5 beste programvare for å fikse korrupte JPG-bilder

Hvis du ved et uhell har slettet eller mistet dine mest verdifulle bilder fra minnekortet eller harddisken, er det heldigvis nok datagjenoppretting programvare på markedet for å gjøre ting riktig. På den annen side er det en liten sjanse for at når du gjenoppretter tapte eller slettede jpg pics, selv om de er 100% gjenopprettede, er de skadet eller ødelagt, og du kan ikke se dem lenger.

Dette skjer vanligvis hvis nye data er overskrevet, eller hvis det bestemte området på kortet eller stasjonen har dårlige sektorer. Heldigvis har dette problemet også en løsning. Det finnes noen få jpg-reparasjonsverktøy tilgjengelig der ute som kan løse korrupte jpg-bilder og gjøre dem synlige igjen. Vi samlet fem slike verktøy, så sørg for at du tar en titt på deres sett med funksjoner slik at du vil vite hva du kan forvente fra hver av dem.

Beste verktøy for å fikse korrupte jpg-bilder som du kan bruke i 2018

1

Stellar Phoenix JPEG Repair (anbefales)

Stellar Phoenix JPEG Repair er et DIY verktøy som er i stand til å reparere korrupte eller skadede jpg og jpeg bilder. Hvis bildene dine virker forvrengt, uklart, spyttet, pixelert eller med andre problemer, vil denne hendige programvaren hjelpe deg med å gjenopprette dine dyrebare minner ved å fikse bildene dine. Mer enn det, støtter dette verktøyet også utvinning og reparasjon av de valgte jpg-filene. Sjekk ut de viktigste funksjonene som er inkludert i denne programvaren:

 • Du vil kunne forhåndsvise de reparerte bildene før du bestemte deg for om du vil ta dem tilbake.
 • Jpg-filer som er helt ulastelige, kan løses ved hjelp av dette verktøyet, og du vil da kunne åpne dem ved hjelp av noen populære bildevisere etter at de er reparert.
 • Stellar Phoenix JPEG Repair kan fikse korrupte filer som er gjenopprettet fra ødelagte lagringsmedier.
 • En annen stor fordel når du bruker dette verktøyet, er at det kan reparere flere filer på samme tid.
 • Den optimaliserte skanning innebygd motor i dette verktøyet er i stand til å forbedre reparasjonsprosessen.
 • Programvaren kan skanne flere filer i en batch og gir deg nøyaktige resultater veldig raskt, mye raskere enn forventet.
 • I tillegg til å utføre feilfri reparasjon av jpg-filer, inneholder dette profesjonelle verktøyet også fleksible lagringsalternativer.
 • Du vil kunne lagre bildene på et hvilket som helst sted, og miniatyrbildene til de reparerte bildene vil bli lagret i en egen mappe.

Du kan lære mange flere detaljer og fordeler som kommer pakket i denne programvaren, ved å gå over til Stellar Phoenix JPEG Repairs offisielle nettside, og ta en titt på flere funksjoner og funksjoner i dette fantastiske verktøyet.

 • Last ned nå Stellar Phoenix JPEG Repair gratis
2

Bilde Doctor 2.0

Brukere av PhotoShop kan være spesielt interessert i denne flotte programvaren, foruten å kunne reparere jpg og jpeg-filer, kan det også liste PSD-filer og lag også. Dette verktøyet kan definitivt hjelpe deg med å gjenopprette skadede data enkelt. Ta en titt på de viktigste funksjonene som er pakket i denne programvaren:

 • Programmet leveres med et intuitivt grensesnitt som også passer for batchbehandling.
 • Hele gjenopprettingsprosessen kan oppsummeres som å velge de filene du vil gjenopprette, velge en utgangsdestinasjon og fortsette å konvertere filene.
 • Appen kan gjenopprette bildene med sin opprinnelige palett og dimensjoner, og det gjenoppretter også PSD-filene som vi sa før.
 • Programvaren er enkel å bruke selv for nybegynnere.
 • Ved hjelp av dette verktøyet vil du kunne gjenopprette data fra skadede eller ødelagte harddisker eller flash-stasjoner hjemme på bare noen sekunder.
 • Bildene er gjenopprettet i bmp-format, men du kan senere endre dette formatet til hvilket som helst annet format du vil ha.

Få Picture Doctor nå og prøv det bare for å se hvordan det fungerer og hva det kan gjøre for bildene dine.

3

Filreparasjon

File Repair er en annen flott løsning for å fikse dine ødelagte bilder. Programvaren er rask og pålitelig, og det kommer ikke til å plage deg med og eller forskjellige berøringsskjermer sammenlignet med andre lignende verktøy som du for øyeblikket finner på markedet. Dette stykket programvare er ideelt for reparasjon av skadede eller ødelagte jpg-filer. Det er i stand til å skanne den ødelagte filen og fikse et imponerende antall feil. Sjekk ut de viktigste funksjonene som er inkludert i dette verktøyet:

 • Det kan reparere en rekke forskjellige typer filer.
 • Programvaren vil med hell rette opp filer som ikke kan åpnes.
 • Den skanner de ødelagte filene og trekker ut de gjenopprettede dataene i en ny fil.
 • File Repair leveres med et greit grensesnitt, og selv nybegynnere vil kunne navigere og bruke verktøyet uten problemer.
 • Filreparasjon fungerer med ødelagte Microsoft Word-, Excel- og PowerPoint-filer og med Access-databaser, Zip- eller RAR-arkiver, PDF-dokumenter, bilder, videoer og til og med noen musikkfiler.
 • Filreparasjon har den beste muligheten til å fikse ulike filer som datamaskinen sier at de ikke er i gjenkjennelig format, eller som ikke kan leses eller åpnes, og de som apps ikke kan åpne.

Dette verktøyet er et praktisk stykke programvare som definitivt vil reparere ødelagte filer raskt og effektivt. Det er best å laste ned File Repair og prøve ut funksjonene for deg selv for å se hvordan det fungerer for bildene dine.

4

VG JPEG-Reparasjon

VG JPEG-Repair er et tysk verktøy som hjelper brukerne med å reparere sine ødelagte bilder i et jpg / jpeg-format. Denne programvaren er grei å installere og enkel å bruke også. Den fungerer med filer som ikke kan åpnes, korrupte hoder, ødelagte data og alle typer ugyldige strukturer.

Du får en gratis tjeneste for å kontrollere om de berørte filene kan gjenopprettes eller ikke. Etter at programvaren har sjekket ut om dataene kan gjenopprettes, må filene gjenopprettes. Du vil motta direkte linker for å fortsette og ulike alternativer for å la deg være i kontakt med teamet bak dette verktøyet. Sjekk ut de beste funksjonene som du vil få å nyte hvis du bestemmer deg for å bruke denne programvaren:

 • VG JPEG-Repair forsøker å reparere feilen og hvis reparasjonsprosessen viser seg å lykkes, åpner verktøyet en mappe med alle valgte kilder.
 • Du kan legge til mappen som et vedlegg i en e-post, en nedlastingslink og mer.
 • Det er også andre muligheter til å reparere filene, og ekspertpersonalet vil undersøke dataene dine manuelt hvis det er et mer komplisert problem som ikke kan løses.

Dette er et flott stykke programvare som bare støttes i Windows, akkurat som verktøyet ovenfor. Du kan sjekke ut flere funksjoner og funksjoner ved å laste ned VG JaPEG-Repair.

5

RS-filreparasjon

RS File Repair er et annet utmerket alternativ som du har tilgjengelig for å gjenopprette skadede jpg-filer. Dette verktøyet kan også reparere skadede, ødelagte og ufullstendige filer og digitale bilder. Den støtter digitale bilder i populære formater som jpg, jpeg, tiff, png og mer.

Denne programvaren vil gjøre bildene dine synlige igjen etter at du har analysert skaden. Det vil fikse korrupte filstrukturer, og da vil det vellykket returnere filene tilbake til deres originale spesifikasjoner. Sjekk ut noen andre fordeler som følger med dette verktøyet:

 • Om et bilde har blitt gjort utilgjengelig og ikke vil vises, eller det er bare skadet og ikke lenger ser slik det skulle, vil programvaren ta alle effektive skritt for å reparere det.
 • Programvaren støtter en tapsløs gjenoppretting av jpg-filene dine.
 • De fleste av dette verktøyets funksjoner er målrettet for å sikre at du vil få bildene dine tilbake uten at noe går tapt når du gjenoppretter filer.
 • Verktøyet sprer ned ødelagte bilder, og det dekrypterer ødelagte data for å gjøre bildene lesbare igjen.
 • Før det løser filene dine, utfører RS ​​File Repair en sofistikert analyse for å sikre at den ikke vil skade filene enda mer enn de allerede er.
 • Denne programvaren klarer selv å lagre metadata.

RS File Repair er en god løsning for fotoopptak, så vi anbefaler definitivt å få dette verktøyet og prøve det ut.

Dette er fem av de beste verktøyene som kan reparere skadede eller ødelagte jpg-bilder, og de kommer alle med sine komplekse og unike sett med funksjoner som inkluderer mange praktiske funksjoner. Derfor anbefaler vi at du analyserer dine fordeler forsiktig før du bestemmer hvilken som er best for dine behov. Lykke til!