"Din tilkobling er ikke privat" feil [Fix]

Online sikkerhet og personvern er ganske viktig, spesielt hvis du deler sensitiv informasjon. Mange brukere rapporterer tilkoblingen din er ikke en privat feil som forhindrer dem i å få tilgang til bestemte nettsteder. Siden dette kan være et stort problem, skal vi i dag vise deg hvordan du kan fikse det.

Slik løser du feilen "Din tilkobling er ikke privat" på Windows 10?

Løs - Feilmeldingen din er ikke privat

Løsning 1 - Pass på at du logger deg på portalen

Hvis du bruker en Wi-Fi-tilkobling, kan du noen ganger støte på forbindelsen din er ikke en privat feil. Dette problemet oppstår vanligvis hvis du kobler til et nytt Wi-Fi-nettverk som har en påloggingsportal. For å løse problemet må du passe på at du logger deg på portalen og kontrollerer om det løser problemet. For å logge inn på portalen, besøk bare et hvilket som helst nettsted og skriv inn innloggingsinformasjonen din. Etter å ha gjort det, sjekk om problemet er løst.

Løsning 2 - Bruk Incognito-modus

Mange nettlesere har en inkognitomodus som lar deg surfe på Internett uten å lagre noen historie eller cache på datamaskinen din. I tillegg vil denne modusen også deaktivere alle utvidelser og fjerne eventuelle utvidelsesrelaterte problemer du har. For å starte Incognito-modus på Chrome, klikk på Meny- knappen øverst til høyre og velg Ny inkognitovindu fra menyen.

Alternativt kan du bare trykke Ctrl + Shift + N for å åpne et nytt inkognito-vindu. Etter å ha gjort det, sjekk om problemet er løst. Hvis feilmeldingen ikke forekommer mens du bruker Incognito-modus, er det mulig at en av utvidelsene dine forårsaker dette problemet.

Løsning 3 - Deaktiver utvidelsene dine

Ifølge brukerne er forbindelsen din ikke privat, det kan oppstå feil på grunn av utvidelser. Nettleserutvidelser kan forbedre nettleserens funksjonalitet, men de kan også føre til visse problemer. For å fikse problemet, må du finne og fjerne den problematiske utvidelsen. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Klikk på menyknappen øverst til høyre og velg Flere verktøy> Utvidelser .

 2. En liste over utvidelser vises nå. Hvis du vil deaktivere en utvidelse, fjerner du avkrysningsboksen Aktivert til høyre. Gjenta dette trinnet for alle tilgjengelige utvidelser.

 3. Når du har deaktivert alle utvidelser, må du kontrollere om problemet fortsatt varer. Hvis ikke, må du aktivere utvidelser en etter en til du finner den som forårsaker problemet.
 4. Etter å ha funnet den problematiske forlengelsen, oppdater den og kontroller om det løser problemet. Hvis ikke, må du fjerne utvidelsen fra Chrome.

Flere brukere rapporterte at utvidelsen Rocket Tab utvidet dette problemet på PCen. Hvis du har denne utvidelsen installert, anbefaler vi sterkt at du deaktiverer den eller sletter den og kontroller om det løser problemet.

Løsning 4 - Pass på at du har de nyeste Windows-oppdateringene installert

Hvis Tilkoblingen din ikke er en privat feil, vises i alle nettleserne, kan du muligens fikse det ved å installere de nyeste Windows-oppdateringene. Windows 10 installerer oppdateringene automatisk, men du kan også sjekke om oppdateringer manuelt ved å gjøre følgende:

 1. Trykk på Windows-tast + I for å åpne appen Innstillinger.
 2. Gå til Oppdaterings- og sikkerhetsseksjonen . Velg Windows Update- fanen og klikk på Kontroller for oppdateringer .

 3. Windows 10 vil nå se etter oppdateringer. Hvis noen oppdatering er tilgjengelig, laster Windows den ned og installerer den automatisk.

Når du har installert de nyeste Windows-oppdateringene, må du kontrollere om problemet er løst.

Beslektede historier for å sjekke ut nå

{{#values}}
{{Entity.label}}
{{post.title}} {{/ values}} {{#values}}
{{Entity.label}}
{{post.title}} {{/ values}}

Løsning 5 - Slå av antivirusprogrammet

Brukere rapporterte at antivirusprogramvaren noen ganger kan forstyrre Chrome, og føre til at forbindelsen din ikke er en privat feil som skal vises. Selv om antivirusprogramvare er viktig, kan funksjoner som HTTPS-beskyttelse eller HTTPS-skanning forårsake dette problemet. Hvis du har det samme problemet på PCen, kan du prøve å deaktivere antivirusprogrammet ditt.

Hvis det hjelper, må du kontrollere om antivirusprogramvaren har HTTPS-beskyttelse eller en skannefunksjon. Hvis du bruker Avast, kan du deaktivere dette alternativet ved å følge disse trinnene:

 1. Åpne Avast og gå til Innstillinger .
 2. Naviger til Aktiv beskyttelse> Webskjerm> Tilpass .
 3. Fjern merket for Aktiver HTTPS-skanning .

Denne funksjonen er også tilgjengelig i Bitdefender, og du kan deaktivere den ved å følge disse trinnene:

 1. I Bitdefender navigerer du til Innstillinger øverst til høyre.
 2. Klikk på Personvernskontroll og velg deretter Antiphishing .
 3. Slå av Skann SSL- alternativet.

I Kaspersky kan du slå av dette alternativet ved å følge disse trinnene:

 1. I nederste venstre hjørne klikker du på Gear- ikonet.
 2. Fra menyen til venstre, velg Tillegg .
 3. Nå velger du Nettverk og velger Ikke skann krypterte tilkoblinger .
 4. Hvis du ser en bekreftelsesmelding, klikker du Fortsett .

Når du har deaktivert disse funksjonene, må du kontrollere om problemet fortsatt varer. Noen brukere rapporterte at avinstallere og reinstallere antivirusprogramvaren løst problemet, så vær sikker på å prøve det også.

Løsning 6 - Kontroller dato og klokkeslett

Forbindelsen din er ikke privat, kan feilen oppstå hvis datoen eller klokkeslettet ikke er korrekt. For å løse dette problemet må du sjekke dem. For å gjøre dette, følg disse trinnene:

 1. Høyreklikk klokken nederst til høyre og velg Juster dato / klokkeslett fra menyen.
 2. I Date og Time- delen slår du av alternativet Set time automatically . Nå, slå alternativet på igjen og dato og klokkeslett vil bli justert.

 3. Valgfritt: Du kan også klikke på Endre- knappen og angi klokkeslett og dato manuelt.

Hvis du ikke vil bruke Innstillinger-appen, kan du justere tid og dato ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk Windows Key + S og skriv inn dato og klokkeslett . Velg Dato og klokkeslett fra menyen.

 2. Når vinduet Dato og klokkeslett åpnes, klikker du på Endre dato og klokkeslett .

 3. Skriv inn riktig dato og klokkeslett og lagre endringer.

Etter at du har justert dato og klokkeslett, kontroller om problemet er løst.

Løsning 7 - Rengjør nettleservinduet

Tilkoblingen din er ikke privat, det kan oppstå feil på grunn av cachen din, men du kan løse problemet ved å slette det. Dette er en enkel prosedyre, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk på menyknappen øverst til høyre og velg Innstillinger fra menyen.

 2. Når fanen Innstillinger åpnes, ruller du helt ned og klikker på Vis avanserte innstillinger .

 3. I delen Personvern klikker du på knappen Slett nettlesingsdata .

 4. I utblokkeren velger du følgende elementer fra menyen, og begynner på tid . Sjekk Bla gjennom historie, Cookies, Bufret bilder og filer, og Hosted app data . Nå klikker du på knappen Slett nettlesingsdata .

 5. Vent mens Chrome fjerner de valgte dataene og starter nettleseren på nytt.
 6. Når nettleseren din har startet på nytt, må du kontrollere om problemet er løst.

Løsning 8 - Tilbakestill Chrome til standard

I noen tilfeller kan innstillingene dine føre til at forbindelsen din ikke er en privat feil. For å fikse dette problemet, er det best å tilbakestille Chrome til standard. Dette er enkelt, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Åpne fanen Innstillinger og klikk på Vis avanserte innstillinger .
 2. Bla helt ned og i Tilbakestill innstillinger- delen, klikk på Tilbakestill innstillinger- knappen.

 3. En bekreftelsesdialog vil nå vises. Klikk på Tilbakestill- knappen for å utføre tilbakestillingen.

Når du har tilbakestilt nettleseren, bør problemet løses helt.

Løsning 9 - Fortsett til nettsiden

Hvis du får din Tilkobling er ikke en privat feilmelding mens du prøver å få tilgang til ditt favorittnettsted, vil du kanskje bare ignorere denne advarselen. Å ignorere denne meldingen er ikke den beste løsningen, men hvis meldingen oppstår mens du prøver å få tilgang til en pålitelig nettside, vil du kanskje ignorere den. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Når feilmeldingen vises, klikker du på Avansert .
 2. Avsnittet Avansert vil nå utvides for å vise Link til Fortsett .
 3. Klikk på linken og nettstedet skal nå åpnes uten problemer.

Vi må nevne at dette ikke er den sikreste løsningen, men hvis du bestemmer deg for å ignorere denne meldingen, vær forsiktig og prøv å ikke legge inn sensitiv informasjon.

Løsning 10 - Endre avanserte delingsinnstillinger

Noen brukere rapporterte at Tilkoblingen din ikke er en privat feil skyldes Avanserte delingsinnstillinger. Hvis det er problemet, kan du enkelt fikse dem ved å deaktivere noen alternativer. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Trykk Windows Key + S og skriv inn nettverk . Velg Nettverks- og delingssenter fra listen over resultater.

 2. Når Nettverks- og delingssenter åpnes, klikker du på Endre avanserte delingsinnstillinger i venstre rute.

 3. Vinduet Avansert delingsinnstillinger vises nå. Slå av Nettverksfunn, Fil- og skriverdeling og Offentlig mappedeling . Slå på Passordbeskyttet deling . Klikk på Lagre endringer- knappen.

Etter å ha gjort det, prøv å få tilgang til nettstedet på nytt og sjekk om feilmeldingen vil vises.

Løsning 11 - Kontroller båndbreddegrensen

Hvis du bruker en nettverkstilkobling som har en månedlig båndbreddegrense, vil du kanskje sjekke nettverksbruk. Mange Internett-leverandører har en grense for båndbredde, og hvis du overskrider den grensen, kan det hende at du kan løse visse problemer. Ifølge brukerne, Din tilkobling er ikke privat, oppstod fordi de oversteg deres båndbreddegrense. Hvis du har denne feilen, må du kontrollere om du har overskredet den månedlige båndbreddegrensen.

Løsning 12 - Kontroller proxyinnstillingene

Mange brukere pleier å bruke proxyer for å beskytte deres personvern på nettet, men noen ganger kan proxyen din føre til visse feil. Ifølge brukerne er forbindelsen din ikke privat, forårsaket av deres proxy, og for å fikse det, må proxyinnstillingene endres. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Trykk på Windows-tast + I for å åpne appen Innstillinger .
 2. Når appen Innstillinger åpnes, går du til Nettverk og Internett- delen.
 3. Velg fanen Proxy fra menyen til venstre. Kontroller at Bruk setup script og Use a proxy server alternativer er slått av.

Du kan også sjekke proxyinnstillingene dine ved hjelp av vinduet Internett-alternativer. For å gjøre det, gjør følgende:

 1. Trykk Windows Key + S og skriv inn internettalternativer . Velg Internett-alternativer fra menyen.

 2. Når vinduet Internett-alternativer åpnes, går du til Tilkoblinger- fanen. Klikk nå LAN-innstillinger knappen.

 3. Deaktiver Bruk automatisk konfigurasjonsskript og Bruk en proxy-server for dine LAN- alternativer.

 4. Klikk på OK for å lagre endringer.

Når du har deaktivert proxyen din, bør problemet løses helt.

Løsning 13 - Endre nettsiden URL

Dette er en enkel løsning som kan hjelpe deg med dette problemet. Hvis du får din Tilkobling er ikke en privat feil mens du prøver å få tilgang til et bestemt nettsted, kan du endre webadressens URL. For å gjøre det, følg disse enkle trinnene:

 1. Finn nettstedadressen i adressefeltet.
 2. La oss si at nettadressen du prøver å få tilgang til, er //example.com . For å fikse problemet, bare endre adressen fra //example.com til //example.com .

Etter å ha gjort det, prøv å få tilgang til nettstedet på nytt. Husk at dette bare er en løsning, så du må gjenta det hver gang du støter på denne feilen.

Løsning 14 - Legg til lanseringsparametere til Chrome

Hvis du ofte får tilkoblingen din, er det ikke en privat feil i Chrome, kan du kanskje unngå det ved å legge til lanseringsparametere i Chrome. Vi må nevne at denne løsningen ikke løser kjerneproblemet, men vil forhindre at meldingen vises og vil gi deg tilgang til ønsket nettsted. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Finn Chrome- snarvei, høyreklikk den og velg Egenskaper fra menyen.

 2. Gå til snarvei- fanen og finn målfeltet. I feltet Mål, legg til - ignorere-sertifikat-feil . Ikke endre eller slette noe fra Mål- feltet, bare legg til de nødvendige parameterne. Klikk nå Bruk og OK for å lagre endringer.

Etter at du har gjort det, bruker du denne snarveien til å starte Chrome, og kontroller om feilen vises igjen. Vi må nevne at dette ikke er den sikreste løsningen, siden det bare vil deaktivere meldingen fra å vises. Som et resultat kan personvernet ditt være i fare, spesielt hvis du besøker potensielt skadelige nettsteder.

Løsning 15 - Endre Chrome-flagg

Tilkoblingen din er ikke en privat feil kan forårsake mange problemer, men det kan hende du kan fikse det ved å bruke denne løsningen. Ifølge brukerne kan du løse dette problemet ved å aktivere ett alternativ i Chrome. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. I Chrome-adresselinjen skriver du inn krom: // flagger .
 2. Finn Tillat ugyldige sertifikater for ressurser lastet fra localhost- alternativet og klikk Aktiver .

 3. Etter å ha gjort det, start Chrome på nytt og kontroller om problemet er løst.

Løsning 16 - Endre DNS-en

Ifølge brukerne kan DNS-innstillingene noen ganger føre til at dette problemet oppstår. Hvis du får din Tilkobling er ikke en privat feil ofte, kan du kanskje fikse det ved å endre DNS-innstillingene dine. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Trykk Windows-tast + X for å åpne Win + X-menyen og velg Nettverkstilkoblinger .

 2. Når vinduet Nettverkstilkoblinger åpnes, finn nettverkstilkoblingen din, høyreklikk den og velg Egenskaper fra menyen.

 3. Velg Internet Protocol Version 4 (TPC / IPv4) og klikk på Egenskaper .

 4. Velg alternativet Bruk følgende DNS-serveradresser . Skriv inn 8.8.8.8 som Foretrukket DNS-server og 8.8.4.4 som Alternativ DNS-server . Klikk på OK for å lagre endringer.

Etter å ha gjort nødvendige endringer, start nettleseren din og kontroller om problemet fortsatt varer. Husk at denne løsningen kun løser problemet på PCen. Hvis du har flere PCer med samme problem, må du utføre denne løsningen på alle PCer i nettverket ditt.

Alternativt kan du endre DNS-innstillingene på ruteren din, og endringene blir umiddelbart brukt på alle enhetene. For å se hvordan du gjør det, anbefaler vi sterkt at du sjekker rutens bruksanvisning.

Løsning 17 - Slett domenet fra HSTS

Google Chrome vil ofte omdirigere deg til https-versjonen av nettstedet for å beskytte deg mot skadelige brukere. Dette kan imidlertid noen ganger føre til at Tilkoblingen din ikke er en privat feil, spesielt hvis det er et problem med sikkerhetssertifikater. Hvis du vil, kan du enkelt forhindre at denne feilen vises ved å slette det problematiske domenet fra HSTS. For å gjøre det i Chrome, følg disse trinnene:

 1. I Chrome's adressefelt skriv inn krom: // netto-internals / # hsts og trykk Enter .
 2. I delen Slett domene skriver du inn navnet på nettstedet som gir deg denne feilen. Klikk nå Slett- knappen.

Etter å ha gjort det, start nettleseren din og sjekk om alt fungerer normalt. Vi må nevne at dette kanskje ikke er den sikreste løsningen, så bruk den bare for klarerte domener.

Løsning 18 - Bruk kommandoprompt

Ifølge brukerne kan du kanskje løse dette problemet ved å kjøre noen få kommandoer i kommandoprompt. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Trykk Windows Nøkkel + X og velg Kommandoprompt (Admin) .

 2. Når Kommandoprompt starter, skriver du inn følgende kommandoer:
  • ipconfig / release
  • ipconfig / flushdns
  • ipconfig / renew
  • netsh winsock reset

Etter at kommandoene er utført, lukk Kommandoprompt, start nettleseren din og kontroller om problemet fortsatt vises.

Løsning 19 - Skriv fare eller dårligidea

Dette er sannsynligvis en av de merkeligste løsningene, men det fungerer i henhold til brukerne. Hvis du får tilkoblingen din ikke er en privat feil, bør du kunne fikse det med denne enkle løsningen. Brukere hevder at du kan unngå denne feilen ved å skrive fare eller badidea i Chrome. Det er ikke noe inntastingsfelt tilgjengelig, så du må skrive inn disse ordene utenfor et hvilket som helst inputfelt. Ikke skriv inn disse ordene i adressefeltet, ellers vil du navigere bort fra nettsiden du prøver å få tilgang til. Dette høres ut som en uvanlig løsning, men noen brukere hevder at det fungerer, så vær sikker på å prøve det.

Løsning 20 - Installer nettverksdriverne på nytt

Noen brukere hevder at du kan fikse forbindelsen din ikke er en privat feil ved å installere nettverksdriverne på nytt. Før du gjør det, kan du prøve å laste ned de nyeste driverne for nettverkskortet. For å slette en driver, gjør følgende:

 1. Trykk Windows Nøkkel + X og velg Enhetsbehandling .

 2. Når Enhetsbehandling åpnes, utvider du nettverkskort og finner adapteren.
 3. Høyreklikk på adapteren og velg Avinstaller fra menyen.

 4. Når bekreftelsesmeldingen vises, klikker du OK- knappen. Hvis det er tilgjengelig, må du kontrollere at alternativet Slett driverprogramvare er slettet.

 5. Etter å ha gjort det, lukk Enhetsbehandling og start datamaskinen på nytt.

Når datamaskinen starter på nytt, vil standard nettverksdriver installeres og problemet ditt må løses. Hvis driveren ikke er installert automatisk, må du sørge for å finne og installere driveren manuelt.

Løsning 21 - Besøk nettsiden ved hjelp av en annen nettleser

Forbindelsen din er ikke en privat feil kan oppstå på grunn av problemer med sertifikatene dine. For å løse problemet må du åpne den problematiske nettsiden med en annen nettleser og deretter åpne den med standard nettleseren din. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Bruk Microsoft Edge eller Internet Explorer til å åpne det problematiske nettstedet.
 2. Hvis du klarer å åpne det problematiske nettstedet i disse nettleserne, må du ikke lukke den aktuelle kategorien.
 3. Åpne standard nettleseren din, og prøv å få tilgang til problematiske nettsiden igjen.

Noen brukere hevder at ved å åpne den problematiske nettsiden i en annen nettleser, kan du omgå dette problemet i standard nettleseren din. Dette er en enkel løsning, så vær så snill å prøve den på din PC.

Løsning 22 - Kjør Chrome som administrator

Noen brukere hevder at Tilkoblingen din ikke er privat, kan oppstå hvis du ikke kjører Chrome med administratorrettigheter. For å fikse dette problemet høyreklikker du snarveien på Chrome og velger Kjør som administrator fra menyen.

Hvis det løser problemet, må du starte Chrome med administratorrettigheter hver gang. For å gjøre denne prosessen mer strømlinjeformet, kan du angi Chrome for å kjøre alltid med administratorrettigheter. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Høyreklikk på Chrome snarvei, og velg Egenskaper fra menyen.
 2. Når Egenskaper- vinduet åpnes, går du til kategorien Kompatibilitet . Sjekk Kjør dette programmet som administratoralternativ, og klikk Apply og OK for å lagre endringer.

Nå trenger du bare å bruke den snarveien for å starte Chrome for å kjøre den med administratorrettigheter.

Løsning 23 - Avinstaller problematiske applikasjoner

Noen ganger kan tredjepartsprogrammer forstyrre Chrome, og føre til at forbindelsen din ikke er en privat feil som skal vises. For å fikse problemet, må du finne og fjerne eventuelle mistenkelige eller nylig installerte eller oppdaterte programmer. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Trykk på Windows-tast + I for å åpne appen Innstillinger .
 2. Gå til System- delen og velg Apps & features . En liste over programmer vises nå. Velg programmet du vil fjerne, og klikk på Avinstaller .

Alternativt kan du fjerne programmer ved hjelp av Programmer og funksjoner. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Trykk Windows Key + S og skriv inn programmer . Velg Programmer og funksjoner .

 2. En liste over programmer vises nå. Dobbeltklikk på programmet du vil fjerne, og følg instruksjonene på skjermen.

Husk at nesten alle programmer kan føre til at dette problemet oppstår. Brukerne rapporterte at RobotTab- appen forårsaket problemet på PCen, så hvis du har denne appen, må du fjerne den.

Løsning 24 - Endre Fiddler-innstillinger

Denne løsningen gjelder bare for Fiddler-brukere. Hvis du ikke bruker Fiddler, kan du hoppe over denne løsningen helt.

For å fikse Tilkoblingen din er ikke en privat feil mens du bruker Fiddler, du må endre noen innstillinger. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. I Fiddler klikker du Verktøy .
 2. Naviger til Fiddler-alternativer> HTTPS .
 3. Fjern avkryss av Dekrypter HTTPS-trafikkalternativ .
 4. Klikk på Fjern avbrytingscertifikater- knappen. Godta alle anledninger.
 5. Kontroller nå Dekrypter HTTPS trafikkalternativ igjen. Godta alle anledninger.

Etter at Fiddler skulle begynne å jobbe igjen uten problemer.

Løsning 25 - Oppdater Chrome

Chrome er en flott nettleser, men visse versjoner av Chrome kan ha noen feil. Disse feilene kan føre til at din tilkobling ikke er privat og at mange andre feil vises. For å fikse problemet, anbefales det at du oppdaterer Chrome til den nyeste versjonen. For å gjøre det, må du følge disse enkle trinnene:

 1. Åpne Chrome, og klikk på menyknappen øverst til høyre. Velg Hjelp> Om Google Chrome fra menyen.

 2. Ny faneblad vises nå, og Chrome vil sjekke om tilgjengelige oppdateringer. Hvis oppdateringer er tilgjengelige, laster Chrome ned og installerer dem automatisk.

 3. Når oppdateringene er installert, start Chrome på nytt og kontroller om problemet vises igjen.

Løsning 26 - Deaktiver Chrome Sync

Chrome lar deg synkronisere all din historie og utvidelser med andre datamaskiner. Men hvis problemet skyldes en dårlig utvidelse eller en bestemt innstilling, blir alle dine synkroniserte datamaskiner påvirket av din Tilkobling er ikke en privat feil. For å fikse dette problemet anbefales det at du deaktiverer synkronisering på de andre datamaskinene. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Klikk på menyknappen øverst til høyre og velg Innstillinger fra menyen.
 2. Når fanen Innstillinger åpnes, klikker du på Koble fra Google-konto- knappen.

 3. Hvis du vil, sjekk alternativet for å slette historien, innstillingene og bokmerkene, og klikk på Logg ut- knappen.

Etter å ha gjort det, sjekk om problemet er løst. I så fall kan du prøve denne løsningen på andre datamaskiner på nettverket ditt.

Løsning 28 - Sjekk bokmerkene dine

Mange brukere pleier å bruke bokmerker for å få tilgang til favorittnettstedene sine. Hvis du får din Tilkobling er ikke en privat feil mens du prøver å få tilgang til et bestemt bokmerke, er det mulig at bokmerket ditt er utdatert. Noen ganger kan bokmerkeadressen endres, og det vil føre til at denne feilen vises. For å sjekke om bokmerket er problemet, prøv å få tilgang til nettstedet direkte ved å skrive navnet. Hvis denne metoden fungerer, betyr det at bokmerket ditt er utdatert. For å fikse problemet, slett du bare det gamle bokmerket og opprett en ny i stedet.

Fix - "Tilkoblingen din er ikke privatnett: err_cert_authority_invalid"

Løsning 1 - Installer de nødvendige sertifikatene

Tilkoblingen din er ikke privatnett :: err_cert_authority_invalid feil kan oppstå på grunn av problemer med sertifikater. Du kan imidlertid løse dette problemet ved å installere de nødvendige sertifikatene. For å gjøre det, må du gjøre følgende:

 1. Last ned de nødvendige sertifikatene.
 2. Trykk nå Windows-tast + S, skriv inn internettalternativer og velg Internett-alternativer fra menyen.
 3. Når vinduet Internett-alternativer åpnes, går du til fanen Innhold og klikker på Sertifikater- knappen.

 4. Naviger til kategorien Intermediate Certification Authorities og klikk på Importer- knappen.

 5. Følg instruksjonene på skjermen for å installere de nødvendige sertifikatene.

Etter at du har installert de nødvendige sertifikatene, må problemet løses. Husk at du må laste ned de nødvendige sertifikatene først for å kunne bruke denne løsningen.

Løsning 2 - Sjekk ruteren

Noen ganger er din tilkobling ikke privatnett :: err_cert_authority_invalid feil kan skyldes ruteren din. Hvis ruteren ikke er riktig konfigurert, kan det hende du opplever visse problemer. For å fikse problemet, tilbakestill ruteren til standardinnstillingene ved å trykke og holde den skjulte nullstiltasten på ruteren din. Alternativt kan du tilbakestille ruteren ved å åpne rutens konfigurasjonsside.

Hvis tilbakestilling av ruteren ikke løser problemet, kan du prøve å erstatte den. Noen brukere rapporterte at problemet ble løst etter at de hadde byttet ut ruteren. Til slutt, kan du be din ISP å sende en tekniker over og sjekke om alt er i orden med linjen din. Brukerne rapporterte at dette problemet var forårsaket på grunn av problemer med hovedkontakten, men etter at sokkelen ble byttet, gikk problemet bort.

Tilkoblingen din er ikke en privat feil kan forhindre deg i å få tilgang til favorittwebområdene dine. Dette kan være et stort problem, men du bør kunne fikse det ved å bruke en av våre løsninger.