5 beste automatiserte korrekturlesingsprogramvare for å forbedre skrivingen din

Innholdet er overalt. Enten det er en Internett-bedrift eller en blogg, i video- eller ordformat, er kraftig innhold det som holder dem i gang. For å skape effektivt innhold, må forfatteren fokusere på kvalitet. Selv om det skal være originalt innhold med et solidt emne, bør det også være feilfritt.

Å skrive et innhold uten feil er ikke menneskelig mulig, og derfor foretrekker mange brukere å bruke integrert stavekontroll. Imidlertid er disse innebygde verktøyene bare like effektive. Disse verktøyene kan plukke opp bare noen få feil, med utsikt over de store bekymringene. Det er da de avanserte grammatikkontrollverktøyene, som en automatisert korrekturlesingsprogramvare, er praktiske.

Disse programmene sikrer rent og effektivt innhold på minimal mulig tid. Så, her er en rask liste over noen av de beste automatiserte korrekturlesingsprogramvaren for innhold av høy kvalitet.

Hva er de beste automatiserte korrekturlesingsverktøyene for PC?

1

Grammarly

Grammatisk forenkler hele skriveprosessen med sin AI-baserte teknologi. Etter å ha kontrollert innholdet for selv de minste feilene, genererer det en fet og klar kopi minus eventuelle feil. Om innholdet er for en blogg eller et nettsted, eller for Gmail, Twitter, LinkedIn, gjør det rettelser til alt innhold.

Korrigeringsnivået som tilbys er utover bare grammatikk og stavekontroll. Programvaren fremhever også stilen, tonen, og gir også forslag til de riktige ordene. Det er et perfekt verktøy for å eliminere feil, så vel som for riktig setningsstruktur.

Fra grammatikk, stavemåte, ordforråd eller tegnsetting til konsistens og formalitet, dekker det alt. Best av alt, Grammarly kan legges til Chrome gratis, for øyeblikkelig korreksjon. Grammatisk er også tilgjengelig som en utvidelse på Edge på Windows 10.

Pris: gratis versjon tilgjengelig; Premium-versjonen starter fra 29, 95 dollar

  • Få nå Grammatisk gratis
4

Whitesmoke

Whitesmoke kommer med et sett med helt innebygde og avanserte engelske skriveverktøy. Det hjelper med å identifisere flere feil som har blitt savnet i de forrige søkene. Programvaren er enkel å bruke og leveres med ombygd design og påvist forbedret effektivitetsnivå. Den er redesignet fra bunnen av for å øke ytelsen og gi tilleggsinformasjon om individuelle feil.

Den beste delen er pakken for denne programvaren er utstyrt med mange funksjoner og oppdateringer på innholdet. Det gir overlegen kvalitet korrekturlesing ferdigheter ved å korrigere den minste av feil, inkludert stavefeil, ordvalg og stil feil. Programvaren er kjent for sin grammatiske kraft og dens fordeler ved hjelp av sin innovative teknologi.

Produktene som tilbys av merkevaren er basert på NLP (Natural Language Processing) teknologi. Den har eksklusiv og patentert AI og algoritmer for innholdsevaluering. Produktene er tilgjengelige som nettleserbaserte tekstredigerere, og spesialiserte OEM-versjoner utviklet for integrasjon med tredjepartsleverandører.

Pris: starter fra $ 4, 16 / måned

5

GrammarBase

For de som leter etter en robust automatisert korrekturlesingsprogramvare, er GrammarBase løsningen. Nettstedet tilbyr et avansert alternativ som manuell korrekturlesing av eksperter som hjelper polere innholdet ved å fjerne eventuelle feil. Den beste delen er at de kan levere resultatene i flatt 3 timer. Videre er tjenestene som tilbys av denne programvaren mye rimelig enn noen annen lignende programvare i markedet.

GrammarBase er også tilgjengelig som Chrome-utvidelse, der den automatisk sjekker, grammatisk stavemåte og stil i nettleseren. Det styrker forfatterens engelske skriveferdigheter mens de er på nettet som skaper innhold. Denne skriveappen er tilgjengelig i nettleseren gratis som nettutvidelse og hjelper til med å rette opp alle feil relatert til grammatikk, staving og stiler tekstinnholdet. Best mulig bruk av det er mens du komponerer e-post, forretningsbrev, kommentarer til innlegg, statusoppdateringer og tweets.

Pris: gratis for en grunnleggende sjekk; Manuell korrekturlesing starter fra $ 5, 45 per side

Konklusjon

Å lage feilfritt tekstinnhold er ikke lenger en utfordring, spesielt med disse programmene rundt. Så, få en av disse super effektive automatiserte korrekturlesingsprogrammene i dag, og forbedre dine engelske skriveferdigheter.

Imponere kundene dine og bli lagt merke til for å skrive dyktighet.

RELATERTE POSTER:

  • 5 + beste offline oversettelsessoftware for Windows PC-brukere
  • 3 automatisert essay graders programvare hver lærer trenger å bruke
  • 5 beste programvare for akademisk skriving