Topp 8 Windows 8, 10 Health and Fitness Apps

Ønsker du å leve et sunnere liv? Selvfølgelig gjør du da dette har blitt alles mål siden det er så vanskelig å finne sunne måltider, og siden vi alle har en så opptatt timeplan. I dag er det veldig vanskelig å faktisk ta en pause eller slappe av etter å ha en travel dag på jobb. På slutten av dagen er vi trette, og vi vil bare forberede oss til neste dag, som i utgangspunktet vil være den samme. Så, når lager vi noe bare for oss? Eller når har vi tid til å leve et sunnere liv? Jeg vet at det er vanskelig selv å gi et reelt svar på disse spørsmålene, så på grunn av det under linjene nedenfra vil jeg prøve å hjelpe deg.

Hvordan? Nå, jeg vil i utgangspunktet beskrive deg de beste programmene for helse og fitness i Windows 8 . I noen få ord kan disse Windows 8-appene lastes ned og installeres på smarttelefonen og nettbrettet, noe som betyr at du kan holde kontakten med helse- og treningsprogrammet ditt, selv når du er på jobb. Hver gang du har en pause, kan du få tilgang til appen og fortsette ditt "helse- eller treningsprogram". Selvfølgelig, for å gjøre det må du eie en Windows 8-basert smarttelefon eller nettbrett, og du må også være trygg på resultatene.

Hold deg i form med disse helse- og treningsappene for Windows 8

Appene som blir oppført nedenfor, er utviklet av kvalifiserte treningsinstruktører og ernæringsfysiologer, og kan brukes til de som prøver å leve et bedre liv. De beste programmene for helse og fitness i Windows 8 hjelper deg med å gå ned i vekt, holde kontakt med vennene dine og med resultatene deres (det er ingen konkurranse, men du kan når som helst oppmuntre dere), les de siste anbefalingene om hvordan du skal administrere diett- og treningsregimene og du vil også lære å spise, når du skal spise og hva du skal spise for å leve et sunnere liv. Derfor, la oss komme i gang; her er de beste programmene for helse og fitness i Windows 8 som nå er tilgjengelige i Windows Store.

Appene som presenteres her vil være:

  1. Back Trainer
  2. Endomondo
  3. Fitbit
  4. Running Mate
  5. næringsstoff
  6. Kosthold og vektkontroll
  7. yoga
  8. Daglig treningsøkt

1. BackTrainer

Vi har allerede beskrevet deg BackTrainer Windows 8 treningsapp (les anmeldelsen gjennom å gå her) under våre siste innlegg. Som du kanskje vet, er BackTrainer en dedikert app som kan hjelpe deg mot ryggsmerter. Programmet vil lære deg de riktige øvelsene som vil ta bort ryggsmerter, så etter at du har brukt denne treningsprogrammet for Windows 8, vil du føle deg bedre, og du vil kunne få et normalt liv uten å håndtere stressfulle smerter. Du kan når som helst laste ned BackTrainer herfra, for kun $ 2, 49. Du kan også få appen gratis i bare en dag - det er en gratis prøveversjon tilgjengelig på én dag.

2. Endomondo

Endomondo er en annen Windows 8-treningsapp som er detaljert av vårt team - sjekk anmeldelsen her. Endomondo er faktisk et sosialt treningsnettverk med over 12 millioner brukere over hele verden. Med denne Windows 8-appen vil du kunne få en oversikt over treningsopplæringen. Du vil kunne planlegge ulike oppgaver, oppnå sanntidsresultater og se hvordan øvelsene hjelper deg og hvordan kan du forbedre resultatene. Ikke glem at dette er et sosialt nettverk, slik at du kan sammenligne resultatene med de som er registrert av vennene dine, som forresten kan gi deg dyrebare råd. Du kan laste ned Windows 8 Fitness App Endomondo herfra.

3. FitBit

For det første er denne Windows 8 fitness- og helseapps utviklet for å brukes sammen med Fitbit- enheter. Appen lar deg synkronisere din Fitbit-tracker ved hjelp av den trådløse synkroniserings USB-donglen. Nå, med Fitbit kan du se resultatene av aktivitetsøvelsene dine sammen med en riktig oversikt over helse- og trenetrender. Du kan planlegge nye aktiviteter, du kan se resultatene du har oppnådd, og du kan lære å gå ned i vekt uten å ta piller og hvordan du skal leve et sunnere liv. Du kan lese vår Fitbit-gjennomgang så snart du har tilgang til lenken herfra.

Les også : Best Windows 8 Apps for Valentinsdag

4. Kjøremann

Denne Windows 8-appen bruker en GPS-tilkobling for å hjelpe deg med å følge treningsøktene dine. Running Mate kan brukes til sykling, gå og løp øvelser; Det er nøyaktig og hjelper til med å forbedre resultatene dine. Appen forteller deg også når du hopper over treningen din, og det motiverer deg til å oppnå nye nivåer på treningsprogrammet ditt. Running Mate er priset $ 1, 99 og kan når som helst lastes ned fra Windows Store på din Windows 8-baserte nettbrett eller smarttelefon.

5. Næringsstoff

Dette er en gratis Windows 8 helse app som kan hjelpe deg med å velge riktig tilpasning. Sammen med et treningsprogram, vil næringsstoffet lære deg hvordan du raskt kan gå ned i vekt og hvordan du skal føle deg bedre uten å spise kjøtt eller brød. I utgangspunktet beskriver appen næringsstoffene som er til stede i forskjellige frukter, og viser deg hvordan og når du skal spise frukt for å få den energien som trengs for organismen din.

6. Kosthold og vektkontroll

Alle bør ha denne helseprogrammet for Windows 8 på smarttelefonen eller nettbrettet. Dette er den beste appen som skal brukes når du har vektproblemer eller når du prøver å gå ned i vekt raskt. Så, kosthold og vektkontroll vil fortelle deg hvilken diett du skal ta for å redusere vekten din. Du vil lære å spise riktig og selvfølgelig hva du skal spise hvis du vil være avslappet og trygg på deg selv. Denne Windows 8-appen kan lastes ned gratis fra Windows-butikken.

7. Yoga

Nå er dette den beste Windows 8-appen som skal brukes hvis du vil glemme dine daglige problemer. Yoga vil lære deg hvordan du skal være avslappet og hvordan du kan nyte livet ditt. Du vil kunne lære mer enn 24 typer yogas (sammen med trinnvis prosess for hver yoga øvelse), øvelser som kan utføres rett fra hjemmet ditt. Verktøyet har et brukervennlig grensesnitt og kan installeres på Windows 8.1 OS. Du kan laste ned Yoga fra Windows-butikken gratis. Som en ekstra app kan du også sjekke ut GymGuide app for Windows 8 som vi har omtalt for en stund siden.

Så, de var de beste Windows 8-fitness- og helseprogrammer som for øyeblikket er tilgjengelige i Windows Store. Vårt utvalg ble basert på brukerens gjennomgang, men du kan legge til flere verktøy i listen over det som helst du vil. Du kan tilbakemelding oss ved å bruke kommentarfeltet nedenunder, og du kan også påpeke dine egne programmer for helse og fitness i Windows 8.

8. Daglig treningsøkt

Dette er en flott app som vil være din personlige trener hvor som helst du vil gå. Den er designet for alle brukere, selv for de laziest som det tilbyr deg daglige øvelser sett fra 5 til 10 minutter. Du trenger ikke å bruke timer for å lære noen sofistikerte øvelser. Du må velge mellom mer enn 170 øvelser for alle de store musklene, og den er designet for å gi programmer for både kvinner og menn.

Hvis du sliter med å lære noen spesifikke treningsøvelser, ikke bekymre deg: appen kommer med videoer for alle øvelser og forklaringer for riktig teknikk. Hvis disse 170 øvelsene ikke er nok for deg, kan du kjøpe mer. Det er også noen forberedte rutiner som du kan kjøpe og følge dem for å holde kroppen din i god form.

  • Last ned nå Daglige treninger gratis fra Microsoft Store

Hvis du er interessert i flere trenings- og treningsprogrammer som kan hjelpe deg med å trene daglig, kan du sjekke vår liste med de beste appene for fitness. Hvis du leter etter noen apper som kan lede deg til et mer bodybuilder-program, kan du sjekke disse appene.

Les også : 2014 Round-up: Best Windows 8 Tablets