Hvilken Android-emulator er best for spill på PC?

Min introduksjon til Android-emulatorer kom mens jeg lette etter en måte å installere WhatsApp på PC-vei tilbake i 2013. Imidlertid har Android-emulatorer utviklet seg bedre i de siste årene. Fra å være en clunky og stor rotete ressurs hogs, har Android emulatorer i dag blitt produktivitetsverktøy.

Enten du vil installere en Android-app eller spille Android-spill på PC, er emulatorene den beste måten å gjøre det på. Selv for utviklere som vil teste sin app på forskjellige enheter før de blir offentliggjort, kan du bruke programvaren, slik at du kan etterligne appen på forskjellige skjermoppløsninger og Android-versjoner på PC.

Noen av de kjente Android-emulatorene er BlueStacks og Nox Player. Bortsett fra de to, er det mange andre emulatorer som du kan installere og kjøre favoritt Android-appene dine på PC.

I denne artikkelen tar vi en titt på de beste Android-emulatorene for spill for å installere og spille Android-spill på PCen.

Beste Android-emulatorer for å spille spill på PC

1

BlueStacks

 • Pris - Gratis

BlueStacks er en av de første Android-emulatorene som tillot Android-brukere å spille Android-spill på PC. Det er også en av de mest populære gratis Android-emulatorene med innebygd appbutikk og tonnevis av gamervennlige funksjoner.

Den nyeste versjonen av BlueStacks 4 kommer med en ny og forbedret brukergrensesnitt, raskere ytelse og bringer distraheringsfri mobilspilling til PCen.

Brukergrensesnittet er enkelt og tilpassbart. Utviklerne har lagt til kjerne spillavspillingsfunksjoner som en del av brukergrensesnittet som lar deg bytte moduser og kjøre tilleggsprogrammer som BlueStacks Store og Quests bare når det kreves, noe som medfører minimal innvirkning på systemytelsen.

BlueStacks lar brukerne administrere nøkkelkontrollene i Game Control Windows. Nøkkelkontrollene er delt inn i kategorier, og du kan endre kontrollene basert på dine preferanser.

En interessant funksjon i BlueStacks er at du kan spille spill fra flere Google Play-kontoer samtidig som er det grå området i spillverdenen, men fordeler spilleren i RPG-stilspillene.

BlueStacks kjører på Android 7.1.2 Nougat ut av boksen og kommer med Hyper-G Graphics for bedre spillytelse med spill med lavt ventetid.

På baksiden fungerer BlueStacks best på systemer som er utstyrt med middels maskinvare. Det føles også treg til tider takket være sponsede annonser som vises nå og da. Du kan teste emulatoren ved å laste den ned fra den offisielle nettsiden.

- Last ned nå Bluestacks gratis fra denne lenken (+ gratis spill)

 • Les også: Hvordan fremskynde BlueStacks for raskere Android-spill på PC
2

NoxPlayer

 • Pris - Gratis

NoxPlayer 6 er den nyeste versjonen av den populære Android-emulatoren fra Bignox. Utviklerne fremmer det som den perfekte Android-emulatoren for å spille mobile spill på PC.

NoxPlayer har blitt målrettet mot mobile spillere som liker å spille Android-spill på PC for mer presis kontroll over spillingen. Den støtter tastaturkontroller samt GamePad (Joystick) for gameplay kontroller.

I motsetning til BlueStacks er NoxPlayer helt fri for sponsede annonser som gjør det til en distraheringsfri emulator med en mindre irriterende ting å håndtere.

NoxPlayer kjører på en eldre versjon av Android, men det stopper ikke det fra å tilby en sømløs spillopplevelse. Den kan kjøre alle Android-spill og klokke opptil 60 FPS som tilbyr PC-spill som erfaring fra et Android-spill.

NoxPlayer støtter tastaturkontroll, gamepad, skriptopptak og flere forekomster av spill som lar deg spille spill i flere vinduer samtidig.

Brukergrensesnittet er så enkelt som det kan få. Du kan enten laste ned apper og spill direkte fra Google Play Store eller laste ned Apk-filen fra tredjeparts kilder og flytte den til NoxPlayer ved å dra og slipp.

For tilpasning, hoppe inn på Innstillinger-fanen. Her kan du spille med General, Advanced, Property, Shortcut og Interface innstillinger.

Med de avanserte innstillingene kan du justere ytelsesinnstillinger, oppstartinnstillinger for å endre skjermoppløsningen og skjermmodus og innstillinger for grafisk gjengivelse. Du kan også justere FPS-innstillingen fra 20 FPS til 60 FPS.

NoxPlayer er en utmerket Android-emulator, men det betyr ikke at den er perfekt. For eksempel kan det legge belastningen på systemet, slik at det blir lite ressurser for andre apper å kjøre i bakgrunnen. Den kjører også på eldre versjon av Android 5.1 Lollipop, mens BlueStacks har den relativt nye Android 7.1 Nougat.

Når det er sagt, hvis du har en PC eller Mac med anstendig konfigurasjon, er NoxPlayer absolutt verdt et skudd.

Runner Up Nox Player 6
 • Windows-kompatibel
 • Støtter gamepad / tastatur
 • x86 og AMD kompatibel
Last ned nå Nox gratis
 • Les også: Last ned Angry Birds for Windows 10, 8.1 / RT
3

Memu Play

 • Pris - Gratis

Memu Play er en relativt ny Android-emulator og er målrettet mot brukere som vil spille Android-spill på PC. Den kommer med alle viktige funksjoner i en Android-emulator som lar deg spille Android-spill på en stor skjerm med fleksibiliteten til tastaturkontrollene.

Utførelsen av Memu Play ligner på det vi har sett med NoxPlayer. Den fungerer på både Nvidia og AMD grafiske brikkesett, slik at du kan dra full nytte av spill som PUBG Mobile og Free Fire Battleground.

Med Multi-instans-funksjonen kan du spille det samme spillet på flere kontoer eller flere forskjellige spill samtidig med et delt vindu.

Den kommer med et vell av tastaturkartingsalternativer for å forbedre spillopplevelsen. I tillegg kan du tilpasse musen, bruke en gamepad i stedet for et tastatur og spille bakgrunnsmusikk om nødvendig.

I likhet med NoxPlayer, kan Memu laste ned apper fra Google Play Butikk-appen i Android-emulatoren, eller bare dra og slipp Android Apk-filene på emulatoren for installasjon.

Du kan også angi din virtuelle plassering på Google Maps, noe som gjør det enkelt å få tilgang til geografisk begrensede apper og spill.

Den eneste ulempen til Memu-spilleren er Android 5.1 Lollipop-versjonen den kjører på. Noen av de nyeste spillene kan kreve at en ny versjon av Android-enheter jobber, noe som setter det i ulempe. Ikke desto mindre er Memu fortsatt en solid konkurrent for å være den beste Android-emulatoren for spill på PC.

Last ned Memu Play

 • Les også: De 4 beste Game Boy emulatorene for Windows 10
4

Android-x86 Project

 • Pris - Gratis åpen kildekode

Android-x86 Project er en åpen kildekode-gratis Android-emulator utviklet av en gruppe frivillige. Den kjører på den nyeste Android Oreo som for tiden er i Beta, mens den stabile utgivelsen kjører på Android 7 Nougat.

Android-x86 Prosjektet er ikke fokusert på spillere, men en generell emulator som lar deg surfe på nettet, spille multimediefiler, få tilgang til galleri og spill spill på PC.

Ulempen til Android-x86 Project er at den ikke er en frittstående Android-emulator, men krever at en VirtualBox skal kjøre. Den passer best for utviklere som vil teste sine programmer og spill i et virtuelt miljø for flere versjoner av Android OS.

For å installere Android-apper og -spill, må du laste ned og installere apksene da Android-x86 Project ikke følger med innebygde Google Play-tjenester installert.

Last ned Android-x86 Project

 • Les også: 9 spillopptaksprogramvare for Windows 10 som ikke lagrer
5

KOPLAYER

 • Pris - Gratis

Ko Player er en enda en annen Android-emulator som også er fokusert på Android gaming-fellesskapet. Den støtter multi-instans spill, tastatur kartlegging alternativer og muligheten til å spille inn gameplay innebygd.

Ko Player støtter Intel og AMD prosessorer. Appene og spillene kan installeres ved hjelp av APK-filer gjennom dra og slipp-funksjonalitet. Du kan også laste ned apper og spill ved hjelp av den integrerte Google Play-appen også. Skjermoppløsningen tilpasser seg til spillvinduet som gir skarp og klar spilling.

For kontroller kan du bruke tastatur og mus eller gamepad. Hvis du vil spille inn og dele spillingen din online, kommer Ko Player med innebygd spillopptaksfunksjon med integrerte sosiale medier delingsalternativer.

Det som ikke er så bra om Ko Player er sporadiske lagproblemer. Til tider kan emulatoren i nærheten av å tvinge deg til å starte emulatoren på nytt igjen.

Last ned KoPlayer

 • Les også: 5 gratis spill lysstyrke programvare for riktig fargebalanse
6

Genymotion

 • Pris - Gratis prøveversjon / Premium $ 136 i året

Genymotion som en Android-emulator er populær blant Android App-utviklere. Hvis du er en Android-utvikler som ser etter et enkelt å sette opp og bruke verktøy for å teste appene dine på forskjellige virtuelle Android-miljøer, er Genymotion et godt valg.

Det er en premium programvare, men du kan laste ned prøveversjonen for evaluering. Det er en cross-plat programvare og kompatibel med Android SDK og Android Studio.

Du kan teste appene dine på bredere virtuelle enheter som kjører Android 4.1 til Android 8.0 Oreo. Du kan simulere alle aspekter av appen takket være det komplette settet med hardware sensorsupport i emulatoren. ADB-tilgangen gir enkel kompatibilitet med et testramme som Robtium, Espresso, etc.

Noen av de avanserte funksjonene i Genymotion inkluderer Kiosk Mode som lar deg la besøkende teste appen på nettstedet ditt uten å måtte laste den ned.

Genymotion er den beste Android-emulatoren for utviklere. Den tilbyr alt på ett sted og hjelper deg med å øke utviklingen av Android og automatisere tester.

Last ned Genymotion

Hva spiller du i dag?

Android-emulatorer gjør det enkelt å spille spill med flere spillere på PC med bedre kontroller fra tastaturet eller Gamepad, og fordeler fra en stor skjerm.

Det hjelper også dersom Android-smarttelefonen ikke klarer å kjøre de nyeste spilltitlene på grunn av maskinvarebegrensninger. Du kan ganske enkelt laste ned Android-emulatoren på PCen din og enkelt spille med alle de fleste innstillinger.

Hvis du vil dele spillingen din på YouTube og andre streamingtjenester, kan du se etter den innebygde skjermopptakfunksjonen i emulatoren. Hvis ikke, sjekk ut vårt beste spillopptaksprogramvare for YouTube-artikkelen som inneholder gratis og betalt spillingsopptaksprogramvare for PC.

Gi oss beskjed om din favoritt Android-emulator i kommentarene nedenfor.