4 av de beste programvarene for å komme seg ut av gjeld

Er du lei av å samle gjeld, kredittkortregninger, utestående lån og negativ bankbalanse, så er dette innlegget for deg? Hvis du prøver hardt å jobbe deg ut av gjeld og er forpliktet til å holde fast på budsjettet ditt, er det viktig at du får programvare som kan hjelpe deg med å håndtere gjeld og spore utgifter mens du holder oversikten over økonomien din.

Derfor bør programvaren også være godt sikret slik at du kan importere kredittkort- og debetkorttransaksjonen. Programmet for gjeldshåndtering som er oppført her, vil hjelpe deg med å oppnå målene dine for å være gjeldfrie.

Bli gjeldfri ved hjelp av disse verktøyene

1

Quicken

Quicken er en økonomistyringsprogramvare som bidrar til å håndtere dine finansielle transaksjoner. Med Quickens kan du enkelt budsjettere og sette gjeldshåndteringsplan med de ulike verktøyene på programvaren. Quicken gjør det enkelt å importere kredittkort, debetkort og transaksjonsdetaljer.

Dine transaksjoner og detaljer blir holdt sikre med 256-bits kryptering som krypterer dataene dine fra hackere. I tillegg er denne programvaren kompatibel med mange databasebehandlingsfiler som CSV og XML; Dette gjør det enkelt å importere og eksportere egendefinerte databasefiler. Quicken er en praktisk programvare for nedlasting hvis du vil ha total økonomistyring og er ideell for styring av gjeld og lån.

Last ned Quicken

2

Money Manager Ex

Money Manager Ex er en åpen kildekode fri programvare for å komme seg ut av gjeld. Programvaren hjelper deg med å administrere alle dine finanser enkelt. Programvaren er ganske populær og gir en flott oversikt over din økonomiske status.

I mellomtiden har programvaren en innebygd tracker som holder styr på pengene dine og analyserer konsekvensene av transaksjonene dine. Money Manager Ex har et enkelt layoutgrensesnitt som er brukervennlig å bruke.

Du kan lagre dine kredittkortdetaljer, transaksjonsregninger og andre finansielle kvitteringer direkte på programvaren. Budsjettet ditt blir ordentlig organisert som Money Manager viser deg diagrammer og grafer av din økonomiske status. Du kan bruke skreddersydde gjeldshåndteringsfiler på programvaren for effektiv gjeldsbetaling.

I tillegg er Money Manager Ex en utmerket programvare for pengestyring, da du har mange funksjoner som sikrer at gjeldene dine betales raskt uten å forårsake negative økonomiske konsekvenser for brukeren.

Last ned Money Management Ex

3

Money Lover

Denne programvare for styring av penger er en av de beste personlige finansprogramvarene for Windows-brukere. Den kommer i både gratis og betalte versjoner med gode sporings- og budsjetteringsfunksjoner.

Money Lover har et flytende og intuitivt grensesnitt som gjør det mulig å håndtere dine gjeld og utestående lån effektivt. Utgiftssporing hjelper deg å vite hvor mye penger du bruker i en måned, og gjør det mulig for deg å tilpasse innstillingene til dine preferanser.

I tillegg lar dette programmet deg også integrere dine personlige detaljer i programvaren, for eksempel nettbankinformasjon, kredittkort og debetkortinformasjon for riktig sporing.

Money Lover er imidlertid en anstendig programvare for å komme seg ut av gjeld og være økonomisk sikret innen kort tid.

Last ned Money Lover

4

Money Point

Money Point er en utgiftssporing som hjelper deg med å spore og registrere dine utgifter. Dette programmet har den ekstra fordelen av å være et offlineprogram; Dermed risikerer du ikke at informasjonen blir hacket da den ikke synkroniseres med noen server.

Du kan også opprette et budsjett og administrere din gjeld ved hjelp av buffeterings- og kostnadsstyringsverktøyene som tilbys av programvaren. Brukere kan også importere finansieringsfiler som CSV som pengepunkt støtter alle disse formatene.

Penger punkt er anbefalt programvare for å komme seg ut av gjeld, da det har alle nødvendige funksjoner for å sikre at du raskt blir gjeldfri.

Last ned Money Point

Som konklusjon vil programvaren vi nevnte ovenfor, hjelpe deg med å oppnå gjeldsfri status som de alle tilbyr gjeldshåndteringsverktøy. Dette bidrar til å overvåke gjeld og foreslå gjeldsbetalingsplaner for å komme seg ut av gjeld innen kort tid.