøre en planlagt tennisspillelag, og lage og drive selvtennisturneringer. Best av alt, spillere kan også finne Tennis partnere over hele verden, og også se etter tennisbaner i nærheten av dem.

Pris: gratis for den første måneden; oppgraderingen starter fra $ 9, 99 fra 1 til 5 medlemmer

4

iTennisLadder

iTennisLadder genererer timeplanen for sesongretten eller de dobbelte gruppene nesten umiddelbart. Den støtter selv de komplekse dobbelte runde varianter som interchanging, eller mixed-interchanging.

Best av alt, brukerne kan dele rotasjonsplanene i bare noen få museklikk. Mens brukere kan kjøre flere runde robins samtidig, kan brukerne også lage singler og dobbeltrotasjoner.

Den kan nås både online og fra mobiltelefonenheter. Videre tilbyr det også et alternativ til å tilpasse runde robins. Brukere kan også få tilgang til rangeringer og matche oppføringer fra mobiltelefonenheter også.

I tillegg er det ingen annonser, og det er ikke noe problem når du bruker programvaren. Fra muligheten til å erstatte spillere enkelt til utelukkelse av helligdager fra planen, eller legge til kampresultater i systemet, er det mange funksjoner å se etter.

Pris: starter fra $ 49 / år.

5

Åpne Tennis World

For de som leter etter en gratis tennisstige-programvare, kan Open Tennis World være et godt alternativ. Det hjelper ikke bare spillere å sette opp og styre sin egen tennisstige, men hjelper dem også med å spille tennisklubb eller turneringer på en enkel måte. Fra å skape en runde-robin-liga, eller en playoff-turnering til en utfordringsstige, lar den brukerne opprette alt.

Spillerne analyseres ved hjelp av det samme rangeringssystemet, slik at alle kan se nivået deres, inkludert stiger og klubber over hele verden.

Blant de viktigste funksjonene er:

 • Muligheten til å sette opp og administrere utfordringene stiger, klubber og turneringer.
 • Brukere kan lagre kampresultater, en head-to-head-post.
 • Vurderer automatisk spillerens ferdighetsnivå og rangeringer.
 • Gir støtte til kampens videoer.
 • Raske og praktiske metoder for å kommunisere mellom medlemmer.
 • Lar spillerne satse med venner og ha det gøy.

Poengene beregnes ved hjelp av Elo rating systemet, og dette er det mest presise systemet for å rangere spillerens ferdigheter.

Pris: gratis.

Tennisstige er et flott system for å spille tennis når det er mange spillere. Men det bør også ha en sterk administrator for å bidra til å fremme jevn løping av kamper mellom spillerne. Dette er noen av de beste tennisstigen programvare hvor spillerne kan utfordre motstandere, administrere tennis rangeringer og mer, uten problemer. Så velg den som passer deg best og følg med din lidenskap for tennis.

RELATERTE POSTER:

 • Tren ditt amerikanske fotballag med disse 5 verktøyene: De vil spille bedre
 • 4 fotball video redigering programvare for å markere alle dine kampdetaljer
 • 6+ beste programvare for golf swing analyse