Windows 13: Hva er sjansene for at Microsoft slipper operativsystemet?

For en stund har folk sett til venstre og høyre for eventuelle bekreftelser om det vil bli en Windows 13-lansering eller ikke.

Ring nummeret uheldig, men alt vi har er brukerspekulasjon og ingen solid bevis for å gå rundt dette.

Windows 10 vil få en ny oppdatering som kommer i april. Den kommende oppdateringen kjent som Windows 10 versjon 1903 eller 19H1, er en del av Microsofts planer om å løslate to store oppdateringer hvert år.

Er det et Windows 13 operativsystem?

Etter ryktene rundt Windows 12 har brukerne begynt å spekulere om muligheten for å få Windows 13 også. Kaller det April Fools, kalle det soul-searching, men mange tråder er opprettet på dette emnet, med flere spørsmål enn svar.

Er Microsoft kommer til å frigjøre et nytt Windows 13 OS? Det korte svaret er nei, da selskapet allerede bekreftet Windows 10 aldri ville bli erstattet. I stedet vil den store M slippe to store Windows 10 OS oppdateringer hvert år.

Quora-brukere var også raske på å påpeke at det ikke vil være noen Windows 13, og stiller inn rekordet helt til det er mer solid informasjon.

Nei ... .. Etter å ha slettet de nyeste oppdateringene av Windows 10 ... .Microsoft vil hoppe over Windows 10 og slipper Windows 12 ... den neste versjonen av Windows ...

En annen bruker la til, at bortsett fra nåværende versjoner av Windows, var det ingenting planlagt for det uheldigvis nummererte OS.

Nei, Windows 13 OS ikke lansert i hvor som helst i verden.

Så, damer og herrer, til vi har mer informasjon om dette emnet, kan vi ringe dette mysteriet debunked, for nå.

Windows 13 utgivelsesdato

Tatt i betraktning de detaljer som er oppført ovenfor, kan vi også svare på spørsmålet relatert til Windows 13s utgivelsesdato.

Så, når vil Microsoft frigjøre Windows 13? Aldri. Vanlig og enkelt.

Har noen noen nyheter på Loch Ness Monster?