Slik løser du Photoshop-problemer på Windows 10

Photoshop er et av de mest brukte bildedigeringsverktøyene, men mange brukere rapporterte ulike Photoshop-problemer på Windows 10. Det er en rekke problemer som kan vises med Photoshop, og i dagens artikkel viser vi deg hvordan du kan fikse dem.

Photoshop-problemer kan være problematiske og hindre deg i å redigere bildene dine. Når det gjelder Photoshop, er det noen av de vanligste problemene som brukere rapporterte:

 • Photoshop virker ikke etter Windows-oppdatering - Noen ganger kan Photoshop-problemer oppstå etter en Windows-oppdatering. For å fikse dette problemet anbefales det å fjerne eventuelle nyere oppdateringer og blokkere dem fra å installere.
 • Photoshop-preferansefeil - Noen ganger kan preferansefilen bli ødelagt, og det vil føre til ulike problemer med Photoshop. Du kan imidlertid tilbakestille dine preferanser med en enkelt tastaturgenvei.
 • Photoshop sluttet å fungere Windows 10 - Dette problemet kan noen ganger oppstå på grunn av tredjeparts applikasjoner. Mange brukere rapporterte problemer med Lavasoft-programvare, så hvis du bruker noen Lavasoft-programmer, må du fjerne dem.
 • Photoshop Windows 10 blå skjerm - Blå skjermfeil kan noen ganger forekomme i Photoshop, og vi har allerede dekket en BlueShot Photoshop-feil før, så sørg for å sjekke denne artikkelen for mer informasjon.
 • Photoshop Windows 10 sakte, holder frysing - Dette er noen vanlige problemer som kan vises i Photoshop, men du kan kanskje løse dem ved hjelp av en av våre løsninger.

Photoshop problemer på Windows 10, hvordan fikse dem?

 1. Pass på at Photoshop er oppdatert
 2. Endre registret
 3. Pass på at skjermdriverne er oppdatert
 4. Installer Creative Cloud Application Manager
 5. Fjern problematiske applikasjoner
 6. Installer Microsoft Visual C ++ 2010 Redistributable på nytt
 7. Tilbakestill Photoshop-preferanser
 8. Bruk kommandoprompt til å endre registret
 9. Fjern de problematiske oppdateringene

Løsning 1 - Pass på at Photoshop er oppdatert

Ifølge brukerne kan de fleste Photoshop-problemene løses bare ved å oppdatere Photoshop til den nyeste versjonen. Utviklerne jobber hardt med Photoshop, og nesten alle hovedproblemer er løst med en oppdatering.

For å fikse problemet, se etter oppdateringer fra Photoshop. Oppdateringene skal lastes ned automatisk og installeres så snart du laster dem ned. Når Photoshop er oppdatert, sjekk om problemet fortsatt er der.

Løsning 2 - Endre registret

Ifølge brukere kan mange Photoshop-problemer forekomme på grunn av registeret ditt, og for å løse problemet må du gjøre noen justeringer i registret. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Trykk Windows Key + R og skriv inn regedit . Trykk Enter eller klikk OK .

 2. Når registerredigering åpnes, naviger til følgende nøkkel i venstre rute:
  • HKEY_CURRENT_USERSOFTWAREAdobePhotoshop120.0

   Husk at nøkkelen kan se litt annerledes avhengig av hvilken versjon av Photoshop du bruker.

 3. Høyreklikk på det tomme rommet i høyre rute og velg Ny> DWORD-verdi (32-biters) . Angi OverridePhysicalMemoryMB som navnet på den nye DWORD.

 4. Dobbeltklikk på OverridePhysicalMemoryMB DWORD for å åpne egenskapene. Angi nå hvor mye RAM-minne du har. For detaljerte instruksjoner, sjekk ut denne listen :
  • 4096 for 4 GB
  • 8192 for 8 GB
  • 16384 for 16 GB
  • 24576 for 24 GB

Klikk på OK for å lagre endringer.

Etter å ha gjort disse endringene, lukk Registerredigering og kontroller om problemet er løst.

Det er rapporter om at dette problemet ble løst i den nyeste versjonen av Photoshop, så hvis Photoshop er oppdatert, kan du fjerne OverridePhysicalMemoryMB- verdien fra registeret.

Løsning 3 - Pass på at skjermdriverne er oppdatert

Photoshop-problemer kan noen ganger oppstå hvis driverne er utdaterte. For å fikse problemet, foreslår brukere å oppdatere grafikkortdrivere til den nyeste versjonen og kontrollere om det hjelper. For å gjøre det, må du bare besøke grafikkortprodusenten og laste ned de nyeste driverne for din modell.

Hvis dette virker litt komplisert for deg, kan du automatisk oppdatere driverne. Dette er ganske enkelt å gjøre med et TweakBit Driver Updater- verktøy. Dette verktøyet lar deg automatisk oppdatere alle drivere med bare et par klikk, så hvis du ikke føler deg å laste ned drivere manuelt, må du prøve dette verktøyet.

 • Få nå Tweakbit Driver Updater

Ansvarsfraskrivelse: Noen funksjoner i dette verktøyet er ikke gratis

Når grafikkortdriverne dine er oppdatert, sjekk om problemet fortsatt er der.

Løsning 4 - Installer Creative Cloud Application Manager

Photoshop-problemer kan oppstå hvis du ikke har Application Manager installert. Flere brukere rapporterte at problemet var forårsaket av en gammel Application Manager.

Du kan imidlertid løse problemet ved å installere Creative Cloud Application Manager. Etter å ha gjort det, bør problemet løses helt.

Løsning 5 - Fjern problematiske applikasjoner

Ifølge brukere kan noen ganger andre programmer forstyrre Photoshop og forårsake ulike problemer. For å fikse det, foreslår brukerne å finne og fjerne problematiske programmer fra PCen.

Mange brukere rapporterte at Lavasoft- programvare forårsaket Photoshop problemer på PCen, så for å løse problemet anbefales det at du finner og fjerner Lavasoft-programmer fra PCen. Det er flere måter å gjøre det på, men det mest effektive ville være å bruke en avinstalleringsprogramvare som Revo Uninstaller .

Hvis du ikke vet, er avinstalleringsprogrammet et program som er utformet for å fjerne det valgte programmet helt. Ved å bruke dette verktøyet fjerner du det valgte programmet, sammen med alle dets filer, registeroppføringer og rester.

 • Få Revo Unistaller Pro-versjonen

Når du har fjernet den problematiske applikasjonen ved hjelp av avinstalleringsprogramvare, må du kontrollere om problemet med Photoshop fortsatt er der.

Løsning 6 - Installer Microsoft Visual C ++ 2010 Redistributable

Mange applikasjoner stole på Microsoft Visual C ++ Redistributables for å kunne fungere skikkelig. Men hvis det er et problem med Microsoft Visual C ++ Redistributable installasjon, kan det hende du støter på problemer med Photoshop.

For å fikse ulike Photoshop-problemer, anbefales det at du installerer Microsoft Visual C ++ 2010 Redistributable på nytt. Dette er ganske enkelt å gjøre, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk Windows Key + S og skriv inn kontroll . Velg Kontrollpanel fra listen.

 2. Når kontrollpanelet åpnes, går du til delen Programmer og funksjoner .

 3. Finn Microsoft Visual C ++ 2010 Redistributable på listen. Du bør ha to versjoner tilgjengelig x86 og x64. Fjern begge versjoner.

 4. Etter å ha gjort det, besøk Microsofts nettsted og last ned både 32-biters og 64-biters versjoner av Microsoft Visual C ++ 2010 Redistributable.

Installer nå Microsoft Visual C ++ 2010 Redistributable igjen og sjekk om det løser problemet med Photoshop. Husk at du kanskje må installere en annen versjon av Microsoft Visual C ++ Redistributable for å fikse dette problemet, så det kan ta deg noen forsøk på å fikse denne feilen.

Løsning 7 - Tilbakestill Photoshop-innstillinger

Ifølge brukerne kan noen ganger dine Photoshop-preferanser bli ødelagt, og det kan føre til dette og mange andre feil. For å fikse dette problemet anbefales det at du tilbakestiller Photoshop-innstillingene. For å gjøre dette må du følge disse trinnene:

 1. Start Photoshop.
 2. Så snart du starter Photoshop, trykk Alt + Ctrl + Shift . Ved å gjøre det, vil du tilbakestille Photoshop-innstillingene. Husk at du kanskje må gjenta dette trinnet et par ganger før du faktisk klarer å tilbakestille innstillingene.
 3. Hvis du utfører det forrige trinnet riktig, ser du en bekreftelsesdialog. Klikk Ja for å fortsette.

Når du klarer å tilbakestille innstillingene på riktig måte, må du sjekke om problemet fortsatt er der.

Løsning 8 - Bruk kommandoprompt til å endre registret

Noen ganger kan Photoshop problemer oppstå på grunn av problemer med registeret ditt, og for å løse problemet må du gjøre noen tilpasninger. For å fikse problemet, trenger du bare å gjøre følgende:

 1. Start Kommandoprompt som administrator. For å gjøre det, høyreklikk Start-knappen og velg Kommandoprompt (Admin). Du kan også bruke PowerShell (Admin) .

 2. Kjør nå følgende kommando:
  • reg legge til HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPen / v LegacyPenInteractionModel / t REG_DWORD

Etter å ha kjørt denne kommandoen, kontroller om problemet med Photoshop fortsatt er der.

Løsning 9 - Fjern de problematiske oppdateringene

Ifølge brukere kan noen ganger en Windows-oppdatering forårsake problemer med Photoshop. For å fikse dette problemet anbefales det at du finner og fjerner den problematiske oppdateringen. Dette er ganske enkelt å gjøre, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Åpne Innstillinger-appen og naviger til oppdateringen og sikkerheten Du kan bruke Windows Nøkkel + I- snarvei for å åpne Innstillinger-appen .
 2. Velg Vis oppdateringslogg .

 3. Liste over oppdateringer vises nå. Husk eller skriv ned kodene for de siste oppdateringene, og klikk på Avinstaller oppdateringer .

 4. Liste over nyere oppdateringer vises i det nye vinduet. For å fjerne en oppdatering, dobbeltklikk den og følg instruksjonene på skjermen.

Når du har fjernet den problematiske oppdateringen, må du kontrollere om problemet fortsatt er der. Hvis ikke, må du forhindre at Windows 10 automatisk installerer oppdateringer. Windows 10 har en tendens til å installere de manglende oppdateringene automatisk, og hvis en bestemt oppdatering er et problem, må du blokkere det fra å installere, eller hvis problemet kommer opp igjen.

Photoshop er et flott verktøy, men det er mange problemer som kan oppstå. Hvis du har Photoshop-problemer på PCen, må du prøve å prøve noen av våre løsninger.