Slik slår du av Touchpad i Windows 10, 8.1, 8

Bruker du en mus til Windows 10, 8.1, 8 operativsystem laptop? Vel, du vil se at hvis du bruker en mus, og du har også din berøringsplate aktiv, kan det bli ganske vanskelig når du prøver å jobbe på den bærbare datamaskinen og plutselig hopper musemarkøren over hele skjermen. Jeg vil vise deg en rask metode for å slå av berøringsplaten på din Windows 8-bærbar datamaskin og bli kvitt denne ulempen en gang for alle.

Mange Windows 10, 8, 1, 8 brukere mens de jobber på sine bærbare datamaskiner, er ved et uhell å røre på bærbare pekeflater, slik at musepekeren beveger seg. Ved å følge opplæringen nedenfor kan du lære hvordan du slår av pekefeltet og også hvor du kan aktivere det igjen hvis du noen gang vil bytte fra klassisk mus til pekefeltet igjen i Windows.

Opplæringsprogrammer for å slå av berøringsplaten i Windows 10, 8.1, 8

Første metode:

 1. Vanligvis og mest om tilfellene på den bærbare PC-tastaturet, bør du ha en "Fn" -knapp og en "Touchpad" -knapp plassert på oversiden av tastaturet.
 2. Trykk og hold inne "Fn" -knappen og "Touchpad" -knappen for å slå av berøringsplaten eller slå den på igjen.

Andre metode:

 1. Du kan laste ned en app for å slå av bærbarens berøringsplate ved å gå til lenken nedenfor:

  Last ned her programmet for å deaktivere pekefeltet

 2. Etter at nedlastingen er ferdig, gå på stedet der du plasserte dette programmet, og dobbeltklikk (venstre klikk) på den kjørbare filen som er tilstede der.
 3. Etter at installasjonen er fullført, vises et ikon i systemstatusfeltet. Dette programmet deaktiverer pekefeltet, men bare når det registrerer å skrive på tastaturet.

Tredje metode:

 1. Du finner på startskjermbildet i Windows et "Kontrollpanel" -ikon; Venstre klikk på ikonet for å åpne det.
 2. Nå må du venstre klikke på funksjonen "Flere innstillinger" for å åpne den. Du finner dette til venstre på skjermen etter at du har klikket på "Kontrollpanel".
 3. Et vindu med "Kontrollpanel" åpnes. I vinduet dobbeltklikk (venstre klikk) på "Mus-innstillinger" -funksjonen.
 4. Etter at du har kommet inn i vinduet "Musinnstillinger", klikker du på "Endre musens innstillinger" -funksjonen som presenteres der.
 5. Et vindu "Musegenskaper" vises.
 6. Du må venstre klikke i oversiden av vinduet på "Knapper" -fanen.
 7. Nå ved siden av "Venstre knapp" må du velge alternativet "Ingen" fra rullegardinmenyen.
 8. Ved siden av "Høyre knapp" må du velge alternativet "Ingen" fra rullegardinmenyen.
 9. Venstre klikk på "OK" -knappen på undersiden av skjermen.
 10. Du bør nå ha knappene på berøringsplaten deaktivert og riktig bruke musen.

Fjerde metode:

En annen mulighet ville være å prøve å avinstallere pekefeltdriveren fra "Enhetsbehandling", men sørg for at den er lagret et sted hvis du vil aktivere den bærbare pekeplaten igjen.

Bærbare pekefeltrettelser og tips på Windows 10

Hvis du vil oppgradere eller allerede oppgradert til Windows 10 fra Windows 8.1 eller 8, vil du kanskje slå av touchpad. Vi anbefaler deg å følge trinnene fra vår dedikerte veiledning for å slå av berøringsplaten i Windows 10. Hvis du er en avansert bruker, kan du prøve å få tilgang til dine avanserte tilleggsutstyr og tilpasse funksjonaliteten til dine behov.

Du kan også støte på noen problemer med din berøringspute tilfeldige fryser eller berøringsplaten helt enkelt ikke fungerer. Dette er ikke et problem da det er mange feilrettinger på internett, og vi har også noen. Bare sjekk vår reparasjonsveiledning for 'berøringspad fryser' problemet eller for 'touchpad ikke fungerer' problemer.

Du har over fire raske metoder for å slå av bærbarens touchpad i et Windows 10, 8.1, 8 operativsystemmiljø. For spørsmål om disse metodene, ikke nøl med å skrive oss under i kommentarfeltet på siden.