Full Fix: Windows Store Games vil ikke laste ned i Windows 10

Mange Windows 10-brukere liker casual spill fra Windows Store, men noen ganger kan det være problemer og spill ikke lastes ned. Brukere rapporterer også å få "Prøv det igjen. Se detaljer "når du prøver å laste ned spill fra Windows Store, så la oss se om vi kan løse dette.

Slik løser du problemet med å laste ned spill i Windows 10

Windows Store er en avgjørende del av Windows 10, men mange brukere rapporterte visse problemer mens de prøvde å laste ned Windows Store-spill. Når det gjelder problemer med Windows Store, er det noen vanlige problemer rapportert av brukere:

 • Kan ikke lastes ned fra Microsoft Store Windows 10 - Noen ganger kan du ikke laste ned noe fra Windows Store. Dette kan være et problem, og for å fikse det, må du endre lagringsplassen din for nye apper til systemstasjonen din.
 • Windows 10 Store ikke nedlasting av apper - Mange brukere rapporterte at Windows Store ikke laster ned apper i det hele tatt. Dette kan skyldes antivirusprogrammet ditt, så du vil kanskje deaktivere den midlertidig.
 • Kan ikke installere apper fra Windows Store - Dette er et vanlig problem med Windows Store-appen, og det kan oppstå på grunn av tredjepartsprogrammer. For å løse problemet, utfør en ren oppstart og sjekk for problematiske applikasjoner.
 • Windows Store stakk på nedlasting - Noen ganger kan spillene dine bli sittende fast mens du laster ned. Hvis dette skjer, nullstill Windows Update-komponenter og prøv igjen. Hvis problemet fortsatt er der, installer du de nyeste oppdateringene og kontroller om det hjelper.

Løsning 1 - Ta ut SD- eller microSD-kortet, eller lagre filer på C-stasjonen

Brukere rapporterer at dette problemet startet når de satt inn SD-kort eller microSD-kort, så det anbefales at du utfører feilkontroll på kortet ditt.

 1. Fra Filutforsker høyreklikk på SD-kortstasjonen, velg Egenskaper og gå til fanen Verktøy .
 2. Klikk på Feilsøking og følg instruksjonene.

Etter å ha gjort den feilen, bør 0x800700006 løses.

Hvis dette ikke hjelper deg, vil du kanskje angi at apper skal installeres på C-stasjonen og ikke SD-kortet ditt. For å gjøre det, følg disse instruksjonene:

 1. Trykk på Windows-tast + I for å åpne appen Innstillinger .
 2. Når Innstillinger app åpnes, gå til System- delen.

 3. I venstre rute velger du Lagring . I høyre rute velger du Endre hvor nytt innhold er lagret i Flere lagringsinnstillinger .

 4. Nå sett Ny apper lagres til din lokale harddisk.

Etter det har problemet med Windows Store-spill blitt fullstendig løst.

Hvis det ikke hjelper, rapporterer noen brukere at endring av nedlastingsplassering fra PC til SD-kort og tilbake til PC-arbeid, så du kan også prøve å gjøre det også.

Løsning 2 - Sjekk antivirusprogrammet ditt

Noen ganger kan antivirusprogrammet forstyrre systemet ditt og forhindre at du laster ned Windows Store-spill. Du kan imidlertid være i stand til å fikse dette problemet ved å endre antivirusinnstillingene dine. Bare deaktiver visse sikkerhetsfunksjoner, for eksempel brannmur, og kontroller om det løser problemet.

Hvis det ikke virker, kan du deaktivere antivirusprogrammet helt og se om det hjelper. Hvis det ikke hjelper, kan du vurdere å fjerne antivirusprogrammet ditt. Brukere rapporterte problemer med McAfee-antivirus, og i henhold til dem fjernet antivirusproblemet problemet. Husk at dette problemet ikke er begrenset til McAfee, og andre antivirusverktøy kan også forårsake dette problemet.

Hvis fjerning av antivirus løser problemet, bør du vurdere å bytte til et nytt antivirusprogram. Bitdefender er et kraftig antivirusprogram som gir god sikkerhet, og siden den er fullt kompatibel med Windows 10, vil den ikke forstyrre systemet på noen måte.

Løsning 3 - Start Windows Update-tjenester på nytt

Ifølge brukerne kan du kanskje løse problemet med Windows Store, ved å tilbakestille Windows Update-tjenester. Dette er en ganske enkel prosess, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk Windows Nøkkel + X for å åpne Win + X-menyen. Velg Kommandoprompt (Admin) eller PowerShell (Admin) fra listen over resultater.
 2. Når Kommandoprompt starter, kjør du følgende kommandoer:
  • netto stopp wuauserv
  • nettstoppbiter
  • endre navn på c: \ windows \ SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old
  • nettstart wuauserv
  • netto startbiter

Etter å ha gjort det, kan du prøve å starte Windows Store igjen og se om problemet med Windows Store-spill fortsatt er der.

Løsning 4 - Installer de nyeste oppdateringene

Hvis du har problemer med å laste ned Windows Store-spill, kan problemet være relatert til en av de manglende oppdateringene. Windows 10 kan ha et par feil, men Microsoft reparerer vanligvis dem ved å frigjøre en Windows-oppdatering.

Windows 10 installerer de manglende oppdateringene automatisk, men noen ganger kan du hoppe over en oppdatering eller to. Du kan imidlertid alltid se etter oppdateringer manuelt ved å gjøre følgende:

 1. Åpne Innstillinger-appen og gå til Oppdater og Sikkerhetsseksjonen .
 2. Klikk på Søk etter oppdateringer .

Hvis noen oppdateringer er tilgjengelige, blir de lastet ned automatisk i bakgrunnen og installert så snart du starter datamaskinen på nytt. Når systemet ditt er oppdatert, sjekk om problemet fortsatt er der.

Løsning 5 - Logg ut fra Microsoft Store

Ifølge brukere, hvis du har problemer mens du laster ned Windows Store-spill, kan du prøve å logge ut og logge inn igjen. Noen ganger kan dette løse problemet med Microsoft Store, så sørg for å prøve det. For å logge deg ut av Microsoft Store, gjør du følgende:

 1. Start Microsoft Store .
 2. Klikk på brukerikonet øverst til høyre og velg kontoen din.

 3. Klikk på Logg ut- knappen.

 4. Velg brukerikonet og velg Logg inn fra menyen.

 5. Velg kontoen din fra listen og klikk Fortsett .

 6. Skriv inn passordet ditt, og du vil bli logget inn på Windows Store igjen.

Når du har gjort disse endringene, må du kontrollere om problemet med Windows Store-spill er løst.

Løsning 6 - Utfør en ren oppstart

For å fikse problemet med Windows Store Games, anbefaler noen brukere å utføre en ren oppstart. Noen ganger kan oppstartsprogrammer forstyrre systemet, og det kan føre til dette og mange andre problemer. Du kan imidlertid fikse disse problemene ved å gjøre følgende:

 1. Trykk Windows Key + R og skriv inn msconfig . Trykk Enter eller klikk OK .

 2. Systemkonfigurasjonsvinduet vil nå vises. Gå til Tjenester- fanen og sjekk Skjul alle Microsoft-tjenester . Klikk nå Deaktiver alle .

 3. Gå til Startup- fanen og klikk på Åpne oppgavebehandling .

 4. Høyreklikk det første elementet på listen og velg Deaktiver fra menyen. Gjenta dette trinnet for alle elementene på listen.

 5. Nå lukk Oppgavebehandling og gå tilbake til System Configuration- vinduet. Klikk på Bruk og OK for å lagre endringer. Start datamaskinen på nytt.

Når datamaskinen din har startet på nytt, kontroller du om problemet fortsatt er der. Hvis ikke, er det nesten sikkert at en av deaktiverte appene eller tjenestene forårsaket det. Hvis du vil finne ut hvilken app som var årsaken, aktivere deaktiverte applikasjoner og tjenester en etter en eller i grupper. Når du har funnet den problematiske applikasjonen, fjern den og kontroller om det løser problemet.

Løsning 7 - Opprett en ny brukerkonto

Hvis du ikke kan laste ned Windows Store-spill, kan problemet være din brukerkonto. Brukerkontoen kan bli ødelagt noen ganger, og det kan føre til dette og mange andre problemer. For å fikse problemet, anbefales det å opprette en ny brukerkonto. Du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Åpne Innstillinger-appen og gå til Kontoer- delen.

 2. Gå til Familie og andre personer i venstre rute. I høyre rute velger du Legg til noen andre til denne PCen .

 3. Velg Jeg har ikke denne personens påloggingsinformasjon .

 4. Velg nå Legg til en bruker uten en Microsoft-konto .

 5. Skriv inn ønsket brukernavn og klikk på Neste .

Når du har opprettet en ny brukerkonto, bytt til den og kontroller om problemet fortsatt er der. Hvis den nye kontoen ikke er berørt av dette problemet, må du kanskje flytte dine personlige filer til den, og begynne å bruke den i stedet for den gamle kontoen din.

Løsning 8 - Utfør en systemgjenoppretting

Hvis du har problemer med Windows Store Games, kan du kanskje løse problemet ved å utføre en systemgjenoppretting. Takket være denne funksjonen kan du enkelt gjenopprette PCen din til en tidligere tilstand og fikse mange problemer, inkludert denne. Gjør følgende for å gjenopprette PCen:

 1. Trykk Windows Key + S og skriv inn systemgjenoppretting . Velg Opprett et gjenopprettingspunkt fra menyen.

 2. Når System Protection-vinduet åpnes, velger du Systemgjenoppretting .

 3. Systemgjenopprettingsvinduet åpnes nå. Klikk på Neste .

 4. Hvis det er tilgjengelig, kan du se Vis flere gjenopprettingspunkter . Velg ønsket gjenopprettingspunkt og klikk på Neste .

 5. Følg instruksjonene på skjermen for å gjenopprette systemet.

Når systemet er gjenopprettet, kontroller om problemet fortsatt er der.

Ikke å kunne laste ned Windows Store-spill kan være et stort problem for mange brukere, men vi håper at du klarte å løse problemet med en av våre løsninger.