Slik løser du problemer med installering av Battle.net og patch

Battle.net desktop app er et veldig nyttig verktøy for spillere, slik at de kan installere og lappe Blizzard-spill raskere. Takket være denne appen er alle spillene dine på ett sted, du trenger bare å logge inn en gang, og alle spilloppdateringer lastes ned automatisk.

Battle.net desktop app er avhengig av en prosess som heter Agent for å installere og lappe Blizzard-spill. Hvis Agent ikke kan laste ned data eller installere spillfiler, følger du feilsøkingstrinnene nedenfor for å fikse dette problemet.

Løsninger for å fikse Battle.net installer

 1. Start datamaskinen på nytt. Denne enkle handlingen lar deg stenge agentprosessen og lar skrivebordsprogrammet oppdatere den. Noen ganger er en enkel løsning som denne nok til å løse problemet. Men hvis problemet vedvarer, gå til neste løsning.
 2. Bruk en kablet tilkobling. Kablede tilkoblinger er mer stabile enn trådløse tilkoblinger. Når du bruker trådløse tilkoblinger, kan de nedlastede datapakkene senke installerings- eller oppdateringsprosessen og forårsake til og med ulike feil. Sørg for at Internett-tilkoblingen din fungerer på toppparametere.
 3. Deaktiver eller midlertidig fjern sikkerhetsprogramvaren din. Noen ganger kan antivirusprogrammet forhindre deg i å laste ned nye filer. Det samme gjelder for brannmurløsninger og anti-malware-verktøy. Så, fortsett og midlertidig deaktiver sikkerhetsprogramvaren for å sjekke om dette løser problemet.
 4. Pass på at du har installert de nyeste oppdateringene som er tilgjengelige for operativsystemet. Installer også den nyeste OS-versjonen på maskinen din. Microsoft ruller regelmessig ut nye funksjoner og forbedringer for spillere, så sjekk etter oppdateringer fra tid til annen hvis du ikke har aktivert automatiske oppdateringer.
 5. Kontroller at Windows Secondary Logon-tjenesten er aktivert for at Agent skal kunne kjøre.
 6. Kjør en full systemskanning for å oppdage potensielle malwareinfeksjoner. Ondsinnede programmer kan forstyrre Battle.net Agent.
 7. Deaktiver spesifikke tilleggsprogrammer for bestemte spill. For eksempel kan World of Warcraft addon-ledere forhindre at Agent oppdaterer spillfiler. Deaktiver tilleggene, start datamaskinen på nytt, og prøv igjen.
 8. Agentfiler kan være skadet fra et tidligere installasjonsforsøk. Av denne grunn slett du Battle.net Tools-mappen og åpner Battle.net-skrivebordsprogrammet igjen for å laste ned en ny agentversjon.
 9. Deaktiver midlertidig proxy-innstillingene dine midlertidig.
 10. Pass på at både nettleseren din og Adobe Flash Player er oppdatert. Kjører utdaterte versjoner av disse verktøyene kan forhindre Battle.net Agent å koble fra.
 11. Oppdatere Battle.net Agent manuelt.
 12. Hvis trinnene som er oppført ovenfor, ikke hjalp deg, avinstallerer du og installerer spillet på nytt.

Hvis du brukte andre løsninger for å fikse Battle.net-installasjons- og patchproblemer, og de jobbet, kan du liste opp trinnene som skal følges i kommentarene nedenfor.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i januar 2017 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.