4 beste programvare for håndverksvirksomhet for å automatisere operasjoner

Handyman Business Management Software har sikkert revolusjonert driften av håndverksvirksomheter som vi kjenner til. Fra å sende digitale anførselstegn, generell regnskap, til å tilordne arbeid, gjør disse programmene egentlig ting enkelt. Enda mer fremragende er den aller beste programvaren for håndverkeren. De kommer med ekstra verktøy som sikker betalingsbehandling og avansert kundeserviceportal for å gjøre alt jevnt og effektivt.

Nå vil vi undersøke den beste programvaren for håndverkerens virksomhet og deres krefter i denne artikkelen. Men like før vi drar inn i den dype enden, er det noen tips for å hjelpe deg med å bestemme hvilken programvare som vil tjene deg best.

Hvordan bestemme den beste programvaren for din Handyman Business

Som du ser snart, er det ganske mange produkter. Her er noen nyttige spørsmål som kan hjelpe deg med å velge.

 1. Hvor stor er virksomheten din?

Antall jobber du mottar, betyr mye. Det er fordi noen programvare er rettet mot ulike størrelser. Noen kan håndtere avanserte oppgaver, andre ikke så mye.

 1. Hvor tilpassbar er programvaren?

Et program du kan skreddersy vil trolig bedre imøtekomme dine forretningsbehov.

 1. Har det en tilsvarende mobilapp?

Ditt feltteam vil sette pris på sanntidsoppdatering av stillingsstatus og relaterte problemer. Siden de vil ha sin smarttelefon alltid, ville en mobil app være veldig nyttig.

 1. Integrerer programvaren med andre viktige programmer?

Programvare som integreres med andre forretningsstøtteprogrammer, er mer effektiv. For eksempel, de som knytter seg til QuickBooks, gjør bokføring super enkel.

Her er nå programvaren som gjorde kuttet for din håndverksvirksomhet.

Den 4 beste programvaren til din forretningsmann

1

Loc8

Selv om det opprinnelig ble gjort for å administrere feltarbeidere, har dette smarte systemet utviklet seg for å levere en hel rekke tjenester til fagfolk.

Den mest fantastiske funksjonen er evnen til å utnytte den innebygde teknologien til å fungere både online og offline for å sikre en jevn ytelse.

På den måten kan du eller din teknikere fullføre en jobb selv når mottak mangler og synkroniserer systemet senere.

I tillegg fungerer den kraftige appen på både Android- og IOS-mobilenheter, slik at du kan tilordne / spore arbeid på farten.

Utrolig, lite versjonen er gratis!

Viktige funksjoner inkluderer:

 • Utmerket jobbadministrasjon: Programvaren gir deg tilgang til kart, retninger og til og med bilder som kan hjelpe deg med å overvåke fremgangen nøye.
 • QuickBooks / Xero Integration: Dette sikrer nøyaktig fakturering og betalingsoppfølging ettersom alle data automatisk synkroniseres med QuickBooks / Xero-kopiene dine på nettet.
 • Asset tracking: aktivitetssporing funksjonen lar deg gruppere alle dine eiendeler og selv forventer feilen deres.
 • Avansert tilpassing: Fra lagerstyring til rapportering kan du skreddersy nesten alle funksjonene avhengig av dine behov.

Bunnlinjen

Loc8 har enormt potensial og kanskje våpenet for å hjelpe deg med å skalere din håndverksvirksomhet.

 • Få Loc8-programvare gratis prøveversjon

- LES OGSÅ: 5 beste medarbeiderovervåkingsprogramvare til bruk

2

ServiceCEO

ServiceCEO er en av de mest omfattende programvare for styring av en håndverksvirksomhet.

Det gjør praktisk talt alt og i en bris, slik at du kan konsentrere deg om å skrive din egen virksomhet suksesshistorie og ikke drukne under en flom av besværlige papirer.

Du vil elske den ekstreme tilpasningen, mens det også er nettbasert mening du kan drive din virksomhet fra hvor som helst i verden. ServicenCEO mobile app er lik ressursrik.

Best av alt? ServiceCEO er super lett å lære - takket være det enkle grensesnittet, og du bør få tak i driften på kort tid.

Viktige funksjoner inkluderer:

 • Enkel planlegging og forsendelse: Aldri igjen vil du miste inntekter på grunn av forsendelsesfeil. ServiceSEO hjelper deg med å sende dine teknikere nøyaktig og holde avtaler.
 • Faktura- og betalingsstyring: Programmet er koblet direkte til salgs- og leveringsmoduler. Dette betyr at kunder blir fakturert raskt for arbeidet. Automatiske betalingspåminnelser gjøres mulig ved integrasjon til QuickBooks.
 • Kraftig CRM: Du vil enkelt spore potensielle kunder, eksisterende og tidligere kunder som forenkler generasjonen av blygenerering. I tillegg hjelper det innebygde markedsføringsverktøyet deg å måle effekten av dine markedsføringskampanjer.
 • Dybdsrapportering: Det er praktisk automatisk rapportering pluss at du kan generere en hvilken som helst annen rapport uten problemer (dra og slipp).

Be om en tjenesteCEO-demo

3

Housecall Pro

Vurdert som en av de aller beste i håndverksvirksomheten, gleder Housecall Pro med sin fantastiske automatisering. I hovedsak digitaliserer programvaren alle aspekter av virksomheten din - mens du fortsatt er enkel å bruke, slik at du kan levere premium-tjenester, uansett om du er teknisk kunnskapsrik eller ikke.

Fra e-postmarkedsautomatisering, automatiske jobber SMS / e-postvarsler, GPS og online tidsporing, online klient booking, og til og med in-the-app / web utbetalinger, kan jeg ikke tenke på noe dette programmet ikke vil gjøre.

Interessant, det er en av de rimeligste programvare for håndverksvirksomhet.

Viktige funksjoner inkluderer:

 • Online Booking: Kunder kan bestille tjenester online - fra Housecall Pro app eller via nettstedet ditt. Du kan også sende estimater eller fakturaer fra en hvilken som helst enhet. Du kan også varsle kundene dine om fremdriften, eller når du ankommer, selv via en tekst.
 • Dra og slipp planlegging: Du kan enkelt opprette og administrere kommende jobber med noen få klikk, samt varsle ansatte i oppdrag i sanntid.
 • Instant bankinnskudd: Takket være programmets betalingsprosessor Instapay, kan du sende kredittkortbetalinger til bankkontoen din umiddelbart. Dette kan bidra til å bedre håndtere dine kontantstrømmer.
 • Effektiv bokføring: Programvaren skyver alle detaljer til QuickBooks online. Finans er dermed tilgjengelig på forespørsel.

Bunnlinjen

Housecall Pro er den ultimate alt-i-ett-operasjonssoftware for å kjøre hver håndverksvirksomhet. Det er også veldig rimelig.

 • Start Housecall Pro gratis prøveversjon

- LES OGSÅ: 5 beste programvare for å spore betalbare timer i ditt firma [2018 Liste]

4

jobber

Jobber er stolt av å gå til programvaren for forretningsfolk som er overveldet av rutinemessige oppgaver som å forberede sitater, planlegging, fakturering og jagebetalinger.

Og sant til ordet, kan Jobber-utvalg av verktøy potensielt forandre måten du leverer tjenester på.

Du vil ha all nødvendig informasjon for å hjelpe til med å organisere og sende lag til fingrene mens hvert lagmedlem holdes oppdatert av Jobber-appen.

Brukere kan også nyte Jobbers solid fakturering, utarbeide rapportering, presis tidsporing og grundig regnskap.

Viktige funksjoner inkluderer:

 • Xero og Quickbooks Sync : Jobber synkroniseres med både QuickBooks og Xero, så det er fleksibelt i bokføring.
 • Klientnav: Klienter kan se sine poster, foreta betaling på utestående fakturaer, og bestille flere tjenester til deres bekvemmelighet.
 • Ruting: Du kan nesten rute dagens oppgaver for teamet ditt i tillegg til å tilordne nye jobber til nærmeste tekniker på kartet.
 • Kjemisk sporing: Spor enkelt kjemisk / pesticidbruk og rapporter om det samme.

Du, lagene dine og til og med dine kunder vil finne Jobber enkelt, tilgjengelig og viktigere, pålitelig. Som selskapet proklamerer stolt, leverer Jobber alltid!

 • Gå til Jobbers offisielle nettsted for å starte prøveperioden

Konklusjon

Vi startet med å se på hvordan du kan identifisere den beste programvaren for håndverkeren før du kommer til et sammendrag av de 4 beste alternativene.

Jeg tror nå at du nå er i stand til å ta en informert beslutning, så gå videre og lykke til.

RELATERTE RESSURSER:

 • Tidsporingsprogramvare: De beste verktøyene for å øke produktiviteten
 • 5 best sjekk skriving programvare for å holde styr på alle dine sjekker
 • 5 beste programvare for å spore salg og forbedre kontantstrømmen