4 beste programvare for abstrakt kunst

Hvis du leter etter en kraftig programvare for abstrakt kunst, kan denne artikkelen hjelpe deg. Det er ganske mange verktøy for å lage abstrakt kunst på markedet, og det er vanskelig å velge den rette.

I denne artikkelen kommer vi til å liste den beste programvaren for abstrakt kunst som du kan bruke til å frigjøre ditt kreative geni. Vi brukte en rekke kriterier i utvelgelsesprosessen, inkludert brukeranmeldelser, allsidighet, brukervennlighet, PC-kompatibilitet og mer.

Programvare for å lage digital abstrakt kunst

Corel Paint (anbefalt)

Corel Painter er en imponerende digital kunst programvare som hjelper deg med å lage flotte mesterverk. Verktøyet er svært vanedannende, vi brukte mer enn 3 timer på lerretet etter å ha installert det. Hvert slag fører til det neste, som om verktøyet var i stand til å presse en magisk knapp og la din inspirasjon løpe vilt.

Corel Painter er en komplett programvare, og kan tilfredsstille selv de mest krevende artister. Det finnes dusinvis av ekstra børster som du kan kjøpe, hver dedikert til spesielle tegningstiler.

Lang historie kort, Corel Painter lar deg lage fin abstrakt digital kunst som vil gjøre 18-tallet malere misunner deg.

Du kan kjøpe Corel Painter for $ 243.00 eller fra $ 429.00.

  • Klikk her for å få Corel Painter fra Corels spesialtilbudsside

Syntetisk Studio Artist

Med Synthetic's Studio Artist-programvare kan alle lage flott kunst. Dette er stedet der kunst og vitenskap kolliderer, slik at du kan danne fantastiske stykker av visuell kunst. Verktøyet er avhengig av kunstig intelligens for automatisk å male og tegne.

Slik bruker du programmet Synthetic Studio Artist:

  1. Velg et kildefoto og velg deretter lerretypen du vil bruke.
  2. Velg en forhåndsinnstilling (det er mer enn 1000 forhåndsinnstillinger tilgjengelige) og trykk på Handling-knappen.
  3. Verktøyet vil begynne å male et imponerende kunstverk ved hjelp av kildebildet som en modell.
  4. Du kan deretter legge til etterbehandling ved hjelp av en mus eller penn.

Viktigst av alt, kan du bruke Studio Artist til å bruke samme prosess på videoer også.

For mer informasjon, sjekk ut videoen nedenfor:

Du kan prøve Synthetic's Studio Artist 5.0-programvare gratis. Du kan også kjøpe programvaren for $ 199, 00, ned fra $ 399, 00. Skynd deg, tilbudet utløper snart. Vi garanterer deg at Studio Artist 5.0 er verdt hvert øre.

Abstract Curves Software

Abstract Curves åpner porten til verden av digital abstrakt kunst. Denne programvaren vil hjelpe deg med å generere vakre abstrakte bilder med bare noen få museklikk.

Verktøyet gir en mengde interessante designfunksjoner og forhåndsinnstillinger som du kan bruke til å generere originale, intrikate bilder. Du kan overordne bildene du genererer på dine egne bilder, ved hjelp av alternativet Transparent bakgrunn. Du kan deretter bruke dine kreasjoner som bakgrunn, bakgrunnsbilder, ikoner eller bare legge dem til kunstnerporteføljen din.

Abstract Curves fungerer både som et frittstående verktøy, samt en plug-in for PhotoShop.

Du kan kjøpe abstrakte kurver for $ 20, 00.

Art Rage

Som navnet antyder, er Art Rage ikke din vanlige kunstprogramvare. Abstrakt kunst har ofte blitt misforstått som en manifestasjon av sint, noen ganger gal kunstnere. Dette verktøyet synes å faktisk omfavne denne ideen, slik at du kan lage uvanlige kunstverk.

Art Rage er et meget allsidig verktøy som brukes til tradisjonell stil kunst, grafisk design, bildebok illustrasjoner karikaturer, abstrakter, bilde redigering, spesialeffekter og mer.

Programvaren leveres med et veldig enkelt og brukerintensivt grensesnitt, noe som gjør det egnet både for nybegynnere og avanserte brukere. Faktisk, hvis du ikke har brukt Art Rage før, er det mange opplæringsprogrammer du kan se for å bli kjent med verktøyet.

Art Rage 5 er den nyeste versjonen av verktøyet og er utstyrt med i utgangspunktet alle funksjonene du trenger for å skape sanne mesterverk:

  • Skreddersydde digitale børster, inkludert tilpassede penselblender, klistremerker og klistremerke
  • Ekte fargemiks og et justerbart metallnivå
  • BMP, GIF, JPG, PNG og TIFF støtte, og mye, mye mer.

For mer informasjon, sjekk ut videoen nedenfor:

Du kan kjøpe Art Rage for $ 79, 00.

konklusjoner

Programvaren som er nevnt ovenfor er alle gode verktøy for å lage abstrakte bilder. Velg den som best passer dine behov. For eksempel, hvis du er en profesjonell abstrakt kunstskaper, anbefaler vi Synthetic's Studio Artist 5.0 eller Corel Painter 2017. Hvis abstrakt maleri bare er en hobby for deg, laster du ned Art Rage eller Abstract Curves.