Full Fix: Det var et problem å tilbakestille PCen

Windows 10 tilbyr brukere muligheten til å tilbakestille systemene sine og bringe OS til standardstatus. Ved å gjøre det kan du eliminere forskjellige feil som kan forhindre at datamaskinene fungerer som de skal.

Det er imidlertid tilfeller når du tilbakestiller Windows 10-datamaskinen, blir en umulig oppgave på grunn av feilmeldingen: " Det var et problem å tilbakestille PCen. Ingen endringer ble gjort ". I denne artikkelen skal vi vise deg hvordan du løser denne feilen.

Windows 10: Det var et problem å tilbakestille PCen

Det var et problem å tilbakestille PC- meldingen, slik at du ikke kan gjenopprette Windows 10 til den opprinnelige tilstanden. Dette kan være et stort problem, og når det gjelder Windows-problemer, er det noen lignende problemer som brukere rapporterte:

 • Det oppstod et problem å tilbakestille PCen. Det ble ikke gjort endringer Windows 10, Windows 8 - Dette problemet kan påvirke både Windows 10 og Windows 8. Selv om du ikke bruker Windows 10, bør du kunne bruke de fleste av våre løsninger til Windows 8 også.
 • Det oppstod et problem for å oppdatere PCen, ingen endringer ble gjort . Dette er bare en variant av denne feilmeldingen. Hvis du støter på det, kan du prøve å kjøre SFC- og DISM-skanning og kontrollere om det løser problemet.
 • Kan ikke tilbakestille PC Windows 10 - Dette er en variant av den opprinnelige feilen du kan støte på. Hvis du merker dette problemet, kan du prøve å utføre Systemgjenoppretting og kontrollere om det hjelper.
 • Det oppstod et problem å tilbakestille PC-en Surface Pro 4, Surface Pro 2, HP Stream, Dell, Lenovo . Noen ganger kan denne feilmeldingen vises på den bærbare datamaskinen. Det ser ut til at alle bærbare merker kan påvirkes av dette problemet, og for å fikse det, må du kanskje kjøre DISM- og SFC-skanninger utenfor Windows.
 • Det oppstod et problem å tilbakestille den bærbare datamaskinen, datamaskinen - Dette problemet kan påvirke en hvilken som helst enhet, både bærbar og stasjonær. Hvis du har dette problemet, må du prøve noen av våre løsninger og sjekke om det fungerer for deg.

Løsning 1 - Utfør en systemfilkontroll

Ifølge brukerne kan dette problemet ofte oppstå på grunn av ødelagte filer. Du kan imidlertid fikse dette problemet ved å utføre en enkel SFC-skanning. For å gjøre det, trenger du bare å følge disse trinnene:

 1. Trykk Windows Nøkkel + X for å åpne Win + X-menyen. Velg nå Kommandoprompt (Admin) fra listen. Hvis dette alternativet ikke er tilgjengelig, kan du også bruke PowerShell (Admin) .

 2. Når Kommandoprompt åpnes, skriv inn sfc / scannow .

 3. SFC-skanning vil nå starte. Denne prosessen kan ta opptil 20 minutter, så ikke avbryte den.

Hvis SFC-skanning ikke løser problemet, eller hvis du ikke kan kjøre SFC, kan det hende du må bruke DISM-skanning. For å gjøre det, bare start Command Prompt som administrator og kjør DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth- kommandoen. Husk at DISM-skanning kan ta mer enn 20 minutter, så ikke avbryte det.

Når DISM-skanningen er ferdig, kontroller om problemet fortsatt varer. Hvis det gjør det, gjenta SFC-skanningen på nytt

Hvis du fortsatt ikke kan tilbakestille Windows 10, skriver du inn følgende kommandoer og klikker på Enter etter hver:

 • cd% windir% system32config
 • ren system system.001
 • ren programvareprogramvare.001

Løsning 2 - Bruk en oppstarts-CD eller USB-pinne

 1. Få Windows 10-installasjonsfilene fra Microsofts nettsted til å lage en oppstarts-CD eller USB-pinne. For en trinnvis veiledning, sjekk ut artikkelen vår om hvordan du oppretter en oppstartbar USB-pinne med Windows 10.
 2. Sett inn USB-pinnen eller sett inn CD-en, og velg deretter Tilbakestill.
 3. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre tilbakestillingen.

Løsning 3 - Bruk et systemgjenopprettingspunkt

Hvis du fortsetter å komme Det var et problem å tilbakestille PC- meldingen, du kan kanskje løse det ved å utføre en systemgjenoppretting. Hvis du ikke er kjent, er Systemgjenoppretting en funksjon som lar deg gjenopprette PCen din til en tidligere tilstand og fikse mange problemer i prosessen. Å bruke Systemgjenoppretting er ganske enkelt, og du kan gjenopprette PCen din ved å gjøre følgende:

 1. Trykk Windows Key + S og skriv inn systemgjenoppretting . Velg Opprett et gjenopprettingspunkt fra menyen.

 2. Systemegenskaper- vinduet vil nå vises. Klikk på Systemgjenoppretting .

 3. Når Systemgjenoppretting- vinduet åpnes, klikker du Neste .

 4. Hvis det er tilgjengelig, merk av for Vis flere gjenopprettingspunkter . Velg nå ønsket gjenopprettingspunkt og klikk på Neste .

 5. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre prosessen.

Når systemet er gjenopprettet, bør problemet løses helt.

Hvis ingen gjenopprettingspunkter er tilgjengelige, gå til Kontrollpanel, søk etter Gjenoppretting, velg Gjenoppretting, gå til Konfigurer systemgjenoppretting og velg deretter Konfigurer og Slå på systembeskyttelse for å aktivere dette alternativet.

Løsning 4 - Deaktiver reagens

Ifølge brukerne kan det hende du kan fikse Det var et problem å tilbakestille PC- meldingen ved å deaktivere reagentc midlertidig midlertidig. For å gjøre det, følg bare disse trinnene:

 1. Start Kommandoprompt som administrator.
 2. Kjør nå følgende kommandoer:
  • reagens / deaktivere
  • reagens / aktivering

Etter å ha kjørt disse kommandoene, prøv å tilbakestille PCen på nytt.

Løsning 5 - Utfør SFC-skanning utenfor enker

Ifølge brukerne, kan du noen ganger kanskje utføre SFC-skanning utenfor Windows 10 for å fikse Det var et problem å tilbakestille PC- meldingen. For å gjøre det, følg bare disse trinnene:

 1. Åpne Start-menyen og klikk på strømknappen. Trykk og hold Shift- tasten og velg Start på nytt fra menyen.

 2. Liste over alternativer vises. Gå til Feilsøking> Avanserte alternativer> Kommandoprompt .
 3. Kjør nå wmic logicaldisk få deviceid, volumename, description command.
 4. Liste over lokale stasjoner vises. Finn din stasjon. Husk at dette vanligvis er D utenfor Windows-miljøet. Skriv inn følgende kommando: s fc / scannow / offbootdir = d: / offwindir = d: Windows . Nok en gang kan systemstasjonen ikke være D på PCen, men i de fleste tilfeller er det.

SFC-skanning vil nå starte, så vær tålmodig og la den være ferdig. Når skanningen er fullført, kontroller om problemet fortsatt varer.

Løsning 6 - Kjør DISM-skanning utenfor Windows

I noen tilfeller kan du løse dette problemet ved å kjøre DISM-skanningen utenfor Windows-miljøet. For å gjøre det, må du først opprette Windows 10 installasjonsmedier. Du kan enkelt gjøre det ved hjelp av Media Creation Tool . Når du har opprettet et installasjonsmedium, kobler du det til PCen din og følger disse trinnene:

 1. Start datamaskinen fra installasjonsmediet.
 2. Velg ønsket språk.
 3. Klikk nå på Reparer datamaskinen alternativet nederst i venstre hjørne.
 4. Velg nå Feilsøking> Avanserte alternativer> Kommandoprompt .
 5. Skriv inn dism / get-wiminf /wimfile:E:sourcesinstall.esd-kommandoen . Du bør nå se alle systembilder som er tilgjengelige på installasjonsmediet. Hvis du ikke ser denne informasjonen, kan du prøve å bruke et annet brev i stedet for E: for å få tilgang til systembildet.
 6. Skriv inn mkdir d: scratch .
 7. Kjør nå dism / image: d / cleanup-image / restorehealth /source:esd:e:sourcesinstall.esd:2 / scratchdir: d: scratch / limitaccess- kommandoen.

Hvis alt er i orden, bør DISM-skanning nå starte og reparere filene dine. Når skanningen er ferdig, kontroller om problemet fortsatt varer. Husk at dette er en avansert løsning, så vær ekstra forsiktig og følg instruksjonene nøye.

Løsning 7 - Oppdater Windows fra Windows Defender

Hvis du får det Det var et problem å tilbakestille PC- meldingen, kan du kanskje løse problemet ved å forfriskere PCen din fra Windows Defender. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Trykk på Windows-tast + I for å åpne appen Innstillinger .
 2. Gå til Oppdaterings- og sikkerhetsseksjonen .

 3. Velg nå Windows Defender . Klikk på Åpne Windows Defender Security Center- knappen.

 4. Gå nå til Enhetsytelse og helse .

 5. Klikk på Tilleggsinfo i Ny start- seksjon.

 6. Klikk nå Komme i gang- knappen.

Følg instruksjonene på skjermen for å oppdatere PCen. Husk at ved å forfriske PCen, fjerner du de fleste filer fra systemstasjonen, så vær sikker på å sikkerhetskopiere dem.

Løsning 8 - Utfør en ren installasjon

Hvis du fortsetter å komme Det var et problem å tilbakestille PC- feilmeldingen din, og det kan bare være å utføre en ren installasjon. For å gjøre det, må du opprette et installasjonsmedium med Media Creation Tool. Etter å ha gjort det, start datamaskinen fra installasjonsmediet og velg systemstasjonen.

Følg instruksjonene for å fullføre installasjonen. Når installasjonen er ferdig, har du en ren installasjon av Windows 10, og problemet bør løses. Hvis du trenger å sikkerhetskopiere filene dine, må du se etter Windows.old-katalogen og gjenopprette de ønskede filene.

Der du går, håper vi at en av disse løsningene hjalp deg med å fullføre tilbakestillingsprosessen. Hvis du har kommet over andre løsninger, må du oppgi feilsøkingstrinnene i kommentarseksjonen nedenfor.