Hvordan øke laptop volum utover 100% i Windows 10

Bærbare datamaskiner kommer vanligvis ikke med eksterne høyttalere, noe som begrenser sitt maksimale volum litt. Men du trenger ikke alltid å legge til noen nye høyttalere for å øke en bærbar lyd utover 100%.

Windows har allerede noen få innstillinger du kan velge for å heve en bærbar datamaskin eller skrivebordets lyd litt over standardmaksimum, og det finnes også mange tredjepartsprogrammer som kan øke volumet med opptil 500%.

Hvordan øke laptop volum utover maksimum

1. Velg alternativet Loudness Equalizer i Windows

Først sjekk ut alternativet Loudness Equalizer i Windows. Hvis du velger denne innstillingen, øker volumet litt over standardmaksimum for PCer med Realtek-lyddrivere.

Imidlertid støtter ikke alle lydkort utjevning. På denne måten kan du velge alternativet Loudness Equalizer i Windows 10.

 • Trykk på Cortana's oppgavelinjeknapp, og skriv inn søkeordet "lyd" i appens søkeboks.
 • Velg Behandle lydenheter for å åpne vinduet rett under.

 • Velg Høyttalere, og trykk på Egenskaper- knappen for å åpne kategorien Generelt som vises på stillbildet nedenfor.

 • Velg fanen Enhancement i vinduet Høyttalere.

 • Merk av for Loudness Equalizer på fanen Enhancement.
 • Trykk på Bruk > OK- knappene for å lukke vinduet.

2. Juster volumbarne på videosider

Videosider på YouTube og lignende nettsteder inneholder vanligvis en volumelinje. Du kan finne en YouTube-video lyd ikke samsvarer med det valgte lydnivået i Windows hvis skyvekontrollen er lengre til venstre for volumlinjen.

Du kan justere lydnivået til en YouTube-video ved å holde markøren over høyttalersymbolet som vises i øyeblikksbildet rett under.

3. Legg til Boom 3D lydforsterker til Windows

Dette verktøyet er en fantastisk lydforsterker som lar deg eksperimentere med lyden på din Windows-bærbar PC eller PC, men du vil. Boom 3D har en fantastisk equalizer med en rekke veldefinerte forhåndsinnstillinger som du kan bruke, eller du kan lage din egen forhåndsinnstilling fra bunnen av. Å lage din egen forhåndsinnstilling kan øke din bærbare volum over sin grunnleggende 100%.

Mens mange spillere eller programmer bare øker alle frekvensene, kan Boom 3D deg jevnt øke volumet uten å skade høyttalerne eller hodetelefonene. Lyden blir ren og frekvensene vil ikke forstyrre. I tillegg kan du legge til flere lydeffekter som vil hjelpe deg å øke ditt bærbare volum over 100% uten å ha en hard lyd.

4. Legg til VLC Media Player til Windows

Freeware VLC mediespilleren har et standard volumnivå på 125% for video og musikk. Som sådan er video- og musikkavspilling i VLC 25% høyere enn maksimumsvolumet i Windows. Du kan også øke VLC-volumet til 300% ved å justere en av programvarens innstillinger som følger.

 • Trykk på Last ned VLC- knappen på VLC-hjemmesiden for å lagre medieavspillerens installasjonsveiviser til Windows.
 • Åpne VLC-oppsettveiviseren for å installere programvaren.
 • Åpne deretter VLC-vinduet.

 • Velg Innstillinger på Verktøy-menyen. Alternativt kan du trykke på Ctrl + P-hurtigtast for å åpne VLCs Preferanser-vindu.
 • Velg Alle radioknappen nederst til venstre på fanen Grensesnittinnstillinger.

 • Skriv inn søkeordets maksimale volum i søkeboksen.
 • Klikk Qt for å åpne ytterligere Qt-grensesnittinnstillinger.
 • Skriv inn '300' i tekstboksen Maksimum volum .
 • Trykk på Lagre- knappen for å bruke den nye innstillingen.
 • Lukk og åpne VLC-mediespilleren for å starte programmet på nytt.
 • Nå vil VLCs volumstang øke til 300% i stedet for 125%.

5. Legg til lydforsterker til Windows

Er en 300% volumøkning ikke nok? Så hva med en 500% økning i stedet? Letasoft kan skryte av at Sound Booster-programvaren øker Windows 'lydnivå med opptil 500%. Det kan være markedsføring hype, men programmet vil sikkert øke volumet utover 100%. Programvaren gir lyd med APO-effekter og kodeinjeksjon.

Sound Booster er ikke freeware, men du kan prøve en prøveversjon av programmet i et par uker ved å trykke på Last ned nå- knappen på denne nettsiden. Prøvingsversjonen forsterker ikke lyd i noen få sekunder hvert femte minutt. Basic Sound Booster-versjonen er detaljhandel på 19, 95 dollar.

Når du har programvaren kjørt, klikker du på systemstatusikonet. Deretter kan du velge et Aktiver alternativ på volumlinjen. Du kan også velge Interjection og APO Effect Boost Mode innstillinger fra Sound Booster's kontekstmeny. I tillegg lar Sound Booster sine brukere sette opp hurtigtaster for å justere lyden med.

6. Legg til volumforsterkerutvidelsen til Chrome

Google Chrome-brukere kan øke lyden litt mer med volumforsterkerutvidelsen. Utvidelsens utvikler hevder Volume Booster øker volumet med opptil fire ganger det opprinnelige lydnivået. Add-onen øker Chrome's lyd til en viss grad.

Åpne denne nettsiden og trykk den grønne knappen der for å legge til utvidelsen til Chrome, og start nettleseren på nytt. Deretter kan du trykke på Volumforsterkerknappen på Chromes verktøylinje for å øke lyden. Trykk på Slå- knappen for å gå tilbake til originalvolumet.

Så du kan øke volumet i Windows noe mer enn 100% med alternativet Loudness Equalizer, VLC mediespiller, Volume Booster og Sound Booster. Du kan også øke volumet ved å installere tredjeparts equalizers som Equalizer APO. Disse Bluetooth-høyttalere kan også øke lyden i Windows.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig publisert i oktober 2017 og har siden blitt revidert og oppdatert med nye produkter, slik at våre brukere vil ha et bredere spekter av alternativer.