Fast: Windows 8.1 Apps forårsaker minnebruk for å bli høy

Som en del av den nyeste oppdateringsoppdateringen har Microsoft implementert en hel del forbedringer for alle sine produkter. I denne artikkelen skal vi diskutere forbedringene som filen KB 3004540 gir.

Den offisielle KB 3004540-oppdateringsfilen gir noen forbedringer for hvordan Windows-apper påvirker minnebruken i Windows 8 eller Windows 8.1. Dette problemet har påvirket et stort antall brukere, så det er veldig hyggelig å se at en løsning har blitt gitt av Microsoft.

Microsoft løser problemer med minnebruk knyttet til Windows 8.1-apper

Slik har problemet blitt beskrevet som:

Når du kjører et program som bruker et datagram (UDP) -uttak for å sende og motta data i Windows 8.1, kan det hende at en minnelekkasje oppstår i Windows 8.1, Windows Server 2012 R2, Windows 8, Windows RT eller Windows Server 2012.

Denne spesifikke oppdateringen er en del av opprullingen som er datert i november 2014 og er merket som KB 3000853. Så du må bare sørge for at du ikke ser på den, og få den fra Windows Update. Microsoft har ikke gått for mange detaljer med denne spesifikke oppdateringen, men hvis du vet at du har blitt påvirket, er dette en annen grunn til å gjøre den nyeste Windows Update.

Denne KB-filen gjelder for alle versjoner av Windows Server 2012, Windows 8.1, Windows 8 og Windows RT. Dette er bare vår første historie som beskriver alle forbedringene i oppdateringsoppdateringen i november, så hold deg oppdatert for enda mer.

Andre problemer med høy minnebruk

Ikke bare Windows 8.1-programmer overbelaster ditt minne. Når du møter økende minnebruk og ikke vet årsaken, vil du kanskje sjekke vår dedikerte artikkel om hvordan du reparerer høy minnebruk i Windows 8.1, Windows 10. Noen ganger kan installerte elementer opprette denne minnefinningen, som for eksempel, Firefox-nettleseren kan bruke for mye minne. Uansett, prøv å finne årsaken til problemet først, og prøv å finne en løsning for det.