PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUND: Verten stengte tilkoblingen [FIX]

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUND er et online multiplayer kamp royale spill for Windows og Xbox One. Nylig har spillet vært overfor problemer som forhindrer spillere i å nedsette seg i spillet. Flere spillere har rapportert å være brått sparket ut av kamper med en kryptisk " vert lukket forbindelsen " feilen. Her tar vi en bredere titt på feilen, hva som forårsaker det, og hvordan du unngår det.

Verten stengte forbindelsen - Hvorfor oppstår denne feilen?

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUND er det heteste spillet på Steam akkurat nå. På tidspunktet for denne skrivingen er det # 1 på Steam's Top Sellers-listen; Den har over 500 000 spillere online og i spillet til enhver tid. Som du kanskje har gjettet, setter disse store antall spillere virkelig en belastning på bedriftens online-servere.

Mange spillere har begynt å klage på "verten stengt forbindelsen" -feilen som logger spilleren ut uventet. Her er hva en spiller skrev om Steam:

Jeg er ikke sikker på om de blir DDOS, eller hvis serverne bare ikke kan håndtere det. vennligst spill ukjente eller bluehole [selskapet bak spillet] gjør noe med dette, fordi det blir veldig irriterende å spille opp til de siste 10/20 menneskene lever etter å ha drept noen få mennesker, få adrenalinrushen du spiller dette spillet for og ender med å få oppstartet for serverproblemer, jeg mister et tastatur og en mus til dette

Mens det ikke er noe du kan gjøre for å gjøre serverne dine mer stabile og pålitelige, er det noen få skritt du kan ta fra din side for å sikre at forbindelsen din er mer pålitelig. Dette vil forhåpentligvis hjelpe deg med å få en bedre opplevelse med spillet og en lengre spillesesjon uten forstyrrelser.

PUB: Verten stengte tilkoblingen [FIX]

Forbedre forbindelsesstabiliteten din

Forbedre tilkobling er den beste måten å ikke ... miste forbindelsen når du spiller et spill. Her er noen metoder du kan søke om å gjøre nettopp det.

Velg en kablet tilkobling

Hvis du bruker Wi-Fi til å koble til Internett og spille videospill, vil du kanskje endre det og begynne å bruke en Ethernet-tilkobling. Bortsett fra å være mer pålitelig, vil Ethernet også hjelpe deg med å oppnå lavere ventetid, noe som er viktig for spill. Latency, for de som ikke vet, er hvor raskt nettverket ditt sender forespørsler til serveren og serveren svarer.

En spiller hadde dette å si når han ble spurt om han foretrukket WIFI eller Ethernet, " Ingenting slår ethernet, Wifi er ustabil selv de beste. Etter at jeg spilte med min Ethernet, gikk jeg aldri tilbake til wifi, forskjellen er stor ".

Lukk bakgrunnsbilder

Lukke bakgrunnsapplikasjoner når du spiller spill er en god vane å skaffe seg. Ikke bare vil det hjelpe deg med å oppnå høyere FPS, det vil også gjøre forbindelsen mer stabil. Ved å lukke alle bakgrunnsapplikasjoner, sparer du både CPU-sykluser og båndbredde som de brukerne bruker.

Dette vil i sin tur oversette til en bedre og mer pålitelig spillopplevelse. Selvfølgelig kan du manuelt lukke alle bakgrunnsapplikasjoner ved hjelp av Oppgavebehandling, men en enklere måte ville være å bruke et program som heter Razer Cortex. Den lukker automatisk all bakgrunn og ubrukelig prosesser for deg når du spiller og starter på nytt når du er ferdig, og den beste delen, den er gratis. Du kan laste den ned her.

Gi prioritet til spillets tilkobling

Vi vet alle at mange programmer racer for båndbredde på våre datamaskiner, fra de beryktede Windows Update til Good ol-spillene. Vanligvis gir Internett-tilkoblingen din samme prioritet til alle disse programmene. Din bakgrunn og ofte mindre viktig Windows Update vil være en like borger når det gjelder Internett-båndbredde til ditt raske spill hvor hvert sekund og hver byte av data teller.

Heldigvis har de fleste nye rutere en funksjon kalt Quality of Service (QoS). Denne funksjonen lar deg prioritere bestemte krav til båndbredde over andre, for eksempel tror du at spill bør prioriteres over oppdateringer? Enkelt, bare konfigurere ruteren din og når spill gjør forespørsler til Internett, gir ruteren dem en prioritet. Vi vil gjerne gi detaljert veiledning for hvordan du aktiverer QoS på ruteren din, men hver ruter er annerledes. Du bør slå opp hvis ruteren din støtter denne funksjonen og hvordan du aktiverer den.

For de av oss som ikke er så heldige å ha en ruter med QoS, er ikke alt fortapt. Vi har samlet en liste over alle programmene som vil hjelpe deg med å prioritere bestemte forbindelser over andre for deg. Du kan få tilgang til den her. Selvfølgelig er prioritering på ruternivået bedre, men dette er et nært sekund. De er alle enkle å konfigurere og konfigurere.

Konklusjon

Vi så på måter du kan gjøre tilkoblingen din stabilere, slik at du forhåpentligvis kommer til å spille PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUND uten avbrudd og feil. Fortell oss i kommentarseksjonene hvis du har hatt denne feilen, hadde en veldig forferdelig timing for deg, og hvis du brøt musen eller tastaturet på grunn av det.