5 akkreditering programvare for å få flere stipend og stipend

Enten du er i utdanningsområdet eller helsetjenester, er fordelene ved å ha din organisasjon akkreditert nok. Akkreditering fungerer som et kvalitetsmerke som ikke bare forbedrer ditt offentlige bilde, men hjelper deg også med å bli anerkjent som den anerkjente institusjonen i feltet.

Ved å gå gjennom akkrediteringsprosessen kan du få øye på organisasjonens styrke og svakheter. Styrets medlemmer kan bestemme hvilke områder av organisasjonen som skal forbedres og skape et oppnåelig mål.

Dette er også en utmerket måte å vite om virksomheten din følger industristandarden og beste praksis og er på nivå med andre anerkjente firmaer i feltet.

Når det er sagt, går akkreditering prosessen kan være en kjedelig oppgave. Organisering av nødvendige dokumenter kan være et stort problem. Du kan til og med måtte ansette fagpersoner for å hjelpe deg gjennom papir sorteringsprosessen. Og hvis noen poster mangler, vil det skape et nytt sett med problemer.

Akkreditering programvare kan løse dette hodepine. Akkrediteringsadministrasjonsprogramvare lar deg håndtere arbeidsflyt, spore fremgang, kontrollere overholdelse av standarder, legge til kommentarer, finne problemer og sende automatiserte varsler.

I denne artikkelen vil vi i dag se på den beste akkrediteringsprogramvaren som gjør at du kan få innkjøp av fakultet, øke gjennomsiktigheten, dokumentinnsamling, forbedre arbeidsflyten, lage dynamiske rapporter og administrere selvstudier.

Akkreditering programvare for å øke effektiviteten

1

Zengine av Wizehive

  • Pris - Gratis demo / egendefinert prising

Wizehive er en komplett program for tildelingsstyring som gjør at du kan strømline akkrediteringsprosessen for stipend, stipend og høyopplæring.

Brukergrensesnittet er enkelt å lære og bruke med eksepsjonell støtte fra firmaet. Du kan bruke programvaren til å bygge dine egne applikasjonsskjemaer og oppfølgingsskjemaer, opprette en rapport, legge til et nytt arbeidsområde og generelt forenkle prosessen.

Wizehive er en fullt tilpassbar løsning med ledelsesfunksjoner for stipend, stipend, pris, internship og fellesskap, akkreditering og kundeadministrasjon. Å være en fleksibel løsning kan du bare inkludere løsninger som du vil bruke i pakken, i stedet for å kjøpe alt.

Zengine-plattformen som brukes av WizeHive, tilbyr organisasjoner en sømløs gavebehandlingsløsning for hele stipendingssyklusen.

Den robuste, men brukervennlige studiestyringsløsningen strømlinjerer prosessen med stipendsamling ved hjelp av personlige applikasjoner.

Det kan også brukes til å samle alle nødvendige dokumenter for gjennomgangsprosessen og administrere alle ledd i gjennomgangsprosessen for å administrere akkreditering eller sertifiseringsprosess.

Få WizeHive

  • LES OGSÅ: 5 skole opptak programvare for bedre skoleledelse
2

Åpent vann

  • Pris - Tilpasset prising

OpenWater er en akkrediteringsprogramvare som gjør det enkelt å administrere hele akkrediteringsprosessen fra bunnen til lakken.

OpenWater gjør at kandidatene dine kan behandle sin akkrediteringsprosess ved hjelp av det brukervennlige, men likevel enkle arbeidsflyten, noe som gjør selv den mest kompliserte prosessen enklere.

Dine kandidater kan sende alle dokumenter relatert til akkrediteringsprosessen ved hjelp av online søknad portal og laste opp dokumenter.

Den inneholder funksjoner som høyoppløselig filopplasting for bilder, video og dokumenter, drak og slipp formularbygger, integrerte betalingstjenester, referansebrev og opprette et avhengig felt sammen med flere kategorier.

Administratoren kan behandle programmet virkelig raskt fra dashbordet. Etter at du har sjekket dokumentene og verifiseringen, kan søknaden godkjennes for neste fase av vettingprosessen.

Med den nye samarbeidspartnerfunksjonen kan flere medarbeider jobbe på en enkelt applikasjon. Du kan også sortere gjennom nye og fornyelsesprogrammer, legge til eller trekke fra punkt ved hjelp av autoskøringsalternativ og sjekke innsendingsberettigelsen.

Integrasjonsfunksjonene tilbyr kompatibilitet med populære CRM-er som SalesForce, Aptify, Microsoft Dynamics CRM og Yourmemebership CRM.

Bortsett fra akkreditering har OpenWater også Award Management-funksjonen for å opprettholde en oversikt over hele prisen og Fellowship Management-funksjonen for å strømlinjeforme bak operasjonen for en jevn arbeidsflyt.

Det har også et Grant-styringsalternativ for å administrere søkere og applikasjoner og programstyringsalternativ for å sortere gjennom hundrevis av applikasjoner og sammenligne dem for nøyaktighet og rapportere resultater.

Få OpenWater Accreditation Software

3

Creatrix Campus

  • Pris - Kundepris

Creatrix Campus er en skybasert moderne og omfattende programvare for høyere utdanning med CRM, SIS og LMS-evner.

Fra Outcome-kartlegging, online vurdering til OBE-analyser og akkrediteringstøtte, lar Creatix Campus deg møte alle utdanningsmålene med en enkelt løsning.

Creatix Campus tilbyr studentens livssyklusløsning og faglig løsning. også

Studentens livssyklusløsning tilbyr kravledelse, opptak og innkjøpsadministrasjon, oppmøte og evalueringsledelse, plasseringsløsning, alumner og innsamlingsfunksjoner og kursevaluering.

The Academic Solutions tilbyr utfallsbasert utdanning og kompetansebasert utdanningsløsninger, pensumstyring, oppgaveplanlegging, eksamensforberedelse, akkreditering, studentinformasjon og fakultetsledelsessystem.

Creatrix Campus er en svært tilpassbar løsning med et moderne brukergrensesnitt. De fleste tidkrevende, men likevel enkle oppgaver som oppmøte vedlikehold, tidsplanlegging planlegging, oppdrag og student kan administreres fra skyen. Teamet ditt vil bli mer produktivt og bruke mer tid på ting som betyr noe.

Du kan raskt generere rapporter, sortere gjennom applikasjoner og administrere data med letthet. Alle ønskede resultater kan genereres på kort tid.

Creatrix Campus er en alt-i-ett skybasert programvareløsning for høyere utdanning for å styre alt fra studentrelaterte data til det akademiske systemet.

Få Creatrix Campus

4

JetPack

  • Pris - Tilpasset pris

Hvis du vil seile gjennom akkrediteringsprosessen for skolen, høyskolen og andre firmaer i den mest strømlinede synspunkt, er JetPack svaret.

JetPack automatiserer akkrediteringsprosessen for dokumentgenerering, styring og rapportering.

Brukeradministrasjon lar deg konfigurere og administrere alle typer brukere som tilbyr funksjoner som Web Access for brukerinnlogging og opprette, endre, aktivere og deaktivere brukere. Du kan også opprette og endre selvstudiummaler på en kontinuerlig måte.

Data Management-funksjonene tilbyr dataarkiv, dataport, dataimport og eksport av gamle og nye data, port og modifisering av eksisterende data, dokumentasjon for å gi gruppemedlemmene prosedyrhåndbok, beste praksis og annet referansemateriale.

Alle rapportene kan genereres og sendes til en skriver direkte fra dashbordet.

For Assessment Management tilbyr JetPack en selvstudiesporing for å se statusen til en selvstudium ved hver skole og strategisk vurdering som gjør at brukerne kan skrive kritiske problemer med et underavsnitt av strategiske retninger og kart over problemene.

Deretter er det et dokumentstyringsalternativ for å generere egendefinerte datadrevne dokumenter for besøksrapporter og akkreditasjonsbrev.

JetPack er et solid og robust akkrediteringssystem for høyere utdanning som tilbyr en utrolig mengde funksjoner, fleksibel prising og avansert sikkerhetsalternativ.

Få JetPack

5

Veve

  • Pris - Tilpasset prising

Weave er en skybasert akkreditering og evalueringsprogramvare som lar deg lære bedre om studentene dine ved å gjennomføre autentiske vurderinger.

Programvaren er utviklet av tidligere lærere som gjør det til en ideell akkrediteringsløsning for stipend, stipend og høyere utdanningsledelse.

Weave gjør det mulig å forenkle prosessen med akkrediteringer mens du tilbyr vurderinger, fakultetets legitimasjonsadministrasjon, strategisk planlegging og programanmeldelse.

Det ubegrensede datalager gjør at du kan lagre standardrelaterte dokumenter og få tilgang til dem etter ønske. Det gir også økt transparens med et robust dashbord for å vise og modifisere rapporter og statistikk.

Weave tilbyr akkrediteringsløsningsløsning for å styre en hel gruppe institusjoner og programmer fra ett sted. Det kan hjelpe akkreditanter og akkrediterte programmer å bevege seg jevnt gjennom akkrediteringsprosessen.

Notables funksjoner som tilbys av Weave inkluderer vurdering for institusjon, kurs og programnivå, akkreditering for program og institusjon, fakultetets legitimasjonsadministrasjon, programoversikt, strategiplansporing og ubegrensede tilpassbare maler.

I tillegg kan det også strømline prosesser og redusere redundans. Etter implementeringen av løsningen tilbyr Weave trening og støtte til alle brukerne.

Få væv

6

armatur

  • Pris - Tilpasset prising

Armature Akkreditering og sertifisering programvare lar deg håndtere komplekse akkreditering prosessen på den enkle måten. Løsningen kan konfigureres til å skreddersy din prosess og arbeidsflyt.

Programvaren lar deg sette opp revisjoner for å teste samsvar med industristandarder. Du kan samle alle nødvendige data, inkludert vurdering, dokumenter, kommentarer, problemer og funn, og legg til dine egne instruksjoner.

Utdanningsinstitusjonene kan fylle data og la bedømmerne se det på nettstedet som viser selvstudium av institusjonen. Du kan også bygge dine egne instrumenter ved å samle akkrediteringsdata fra programmer og avdelinger.

Armaturprogramvaren er svært konfigurerbar som et resultat du kan opprette nye spørsmål og skjemaer, angi brukerroller og tilordne tillatelser, bygge rapportmaler, oppdatere og administrere standarder og mer.

Armature Accreditation-programvaren tilbyr all nødvendig funksjon, inkludert organisasjon og folks ledelse, prosesskonfigurasjon, prosesshåndtering og evalueringsoppsett i en pakke. Du kan kjøpe evig lisens eller velge en abonnementsbasert modell.

Få Armature Accreditation Software

Konklusjon

Akkrediteringsstyringsprogramvare kan hjelpe en institusjon på mange måter. Det kan hjelpe hele laget til å være en del av prosessen i stedet for å være en observatør og også oppdatere dem om endringene med oppdateringer.

Hvis du vil gjøre endringer i prosedyrhåndboken for å møte de nye standardene for akkreditering, kan du foreta umiddelbare endringer og gi tilgang til de nødvendige dokumentene ved hjelp av et sentralisert Internett-lager med et klikk på en knapp.

Akkreditering programvare frigjør deg fra papirkoblingene og holder alt på nettet organisert og trygt.

Vi håper at vår anbefaling om akkreditering av programvare gjorde det enkelt for deg å finne en perfekt løsning for at din institusjon skal være akkreditert klar.