5 Beste programvare for å fikse høy CPU bruk

Høy CPU bruk kan indikere ulike problemer. Hvis et program spiser hele prosessoren din, er det stor sjanse for at programmet ikke oppfører seg riktig, og dette problemet må løses.

En maksimal ut prosessor kan også være et tegn på et virus som lurker i bakgrunnen eller en adware infeksjon, og dette er problemer som bør behandles umiddelbart. Høy CPU-bruk kan også bety at datamaskinen din ikke kan holde tritt med hva det er som du vil gjøre, og dette kan bety at du må oppgradere systemet.

Vi plukket ut fem av de beste verktøyene som kan reparere høy CPU-bruk, og vi anbefaler at du tar en titt på deres sett med funksjoner for å se hvordan de fungerer og hva de kan gjøre for systemet.

Beste verktøy for å fikse høy CPU-bruk som du kan bruke i 2018

1

Profesjonelt brukervennlig høyhastighets CPU-verktøy

Dette er et verktøy som gir en enkel løsning for høy CPU-bruk i bare tre enkle trinn. Programvaren vil også øke hastigheten på PCen. Høy CPU-bruk Fixer er en omfattende datamaskinfeilfikser og Windows-registret renere. Det kan løse ulike Windows-registerproblemer uten problemer. Du vil også kunne bruke noen få manuelt rettelser for alle systemets problemer. Dette er et ganske stort stykke programvare som kan brukes for å rense systemet og forbedre brukervennlighet og ytelse med bare noen få museklikk. Sjekk ut de beste funksjonene som er inkludert i dette verktøyet:

 • Høy CPU-bruk Fixer kommer med et greit grensesnitt som vil vise seg lett å forstå og bruke selv for nybegynnere.
 • Denne programvaren kan diagnostisere og fikse ulike systemfeil med sin feilkunnskapsbase.
 • Med dette verktøyet kan du umiddelbart fikse feil på datamaskinen.
 • Høy CPU-bruk Fixer vil øke hastigheten på ditt system og Internett også.
 • Programvaren kan beskytte Internett-sikkerhet og personvern.
 • Du får sjansen til å fikse alle problemene som er relatert til å bremse datamaskinen og Internett.
 • Systemets innstilling blir finjustert til maksimal ytelse.
 • Dette verktøyet er designet for å gi brukerens datasystemer forbedret optimalisering, og dette vil resultere i bedre styring av oppstartsposter, skrivebord, nettleserobjekter, systemtjeneste og Internett.

Alle de avanserte verktøyene som er inkludert i dette verktøyet, sørger for at systemet er innstilt for å kunne kjøre i sin optimale tilstand. Det er også viktig å merke seg at High CPU Usage Fixer er en utmerket Windows registret renere også. sørg for å sjekke ut flere funksjoner og fordeler som følger med dette verktøyet ved å besøke sitt offisielle nettsted.

2

SparkTrust PC Cleaner Plus

Når CPU-bruken din når 100%, slutter datamaskinen å kjøre med maksimal hastighet. Systemet kan til og med stenge uventet eller krasje og miste verdifulle data. En maksimal ut prosessor kan hint på et stort systemisk problem som virus eller utilstrekkelig minne.

Frosne apper, sakte programvare og fullstendig nedleggelse av systemet er de viktigste symptomene på CPU-bruksproblemer. Overoppheting er en annen. Den beste måten å kontrollere om CPU-bruken din forårsaker systemet ditt, er å åpne Oppgavebehandling og kontrollere ytelsen. SparkTrust PC Cleaner Plus kan være løsningen på alle disse problemene som fører til høy CPU-bruk, sjekk ut de nødvendige trinnene som du må følge mens du bruker dette verktøyet for å finne og fikse systemfeil:

 • Last ned PC Repair Tool for SparkTrust PC Cleaner Plus.
 • Klikk Kjør eller Åpne og installer programmet som angitt.
 • Etter å ha skannet systemet, klikker du bare på Fix All, og programvaren vil korrigere alle PC-problemene dine.

Du kan finne ut mer om problemene knyttet til CPU-bruk og hvordan du fikser dem ved å gå over til SparkTrust PC Cleaner Plus offisielle nettsted og ta en titt. Du kan også laste ned dette verktøyet og se hvordan det fungerer for systemet ditt.

3

Behandle Tamer

Process Tamer er et verktøy som kjører på systemet ditt og ser på CPU-bruken av alle de kjørende prosessene på datamaskinen din. Når dette verktøyet oppdager en operasjon som har gått over en bestemt terskel for CPU-bruken, vil verktøyet automatisk senke prioriteten mens den fortsatt bruker CPU. Etter at bruksnivået synker under et visst nivå, gjenopprettes den opprinnelige prioriteten. Som et resultat vil systemet ditt kunne kjøre jevnt og lagre igjen. Sjekk ut andre viktige funksjoner som er pakket i dette verktøyet:

 • Programvaren leveres med en innebygd prosessbrukere som lar deg se hva som bruker CPU og hvilken prioritet som for øyeblikket kjører.
 • Prosessen kan bli fortalt å tvinge å kjøre et sett prioritet hver gang eller for å bli ignorert av programvaren.
 • Prosessen kan også avsluttes så snart den går.
 • Det er viktig å merke seg at Ignore-regelen vil vise seg å være nyttig, spesielt når programmer som brennende apper eller mediespillere kan sette høy prioritet for å unngå å bli avbrutt.
 • Prosess Tamer leveres med noen konfigurasjonsalternativer som inkluderer endring av utløserpunktet for lav og høy CPU-bruk, utjevning av gjennomsnittet over tid og styring av oppførsel av bakgrunnsprosesser.
 • Du får sjansen til å legge til eller slette regler også.

Last ned Process Tamer og se hvordan det fungerer på datamaskinen din.

4

Prosess Lasso

Dette er et annet nyttig verktøy som automatisk kan tilpasse prosessprioriteter. Det kan også endre hvilken prosessorkjerner som brukes. Dette vil bli oppnådd via en teknikk som kalles prosessbalansering som vil gi effekten av å holde prosesser fra å hogge systemets ressurser og redusere datamaskinens nivåer av respons. Sjekk ut noen andre flotte funksjoner som er pakket i dette praktiske verktøyet:

 • En av de mest kraftige funksjonene er den rene mengden alternativer som er tilgjengelige for å kontrollere prosesser.
 • Du finner mange konfigurasjoner og kontekstmenyoppføringer som kan være mer nyttige for avanserte brukere i stedet for nybegynnere.
 • Hovedvinduet viser noen fine grafer og lastmålere, og det sentrale området er en prosessviser og leder.

Dette er definitivt et mer avansert verktøy med mange funksjoner som har ulike effekter, så hvis du har nok tålmodighet til å lære hva alle gjør, så kan dette være den perfekte løsningen for systemets behov. Prosess Lasso er samlet et kraftig og veldig effektivt verktøy, så du kan også sjekke det ut.

5

Smart Høy CPU-bruk Fixer Pro 4.3.2

Dette er et multifunksjonelt program som kan øke hastigheten på PCen, rydde registerfeil og fikse høye CPU-bruksproblemer. Sjekk ut de beste funksjonene som er inkludert i Smart High CPU-bruk Fixer Pro:

 • Programvaren kommer med et brukervennlig grensesnitt som gjør det ideelt for nybegynnere også.
 • Ved hjelp av dette verktøyet vil du kunne fikse feil på datamaskinen umiddelbart.
 • Verktøyet kan diagnostisere og fikse ulike systemfeil.
 • Smart High CPU-bruk Fixer vil sørge for at systemet får best mulig optimalisering mens du løser alle problemer relatert til et redusert system.

Du vil se at appen er tilgjengelig på flere språk også. Sjekk ut flere funksjoner som er pakket i denne praktiske appen og last ned Smart High CPU-bruk Fixer Pro 4.3.2 for å se hvordan det fungerer på datamaskinen din.

Bonusverktøy for Windows 10: EaseUS Partition Master Free

Dette er en bonusapp som vi legger til i listen fordi den fungerer feilfritt med systemer som kjører Windows 10-skapere. Vanligvis, etter at du har installert Windows 10 Fall Creators-oppdateringen, blir datamaskiner ekstremt sakte, og dette er en av de beste løsningene. EaseUS Partition Master Free lar deg reparere filsystem feil og rydde opp søppelfiler som tar høy CPU bruk og disk bruk også. Her er hva du trenger å vite om dette praktiske verktøyet:

 • Du må laste ned programvaren og installere den på PCen.
 • Høyreklikk på systemstasjonen og andre partisjoner for å sjekke ødelagte filer ved å klikke på Kontroller partisjon.
 • Klikk på Kontroller partisjonegenskaper, ring Windows Chkdsk for å fikse feil og Surface Test for å reparere filsystemer, og klikk deretter OK.
 • EaseUS Partition Master Free vil automatisk sjekke og reparere systemfilfeil for Windows 10 og alt du trenger å gjøre er å klikke OK for å fullføre prosessen.

Last ned dette lille verktøyet, kalt EaseUS Partition Master Free, for å se hvordan det fungerer på din Windows 10-datamaskin.

Dette er de beste verktøyene du kan finne online for å fikse problemer med høy CPU-bruk. Etter å ha tatt en titt på deres funksjoner, velg den som synes å passe mest til dine behov og gi det en tur. Lykke til!

Relaterte historier å sjekke ut

 • Fiks: Høy CPU-bruk forårsaket av Windows Shell Experience Host
 • Løs: Csrss.exe høy CPU bruk i Windows 10
 • Fix: MsMpEng.exe forårsaker høy CPU-bruk på Windows 10, Windows 7