Last ned IceCream Ebook Reader for Windows

Det er mange digitaliserte bøker i ulike formater som bare venter på å bli lest. Og når det gjelder ebook-lesere, er det et par levedyktige applikasjoner å velge.

På toppen av gratis programvareløsninger står Ebook Reader av IceCream Apps.

Det er ikke mange bokser å sjekke når det gjelder ebook-lesere, men IceCream Ebook Reader sjekker de fleste av dem, med klassisk grensesnitt og støtte for alle kjente formater. Inkludert EPUB, MOBI, FB2, PDF og andre populære formater.

I tillegg til de selvforklarende vanlige funksjonene har IceCream Ebook Reader et godt designet digital bokbibliotek, kontekstuelle søke- og oversetteralternativer, annoteringer og god nattmodus for å drepe den blå fargen og bringe lette øyne til leserne.

Du kan også konfigurere skriftstørrelser og farger eller bakgrunn og forgrunnsfarger. PRO-versjonen tilbyr noen ekstra funksjoner som tekstkopiering eller redigering av titler og forfattere, og viktigst, fullskjermstøtten.

Det er enkelt og lett, som dekker alt en leser trenger for å kunne nyte favorittbøker eller tegneserier. Det fungerer bra for standard-PCer, så vel som Windows-drevne tabletter og telefoner.

Last ned det nå gratis Icecream Ebook Reader
  • Oversett ebøker
  • Merk tekst
  • Nightmode tilgjengelig
Last ned det nå gratis