Slik løser du Venter på spill for å avslutte meldingen i Battlefield 3

Battlefield er en populær første person shooter-franchise, men mange brukere rapporterte Waiting for game for å avslutte meldingen i Battlefield. Denne meldingen vil forhindre deg i å bli med i et spill, og i dagens artikkel skal vi vise deg et par metoder som kan hjelpe deg med å løse dette problemet.

Battlefield 3 er sannsynligvis en av de beste avdragene i Battlefield-serien, men mange brukere rapporterte Venter på spill for å avslutte meldingen mens du prøver å bli med på en server. Dette er ikke det eneste problemet med Battlefield 3, og når det gjelder problemer, er det noen lignende problemer som brukere rapporterte:

 • Battlefield 3 venter på at spillet skal løsne seg - Dette problemet kan oppstå på grunn av Battlefield-prosessen som kjører i bakgrunnen. For å løse problemet, avslutte alle Battlefield 3-prosesser og prøv å bli med på serveren igjen.
 • Battlefield 3 coop venter på at spillet skal gå ut - Noen ganger kan nettleserutslipp være årsaken til dette problemet. For å fikse problemet, kan du prøve å bytte nettleseren eller slette nettleserens cache.
 • Battlefield 3 ikke lansering - Den vanligste årsaken til dette problemet er antivirusprogrammet ditt, så for å løse problemet, må du deaktivere eller avinstallere antivirusprogrammet midlertidig og se om det løser problemet.

Venter på spillet for å avslutte meldingen i Battlefield 3, hvordan fikse det?

 1. Prøv å bruke en annen nettleser
 2. Sjekk antivirusprogrammet ditt
 3. Slutt Battlefield 3-prosessen
 4. Logg deg midlertidig ut av din Origin-konto
 5. Lukk PunkBuster
 6. Start spillet som administrator
 7. Lukk nettleseren og prøv å bli med på serveren igjen
 8. Klikk X-knappen ved siden av ventelinjen
 9. Slett informasjonskapsler og cache i nettleseren din

Løsning 1 - Prøv å bruke en annen nettleser

Battlefield 3 bruker en nettleser for å hjelpe deg med å finne serveren å bli med. Denne metoden er ikke perfekt, og noen ganger kan du møte Venter på spill for å avslutte meldingen mens du prøver å starte spillet. For å fikse dette problemet, foreslår brukerne å bytte til en annen nettleser.

Mange rapporterte dette problemet i Google Chrome, men etter å ha byttet til en annen nettleser, for eksempel Mozilla Firefox, ble problemet løst. Selvfølgelig kan du også prøve å bruke Microsoft Edge i stedet, og unngå å laste ned og installere en ny nettleser, slik at du kan kjøre Battlefield 3.

Løsning 2 - Sjekk antivirusprogrammet ditt

Hvis du får Venter på spill for å avslutte meldingen mens du prøver å starte Battlefield 3, kan problemet være ditt antivirusprogram. Noen ganger kan antivirusprogramvare forstyrre bestemte spill, og det kan føre til dette og mange andre feil. For å fikse problemet, vær sikker på at Battlefield 3 og dets installasjonsmappe er lagt til i listen over ekskluderinger i antivirusprogrammet. Sørg også for at Battlefield 3 er tillatt gjennom brannmuren.

Hvis disse innstillingene er i orden, kan du prøve å deaktivere visse antivirusfunksjoner og kontrollere om det hjelper. Alternativt kan du helt deaktivere antivirusprogrammet og kontrollere om det løser problemet. I verste fall kan det hende du må fjerne antivirusprogrammet helt. Selv om du velger å fjerne antivirusprogrammet ditt, vil du fortsatt være beskyttet av Windows Defender, slik at du ikke trenger å bekymre deg for sikkerheten din.

Hvis fjerning av antivirus løser problemet, er dette kanskje et perfekt tidspunkt å vurdere å bytte til et annet antivirusprogram. Mange antivirusprogrammer har en Gaming Mode-funksjon som optimaliserer antivirusinnstillingene for spill og forhindrer antivirusforstyrrelser. Hvis du leter etter et pålitelig antivirusprogram som er optimalisert for spill, bør du definitivt prøve Bitdefender .

 • Last ned Bitdefender Antivirus 2019

Løsning 3 - Slutt Battlefield 3 prosess

Som vi allerede har nevnt, venter på spillet for å avslutte meldingen, vises vanligvis i nettleseren din når du prøver å velge et spill for å bli med i Battlefield 3. Ifølge brukere kan du løse dette problemet ved å avslutte Battlefield 3-prosessen i Oppgavebehandling.

Dette er faktisk ganske enkelt, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Vent på ventende spillet for å avslutte meldingen som skal vises. Ikke lukk nettleseren din.
 2. Start Oppgavebehandling . Du kan gjøre det ved å bruke Ctrl + Shift + Esc snarveien.
 3. Finn Battlefield- prosessen på listen, høyreklikk den og velg Sluttoppgave fra menyen.

 4. Lukk Oppgavebehandling, gå tilbake til nettleseren din, og du bør kunne velge en server uten problemer.

Dette er bare en løsning, men det fungerer i henhold til brukerne, så vær så snill å prøve det. Husk at du må gjenta denne løsningen når du venter på spillet for å avslutte meldingen.

Løsning 4 - Logg deg midlertidig ut av din Origin-konto

Hvis du får Venter på at spillet skal gå ut mens du prøver å finne et slagmark 3-spill, kan problemet være relatert til din Origin-konto. Noen ganger kan det hende noen feil eller synkronisere problemer som kan føre til dette problemet.

Den raskeste måten å løse disse problemene er å midlertidig logge ut av Origin. Når du logger deg ut, vent noen øyeblikk og logg inn igjen. Prøv deretter å starte Battlefield 3 igjen og se om problemet fortsatt er der.

Løsning 5 - Lukk PunkBuster

Hvis du har problemer med å vente på spill for å avslutte meldingen, kan problemet være relatert til PunkBuster. Battlefield 3 bruker PunkBuster anti-cheating service, og noen ganger kan denne tjenesten stoppe deg fra å bli med på en server.

For å fikse dette problemet foreslår brukerne å åpne Oppgavebehandling og lukke PunkBuster. Bare søk etter PnkBstrA.exe- prosessen og avslutt den. Etter å ha gjort det, bør du være i stand til å bli med på en hvilken som helst server med letthet. Husk at du må ha PunkBuster i gang for å kunne spille Battlefield 3, så vær sikker på at du starter den igjen før du blir med på en server.

Dette er en enkel løsning, og du må gjenta det når dette problemet vises.

Løsning 6 - Start spillet som administrator

Ikke å ha administrative privilegier kan noen ganger være et problem, og det kan føre til ulike problemer. Hvis du får Venter på spill for å avslutte meldingen, er det mulig at mangelen på administrative privilegier forårsaker dette problemet.

For å sjekke om administrative privilegier er problemet, kan du prøve å kjøre programmet som administrator. Dette er ganske enkelt, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Finn Battlefield 3 snarvei og høyreklikk den.
 2. Velg Kjør som administrator fra menyen.

Hvis denne metoden virker, må du gjenta det hver gang du vil starte Battlefield. Du kan også sette Battlefield 3 for alltid å kjøre med administrative privilegier. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Høyreklikk Battlefield 3 snarvei og velg Egenskaper fra menyen.

 2. Når vinduet Egenskaper åpnes, navigerer du til kategorien Kompatibilitet og merker Kjør dette programmet som administrator . Klikk nå Bruk og OK for å lagre endringer.

Etter å ha gjort det, kan du bruke denne snarveien til å starte Battlefield 3, og spillet vil alltid starte med administrative privilegier.

Løsning 7 - Lukk nettleseren og prøv å bli med på serveren igjen

Som tidligere nevnt bruker du nettleseren din for å velge en server i Battlefield 3, og noen ganger kan det oppstå visse feil som kan føre til at du venter på å avslutte meldingen. For å fikse dette problemet må du gjøre følgende:

 1. Start spillet og prøv å velge en server.
 2. Du bør nå se Venter på at spillet skal gå ut. Klikk på serverikonet noen ganger, også på Join Server- knappen.
 3. Lukk nå nettleseren din.
 4. Start Battlefield 3 fra Origin og velg serveren.
 5. Klikk på Join Server- knappen, og det er det.

Flere brukere rapporterte at denne metoden fungerer, men husk at dette bare er en løsning, så du må utføre det hver gang du vil starte spillet.

Løsning 8 - Klikk X-knappen ved siden av ventelinjen

Ifølge brukerne kan du kanskje løse dette problemet ved å klikke på X-ikonet ved siden av ventende linjen. Når du prøver å bli med på en server, ser du kanskje en ventende linje. Så snart linjen vises, klikk X ved siden av den. Klikk nå på Koble til server- knappen, og det er det.

Dette er en merkelig løsning, men flere brukere rapporterte at det fungerer, så vær så snill å prøve det ut.

Løsning 9 - Fjern informasjonskapsler og hurtigbuffer i nettleseren din

Som vi tidligere nevnte, er Battlefield 3 avhengig av nettleseren din for å velge en server. Men hvis det er problemer med nettleseren din, for eksempel et problem med cache eller informasjonskapsler, kan du oppleve at du venter på å avslutte meldingen.

For å fikse dette problemet, foreslår brukere å slette nettleserens cache. Dette er ganske enkelt å gjøre, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Klikk på menyikonet øverst til høyre og velg Innstillinger fra menyen.

 2. Innstillingsfanen åpnes nå. Bla til bunnen av siden, og klikk på Avansert .

 3. Velg nå Slett nettleserdata .

 4. Still tidsområdet til All time . Klikk på Slett data- knappen for å fjerne hurtigbufferen.

Etter et par øyeblikk blir cachen slettet. Når prosessen er ferdig, prøv å starte spillet og se om problemet fortsatt er der.

Hvis du ikke vil slette hurtigbufferen manuelt, kan du alltid bruke tredjepartsverktøy, for eksempel CCleaner, til å rengjøre hurtigbufferen i alle nettleserne samtidig. I tillegg til å rydde cachen, kan dette verktøyet også fjerne gamle og søppelfiler for å øke hastigheten på PCen, så du vil kanskje prøve den ut.

 • Last ned CCleaner gratis utgave

Venter på at spillet for å avslutte meldingen i Battlefield 3 kan være et stort problem, men vi håper at du har klart å løse dette problemet ved hjelp av en av våre løsninger.