Last ned Windows Kalkulator-appkoden fra GitHub

Microsoft lanserte sin Windows Kalkulator-applikasjon på GitHub-plattformen som en åpen programvare. Utviklerne kan nå delta i designprosessen av de kommende funksjonene og implementere dem i samarbeid med Microsoft-ingeniører.

Alle som har brukt en hvilken som helst versjon av Windows, må ha brukt Windows kalkulator-appen. Windows 1.0 ble først utgitt i 1985, og det har vært en integrert del av hver versjon utgitt opp til Windows 10.

Microsoft har oppfordret sine medlemmer i fellesskapet til å delta i utviklingen av gammel filbehandling fra Windows 3.0 og PowerShell.

Windows Kalkulator-appen er nå åpen kildekode

Vi kan se at Microsoft fortsatt er forpliktet til open source-programvaren med kunngjøringen av Windows Calculator-appen for å være åpen. Microsoft planlegger å gjøre det tilgjengelig for alle utviklerne på GitHub.

Hvis du vil laste ned appen nå, følg nedlastingslenken nedenfor:

  • Last ned Windows Kalkulator-app [fra Github]

Microsoft synes å være interessert i å forbedre opplevelsen av Windows 10-brukere, siden kalkulator-appen tilhører den nåværende versjonen av Windows.

Microsoft oppførte imidlertid noen få krav, slik at endringene som ble gjort av fellesskapet, kan godkjennes for en produksjonsutgivelse.

Videre kan du delta i andre prosjekter på GitHub. Dette tillater utviklerne å rapportere problemer, delta i diskusjoner og foreslå ideer.

Det vil definitivt være en god læreropplevelse for utviklerne, da de får lov til å bygge egne prosjekter ved å gjenbruke koden.

Microsoft planlegger også å forbedre Windows UI Library og Windows Community Toolkit ved å ta med API-utvidelser og egendefinerte kontroller fra appen.

Nåværende trekk er gjort som en del av Microsofts planer om å utvide utviklingen av sin teknologi spesielt til tredjepartsutviklere.

Microsoft ønsker at den nye planen skal være en vellykket, fordi det nylig ble tilbudt rundt 60 000 patenter som åpen kilde for Linux.

Du finner full dokumentasjon av Windows kalkulator-appen, inkludert enhetstester, produktkartskart og byggesystemet på GitHub-siden.