5 av de beste programvarene for å overføre filer fra PC til iPhone med [+ bonus]

Trenger du å overføre bilder, videoer, musikk eller andre filer fra skrivebordet eller datamaskinen til en iPhone? I så fall er det forskjellige programvare du kan bruke til PC til iPhone filoverføring. Mange bruker iTunes til filoverføring til og fra Apple-mobiler og -tabler.

Men ikke overse den mange tredjepartsprogramvaren utviklet for iPhone-filoverføring. Dette er noen av de beste tredjepartsprogrammene for Windows som du kan overføre filer til og fra Apple-mobiler med.

Overfør filer fra PC til iPhone med disse programmene

1

IOTransfer 2 PRO [redaktørens valg]

Et av de beste overføringsverktøyene på markedet akkurat nå er IOTransfer 2 PRO. Det fungerer perfekt på Windows OS, og lar deg bli kvitt iTunes og overføre filer direkte mellom din iOS-enhet og din PC. Foruten overføringsprosessen kan du også rense telefonen eller nettbrettet for å frigjøre litt plass. Dette er en viktig funksjon fordi det kan hjelpe deg med å håndtere bedre filene du overfører i sanntid.

Før du overfører filene dine, kan du også sikkerhetskopiere situasjoner når noe ikke går som planlagt (et feil klikk eller lyset slår av). Etter det kan du enkelt overføre alt du vil ha. Alle iTunes-begrensninger gjelder ikke for IOTransfer 2 PRO. Du kan også slette filer på bare noen få klikk hvis du ikke har nok plass.

Foruten dataoverføring, lar dette verktøyet også lage sikkerhetskopier for kontakter, meldinger og alle andre viktige data. Du kan giIOTransfer 2 en prøve ved å laste ned prøveversjonen nedenfor.

  • Last ned nå IOTransfer 2 PRO gratis
2

Syncios iPhone Transfer (foreslått)

Syncios iPhone Transfer er høyt vurderte iPhone filoverføring programvare som du kan overføre filer fra PC til IOS og Android tabletter og mobiler med.

Programvaren er kompatibel med Windows-plattformer fra Vista til 10, Mac OS X (10.9 og nyere) og Android 3.0-8.0.

Det er en $ 34, 95 Ultimate versjon av Syncios iPhone Transfer, som du kan gjenopprette iCloud og iTunes-sikkerhetskopier og synkronisere med iTunes-biblioteket.

Du kan imidlertid fortsatt overføre filer fra PC til iPhone med freeware Syncios iPhone, som du kan legge til i Windows ved å klikke på følgende lenke.

  • Last ned nå gratis prøveversjon.

Syncios iPhone Transfer er en av de beste iPhone-filoverføringsprogramvaren fordi du kan overføre mange alternative filkategorier med den. Syncios-brukere kan overføre bilder, musikk, videoer, ebøker, lydbøker, kontaktlister, apper og mer i tillegg.

Programvaren inneholder praktiske bonusverktøy innenfor verktøykassen, for eksempel video- og lydfilomformere og en mediefilebibliotekshåndterer. I tillegg kan du også bruke programvaren til å laste ned videoer fra YouTube, Vimeo, Dailymotion og andre nettsteder. Så Syncios iPhone Transfer kan komme til nytte selv om du ikke trenger å overføre filer.

- Kjøp nå Syncios iPhone Transfer

Xilisoft iPhone Transfer har et intuitivt brukergrensesnitt design med alle de forskjellige iPhone filkategorier organisert langs sitt venstre vindu. Du kan bruke programvaren til å overføre podcaster, musikk, bøker, lydbøker, bilder, videoer og programmer til og fra Apple-mobiler og Windows-PCer. Programvaren lar deg også synkronisere mobilen din med iTunes.

Det flotte med denne programvaren er at det også er en filbehandling som du kan organisere og redigere spillelister og fotoalbum. Xilisoft iPhone Transfer-brukere kan til og med slå sine mobiler til bærbare harddisker og bla gjennom filene med File Explorer.

Det har ikke så mange bonusverktøy som Syncios iPhone Transfer, men programvarens filhåndteringsalternativer er uten sidestykke.

- Kjøp nå Xilisoft iPhone Transfer for Windows

6

iMyFone Tunesmate

IMyFone Tunesmate- programvaren er en enkel app for rask overføring av filer til eller fra iPhones. Denne programvaren lar deg også overføre filer direkte fra iPhone til iTunes, eller omvendt.

For øyeblikket forhandler iMyFone Tunesmate for øyeblikket til en nedsatt $ 39, 95 (fra $ 79, 95). Prøvingsversjonen begrenser deg til fem overføringer av musikkoverføringer og fem økter for videooverføringer. Du kan legge til programvaren til Windows 10/8/7 ved å klikke på Prøv det gratis knappen på denne nettsiden.

Tunesmate-brukere kan overføre musikk, videoer, bilder, ringetoner, podcaster, lydbøker og spillelister fra sine stasjonære PCer eller bærbare datamaskiner til iOS-enheter ved å dra og slippe dem. Det gode med denne programvaren er at overføring av filer mellom enheter er veldig rask og enkel, og det unngår mange av iTunes 'filoverføringsrestriksjoner.

Du kan også bruke programvaren til å slå sammen iTunes-biblioteker sammen og avinstallere programmer. Selv om det mangler noen av verktøyene som er inkludert i noen av de alternative iPhone-filoverføringsprogramvaren, er dette fortsatt en anstendig pakke for å omgå iTunes.

  • Kjøp nå iMyPhone Tunesmate

Så hvem trenger iTunes? I stedet kan du overføre alle slags mediefiler og kontaktlister fra PC til iPhone og omvendt med iMazing, Tunesmate, iTransfer, Xilisoft iPhone Transfer og Xilisoft iPhone Transfer. De er fulle Apple-enhedsadministrasjonssuiter for Windows.