Her er hva du skal gjøre hvis video ikke fungerer på Skype

Skype er et flott verktøy for direktemeldinger og samtaler, men noen brukere rapporterte at videoen ikke fungerer på Skype. Dette kan være et problem, spesielt hvis du pleier å lage videosamtaler ofte, så i dag skal vi prøve å fikse dette problemet.

Videoproblemer i Skype kan forårsake mange problemer, og når det gjelder problemer, er det noen vanlige problemer som brukere rapporterte:

 • Skype-video fungerer ikke Windows 10, viser annen person - Dette problemet skyldes vanligvis driverne, og for å fikse det, anbefales det at du oppdaterer driverne til den nyeste versjonen, og kontroller om det hjelper.
 • Video lastes ikke på Skype - Noen ganger kan tredjepartsprogrammer forstyrre Skype og forårsake dette problemet. For å fikse det, finn og fjern programmene som forstyrrer Skype.
 • Videosamtale som ikke virker på Skype - Dette problemet kan oppstå hvis du ikke har de nyeste oppdateringene installert. For å løse problemet, vær sikker på at både systemet og Skype er oppdatert.
 • Skype video slår seg ikke på, kobler til, laster, holder fryser, svart skjerm - Dette er forskjellige problemer som kan vises med Skype, og hvis du støter på dem, må du prøve noen av våre løsninger.

Videoen fungerer ikke på Skype, hvordan fikseres den?

 1. Installer generisk driver
 2. Fjern problematiske applikasjoner
 3. Pass på at du har de siste oppdateringene
 4. Gjør endringer i registeret ditt
 5. Oppdater webkamera driveren din
 6. Kontroller at webkameraet ditt er riktig konfigurert
 7. Installer Skype på nytt
 8. Utfør en systemgjenoppretting

Løsning 1 - Installer generisk driver

Ifølge brukere, kan du noen ganger ha visse problemer med webkamera driveren din, og det kan føre til dette problemet. Hvis videoen ikke fungerer på Skype, kan du kanskje løse problemet ved å installere generisk webkamera driver.

Dette er ganske enkelt å gjøre, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk Windows Nøkkel + X for å åpne Win + X-menyen. Velg nå Enhetsbehandling fra listen.

 2. Finn webkamera driveren, høyreklikk den og velg Oppdater driver fra menyen.

 3. Velg Bla gjennom datamaskinen min for driverprogramvare .

 4. Klikk nå på Velg La meg velge fra en liste over enhetsdriverne på datamaskinen min .

 5. Velg USB Video Device og klikk på Next .
 6. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre prosessen.

Når du har installert generisk driver, må du kontrollere om problemet fortsatt er der.

Løsning 2 - Fjern problematiske applikasjoner

Noen ganger kan tredjepartsprogrammer forstyrre Skype, og det vil føre til at video ikke fungerer. Dette kan være et problem, men for å fikse det, må du finne og fjerne problematiske applikasjoner.

Årsaken til dette problemet er vanligvis virtuell videoopptaksprogramvare, for eksempel CyberLink YouCam, og for å løse problemet må du finne og fjerne det problematiske programmet. Husk at alle andre kameraprogrammer kan føre til at dette problemet vises, så hold øye med alle kameraprogrammer.

Når du har funnet den problematiske applikasjonen, anbefales det at du fjerner det. Det er flere måter å gjøre det på, men det mest effektive er å bruke avinstallasjonsprogramvare som IOBit Uninstaller . Hvis du ikke er kjent, er avinstalleringsprogramvaren et spesielt program som lett kan fjerne programvare fra PCen.

I tillegg til å fjerne programvare vil avinstalleringsprogrammet også fjerne alle filer og registeroppføringer knyttet til programmet du prøver å fjerne. Som et resultat blir applikasjonen helt fjernet, og det vil ikke være noen gjenværende filer som kan forstyrre systemet.

 • Last ned nå IObit Uninstaller PRO 7 gratis

Når du har fjernet de problematiske programmene, må du kontrollere om problemet fortsatt er der.

Løsning 3 - Pass på at du har de siste oppdateringene

Hvis videoen din ikke fungerer på Skype, er det mulig at problemet skyldes systemet. Noen ganger kan problemer oppstå på grunn av visse feil, og den beste måten å løse disse problemene på er å holde systemet oppdatert.

Dette er ganske enkelt å gjøre, spesielt siden Windows 10 har en tendens til å installere de manglende oppdateringene automatisk. Du kan imidlertid alltid sjekke om oppdateringer på egenhånd, og sørg for at du kjører den nyeste versjonen av Windows 10. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Trykk Windows Nøkkel + I snarvei for å åpne Innstillinger-appen . Gå nå til Oppdater og Sikkerhets delen.

 2. Klikk på Sjekk etter oppdateringer i høyre rute.

Windows vil nå se etter tilgjengelige oppdateringer og laste dem ned i bakgrunnen. Når oppdateringene er lastet ned, start datamaskinen på nytt for å installere dem. Når du har oppdatert systemet, må du kontrollere om problemet med Skype fortsatt er der.

Løsning 4 - Gjør endringer i registeret ditt

Hvis videoen ikke fungerer på Skype, er problemet kanskje relatert til registeret ditt. Flere brukere rapporterte at de løste dette problemet ved å gjøre et par endringer i registeret deres, og i dag viser vi deg hvordan du gjør det.

 1. Trykk Windows Key + R og skriv inn regedit . Trykk Enter eller klikk OK .

 2. I venstre rute navigerer du til ComputerHKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREWOW6432NodeMicrosoftWindows Media FoundationPlatform I høyre rute høyreklikker du det tomme rommet og velger Ny> DWORD-verdi (32-biters) . Skriv inn EnableFrameServerMode som navnet på den nye DWORD.

 3. Dobbeltklikk det nyopprettede EnableFrameServerMode DWORD og sørg for at dets verdidata er satt til 0.
 4. Hvis alt er i orden, lukk Registerredigering.

Etter å ha gjort disse endringene, sjekk om problemet fortsatt er der.

Løsning 5 - Oppdater webkamera driveren

Noen ganger fungerer videoen ikke på Skype på grunn av grafikkortdriveren. Driverne dine kan være utdatert, og det kan føre til at dette problemet vises. For å fikse problemet, foreslår brukerne å oppdatere webkamera driveren din til den nyeste versjonen.

Dette er ganske enkelt å gjøre, og du kan gjøre det ved å gå til webkameraprodusentens nettsted og laste ned de nyeste driverne for din webkamera modell. Hvis denne metoden virker litt komplisert for deg, kan du alltid tredjepartsverktøy, for eksempel TweakBit Driver Updater, for å oppdatere drivere automatisk med bare et par klikk.

- Få nå Tweakbit Driver Updater

Når webkamera driveren din er oppdatert, sjekk om problemet fortsatt er der.

Løsning 6 - Kontroller at webkameraet ditt er riktig konfigurert

Hvis du har videoproblemer i Skype, er det mulig at webkameraet ditt ikke er riktig konfigurert. For å fikse det, må du sjekke webkameraprogramvaren og sørge for at webkameraet ditt fungerer som det skal.

I tillegg må du sikre at webkameraet ditt er riktig konfigurert i Skype. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Åpne Skype og gå til Verktøy> Valg .

 2. Velg Videoinnstillinger fra menyen til venstre. Kontroller at riktig kamera er valgt i den høyre ruten. Klikk nå på Lagre- knappen for å lagre endringer.

Etter å ha gjort disse endringene, kontroller om webkameraet ditt fungerer som det skal.

Løsning 7 - Installer Skype på nytt

Ifølge brukerne, hvis videoen ikke fungerer på Skype, er problemet kanskje relatert til Skype-installasjonen. Noen ganger kan installasjonen din bli ødelagt, og det kan føre til dette og mange andre problemer. For å fikse dette problemet foreslår brukerne å installere Skype helt på nytt.

Det finnes flere metoder du kan bruke, men hvis du vil fjerne Skype helt, er det best at du bruker avinstalleringsprogramvare. Når du har fjernet Skype, installer du det igjen og kontroller om problemet fortsatt er der.

Noen brukere anbefaler også å laste ned og installere den eldre versjonen av Skype, så du vil kanskje også prøve det.

Løsning 8 - Utfør en systemgjenoppretting

Hvis dette problemet med Skype startet nylig, kan du kanskje løse det ved å utføre en systemgjenoppretting. Hvis du ikke vet, er Systemgjenoppretting en nyttig funksjon som lar deg gjenopprette PCen din til en tidligere tilstand og fikse ulike problemer underveis. For å utføre en systemgjenoppretting gjør du følgende:

 1. Trykk Windows Key + S og skriv systemgjenoppretting . Velg Opprett et gjenopprettingspunkt fra menyen.

 2. Når System Properties- vinduet åpnes, klikker du Systemgjenopprett- knappen.

 3. Systemgjenopprettingsvinduet skal nå vises. Klikk på Neste for å fortsette.

 4. Merk av for Vis flere gjenopprettingspunkter, hvis tilgjengelig. Velg ønsket gjenopprettingspunkt og klikk på Neste- knappen.

 5. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre prosessen.

Når systemet er gjenopprettet, kontroller om problemet med Skype-video fortsatt er der.

Videoproblemer i Skype kan være irriterende, spesielt hvis du pleier å lage Skype-anrop ofte. Vi håper imidlertid at våre løsninger hjalp deg med å løse dette problemet.