Slik skjuler du din IP-adresse i Windows 7

Selv om Windows 10 sakte beveger seg til toppen, er Windows 7 fortsatt det mest brukte Microsoft-produserte OS der ute. Og på grunn av mangel på riktig støtte for Windows 7 er tech folk mer Windows 10-orientert når det gjelder personvern og sikkerhet. Det er noe vi ikke er opptatt av å overse, spesielt med den nåværende tilstanden for internettvern som er truet som aldri før.

Det første skrittet for å beskytte personvernet ditt er å skjule din IP-adresse. Det er ditt spor på verdensomspennende web, og du vil ikke la det være for datatørstige Internett-leverandører eller reklamefirmaer. Skjul din IP-adresse har mye mer fordeler enn bare privatliv, og i dag vil du prøve å forklare hvorfor det er viktig å være anonym og hvordan å gjøre det i Windows 7.

Sørg for å sjekke historien under og velg et av de presenterte verktøyene for å holde deg klar.

Slik skjuler du din IP-adresse i Windows 7

  1. Bruk VPN
  2. Prøv proxyer
  3. Tor-nettleseren

Først, la oss forklare hvorfor det er absolutt viktig å skjule din IP-adresse, og hvorfor mange brukere forsømmer viktigheten av personvern som er fordømt i den nåværende tilstanden på World Wide Web. Hva er din IP-adresse? Tenk på det som den digitale versjonen av din hjemmeadresse. Det er en viktig del av nettverk og kommunikasjon, unikt for alle brukere. Det er din personlige internett-ID.

Selv om de ser like ut med hensyn til pris og funksjoner, er det forskjeller som gjør at du velger den ene over den andre. Sørg for å informere deg selv før du velger en VPN-løsning. Det er et viktig verktøy, og du vil ikke bruke penger på noe som er lacklust, sakte eller ikke dekker dine behov (torrenting, unngå geografisk restriksjoner, kryptering, personvern etc.).

2: Prøv proxyer

Mens VPN-er dekker alt, er proxyer flere nettleserrelaterte tjenester. Den enkleste måten å forklare hvordan proxy fungerer, er å forestille seg det som mellommann mellom deg og nettstedet du vil ha tilgang til. Det endrer din private IP-adresse med tilfeldig offentlig IP, som skjuler din ID i prosessen. Det finnes også ulike proxy løsninger, både online og offline, med både proxy og omvendt proxy egenskaper.

For IP-skjulingsgrunnene må vi se etter Anonym Proxy-servere og bruke dem til å skjule IP-adressen. To viktige ting du må fokusere når du søker en pålitelig proxy-løsning for Windows 7, er hastighet (noen av dem reduserer tilkoblingen vesentlig) og omdømme. Prestasjonsmessig er de betalte proxy-løsningene også mye bedre enn de gratis, men alt avhenger av hvor ofte du bruker en proxy.

Her er listen over de best rankte proxy-løsningene for Windows 7 for øyeblikket:

  • Hidester
  • Gjem meg
  • ProxySite.com
  • Anonymouse.org

Det er så mye mer lignende løsninger på nettet, og mange av dem tilbyr bedre service for en månedlig avgift. Pass på å sjekke all relevant informasjon før du bestemmer deg for å betale for en proxy-server.

3: Tor Nettleser

Alle viktige tredjepartslesere vil når som helst fortelle deg at de bryr seg om personvernet ditt og det er helt trygt å bruke dem. Ingen sporing, ingen personverninntrenging, ingen salg av nettleserloggen til en høyere budgiver. For eksempel bruker nylig innførte Firefox Quantum beskyttelse av personvern som sitt go-to-kort.

Det er imidlertid ikke helt sant. Spesielt hvis vi sammenligner en hvilken som helst nettleser der ute med Tor-nettleseren. Tor er en utførelsesform for sikker surfing i evigheter, og det er fortsatt den beste måten å få tilgang til Dark Web hvis det er din kopp te. Onion Router (TOR) fikk navnet sitt takket være en flerlags kryptering som den bruker til å gi brukerne fullstendig anonymitet. På den annen side er Tor best når det kombineres med en VPN, da den ikke kontrollerer alle boksene på egen hånd. Noen nettsteder bruker også Anti-Tor blokkere, slik at du ikke kan få tilgang til dem ved hjelp av Tor-nettleseren.

  • LES OGSÅ: Last ned og bruk Tor Browser på Windows 10

Du kan laste ned Tor-nettleseren for Windows her, gratis. Vi er sikre på at du blir kjent med sine positive sider innen få minutter.

Det burde gjøre det. Vi håper denne artikkelen gir litt lys på måter å skjule IP på i Windows 7. For ytterligere henvendelser eller alternative måter å gjøre IP-adressen din usynlig til tredjepartswebsteder, sørg for å legge inn i kommentarfeltet. Det er bare under.