Full fix: Feil prosess ATTACH ATTEMPT feil i Windows 10

Blue Screen of Death er en av flere alvorlige feil på hver PC. Det er et bredt spekter av BSoD-feil, og de kan skyldes feil maskinvare eller til og med en dårlig driver.

En rekke Windows 10-brukere rapporterte Feilprosess ATTACH ATTEMPT BSoD-feil, og hvis du har denne feilen, kan du prøve å bruke noen av våre løsninger.

Slik løser du ufeilbar prosess ATTACH ATTEMPT BSoD feil?

 1. Fjern Synaptics touchpad driver
 2. Kjør BSOD feilsøkingsprogrammet
 3. Kjør SFC-skanningen
 4. Kjør DISM
 5. Avinstaller antivirusprogramvaren
 6. Avinstaller alle nylig installerte applikasjoner
 7. Kontroller at Windows 10 er oppdatert
 8. Sjekk maskinvaren din

Fremgangsmåte for å fikse feilprosessen ATTACH ATTEMPT-feil

Løsning 1 - Fjern Synaptics touchpad driver

Feilaktig prosess ATTACH ATTEMPT-feil kan noen ganger være forårsaket av en dårlig driver, og for å fikse det må du fjerne den driveren.

Ifølge brukerne er den vanlige årsaken til denne feilen Synaptics touchpad driver, derfor anbefales det at du fjerner det. For å fjerne driveren må du gjøre følgende:

 1. Åpne Enhetsbehandling. Du kan gjøre det ved å trykke på Windows Key + X og velge Enhetsbehandling fra listen.

 2. Når Enhetsbehandling åpnes, må du finne Synaptics touchpad-driver, høyreklikk den og velg Avinstaller fra menyen.

Etter at du har avinstallert driveren, kan det hende at berøringsplaten ikke fungerer, men problemet med Blue Screen of Death bør løses. Noen brukere anbefaler også å prøve å oppdatere Synaptics Touchpad-driveren til den nyeste versjonen, så du vil kanskje prøve det før du fjerner driveren helt.

For å oppdatere driveren må du laste ned den nyeste versjonen fra Synaptics nettsted eller fra din bærbare produsent. Alternativt kan du bare oppdatere den rett fra Enhetsbehandling.

Oppdater drivere automatisk

Å søke etter sjåfører på egen hånd kan være tidkrevende. Så, vi anbefaler deg å bruke et verktøy som vil gjøre dette for deg automatisk. Å bruke en automatisk driveroppdaterer vil sikkert spare deg for å måtte lete etter drivere manuelt, og det vil alltid holde systemet oppdatert med de nyeste driverne.

Tweakbit's Driver Updater (godkjent av Microsoft og Norton Antivirus) vil hjelpe deg å oppdatere drivere automatisk og forhindre skade på PCen forårsaket av å installere feil driverversjoner. Etter flere tester konkluderte teamet vårt om at dette er den best automatiserte løsningen.

Her er en rask guide til hvordan du bruker den:

 1. Last ned og installer TweakBit Driver Updater

 2. Når programmet er installert, begynner programmet automatisk å skanne PCen din for utdaterte drivere. Driver Updater vil sjekke de installerte driverversjonene dine mot sin sky database med de nyeste versjonene og anbefale riktige oppdateringer. Alt du trenger å gjøre er å vente på at skanningen skal fullføres.

 3. Ved fullføringen av skanningen får du en rapport om alle problemdriverne som er funnet på PCen. Gå gjennom listen og se om du vil oppdatere hver sjåfør individuelt eller alt på en gang. For å oppdatere en driver om gangen, klikk koblingen Oppdater driver, ved siden av drivernavnet. Eller bare klikk på "Oppdater alle" -knappen nederst for å installere alle anbefalte oppdateringer automatisk.

  Merk: Noen drivere må installeres i flere trinn, slik at du må trykke "Oppdater" -knappen flere ganger til alle komponentene er installert.

Løsning 2 - Kjør BSOD feilsøkingsprogrammet

Den neste tingen vi skal prøve, kjører Windows 10s innebygde feilsøkingsverktøy. Dette verktøyet kan håndtere ulike systemrelaterte problemer, inkludert BSOD-feilene. Så det kan være nyttig for å løse feilen INVALID PROCESS ATTACH ATTEMPT.

Slik løser du feilsøkingsprogrammet BSOD i Windows 10:

 1. Åpne Innstillinger-appen og gå til Oppdater og Sikkerhetsseksjonen .
 2. Velg Feilsøking fra menyen til venstre.
 3. Velg BSOD fra høyre rute og klikk Kjør feilsøking .

 4. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre feilsøkingsprogrammet.

Løsning 3 - Kjør SFC-skanningen

En annen feilsøkingsverktøy vi skal prøve, er SFC-skanningen. Dette kommandolinjeverktøyet går gjennom systemet ditt for å finne potensielle feil og problemer. Og løser dem automatisk, hvis løsningene er mulige.

Slik kjører du SFC-skanningen i Windows 10:

 1. Høyreklikk på Start-menyknappen, og åpne Kommandoprompt (Admin).
 2. Skriv inn følgende linje og trykk Enter: sfc / scannow

 3. Vent til prosessen er ferdig (det kan ta en stund).
 4. Hvis løsningen er funnet, blir den automatisk brukt.
 5. Lukk nå Kommandoprompt og start datamaskinen på nytt.

Løsning 4 - Kjør DISM

Og til slutt er det tredje feilsøkingsverktøyet vi skal prøve, DISM. Deployment Image Servicing and Management (DISM) gjenoppretter systembildet, slik at potensielle BSOD-problemer kan løses.

Vi går deg gjennom både standard og prosedyren som bruker installasjonsmediet nedenfor:

 • Standard måte
 1. Høyreklikk Start og åpne Kommandoprompt (Admin).
 2. Lim inn følgende kommando og trykk Enter:
   • DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth

 3. Vent til skanningen er ferdig.
 4. Start datamaskinen på nytt og prøv å oppdatere på nytt.
 • Med Windows installasjonsmedia
 1. Sett inn Windows-installasjonsmediet ditt.
 2. Høyreklikk Start-menyen, og velg kommandoprompt (Admin) fra menyen.
 3. I kommandolinjen skriver du inn følgende kommandoer og trykker på Enter etter hver:
  • dism / online / cleanup-image / scanhealth
  • dism / online / cleanup-image / restorehealth
 4. Skriv inn følgende kommando og trykk Enter:
  • DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth /source:WIM:X:SourcesInstall.wim:1 / LimitAccess
 5. Pass på å endre en X- verdi med brevet på den monterte stasjonen med Windows 10-installasjonen.
 6. Når prosedyren er ferdig, start datamaskinen på nytt.

Løsning 5 - Avinstaller antivirusprogramvaren

Antall brukere rapporterte at dette problemet var forårsaket av antivirusprogramvare, og for å fikse feilprosessen ATTACH ATTEMPT BSoD-feilen måtte de avinstallere deres nåværende antivirusprogramvare. Brukere rapporterte at AVG og Avast antivirus er vanligvis årsaken til denne feilen, men selv om du ikke bruker noen av disse verktøyene, kan du prøve å avinstallere antivirusprogramvaren.

Det anbefales ikke å bruke en Windows 10 uten en antivirusprogramvare, og hvis du trenger en ny antivirusprogramvare, kan du sjekke listen over beste antivirusprogrammer for Windows 10.

Løsning 6 - Avinstaller alle nylig installerte applikasjoner

Noen ganger kan disse feilene skyldes et tredjepartsprogram, og hvis du nylig har installert noe programvare, kan det nylig installerte programmet være årsaken til feilprosessen ved ATTACH ATTEMPT-feilen. Vi anbefaler at du sjekker listen over installert programvare og fjerner programvare som du har installert den siste uken eller så, siden programvaren kanskje ikke er fullt kompatibel med PCen.

Løsning 7 - Kontroller at Windows 10 er oppdatert

Noen ganger kan disse feilene oppstå hvis Windows 10 er utdatert, så før du prøver å fikse dette problemet, må du kontrollere at du har de nyeste oppdateringene installert. Ved å installere de nyeste oppdateringene, løser du eventuelle kompatibilitetsproblemer.

Løsning 8 - Sjekk maskinvaren din

I verste fall kan feilprosessen ved ATTEMPT-feil skyldes feil maskinvare. Få brukere rapporterte at dette problemet skyldtes en feilharddisk, men husk at problemet kan skyldes annen maskinvarekomponent på PCen.

Hvis du fortsatt har problemer med maskinvaren din, eller du bare vil unngå dem for fremtiden, anbefaler vi sterkt at du laster ned dette verktøyet (100% trygt og testet av oss) for å fikse ulike PC-problemer, for eksempel maskinvarefeil, men også filtap og skadelig programvare.

INVALID PROCESS ATTACH ATTEMPT er en problematisk BSoD-feil, men vi håper at våre løsninger var nyttige for deg, og at du klarte å løse dette problemet.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig utgitt i juli 2016 og har siden blitt fullstendig oppdatert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.