Last ned CyberLink PowerDirector 16 på Windows 10, 8.1

Det er nok apper i Windows Store for å administrere multimedieinnsamlingen din, men CyberLink mener det er plass til bare en og det er derfor det har gitt ut den nye ASUS PowerDirector-appen. Les nedenfor for mer informasjon om det

Tittelen på søknaden er endret fra " PowerDirector " til Asus PowerDirector, da Asus sannsynligvis sponser lanseringen. Vi har sett det samme som skjedde med den offisielle Windows 10, 8.1-appen til musikkbutikken 7digital. Asus-merkevaren er også til stede i selve appen. CyberLink har tidligere sluppet den offisielle "PowerDirector Mobile" -appen, men den er tilgjengelig på $ 15, og den nye Asus PowerDirector-appen synes å være identisk, bare at du kan laste den ned helt gratis. Vi vet ikke om denne appen er designet for Asus-enheter, eller hvis den er gjort gratis takket være Asus, men du bør fortsette å laste den ned mens den ikke blir betalt.

PowerDirector-appen blir ledig på Windows 10, 8.1

Å ha multimedia på farten har aldri vært så lett. PowerDirector Metro bringer de prisbelønte funksjonene til PowerDirector til mobilenheten, slik at du kan se filmer, vise bilder og høre på musikk i beste kvalitet, uansett hvor du er!

Appen kommer med en størrelse på litt mer enn 100 megabyte vil fungere på Windows 10, 8.1 desktop og touch-enheter: ingen Windows RT-støtte, dessverre. Appen bringer en av de beste videoredigeringsprogramvarene i verden foran hendene dine, og lar deg gjøre en mengde ting som videoopp redigering på stedet, bildeserieopprettelse sammen med et utvalg av Magic Style-designede maler . PowerDirector-appen for Windows 10, 8.1 er veldig nyttig for de som trenger pålitelig programvare for å redigere videoer så raskt som mulig uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Det finnes to Easy Editor & Slideshow Creator-modi, og redigering inkluderer videoopptreden, foto rotere og beskjære, og scenebestilling. Du kan laste, forhåndsvise, lagre og produsere prosjekter til fil og dele direkte videoer til Facebook og YouTube. Det finnes også forhåndsvisning av sanntidsproduksjon og maskinvarekodingsstøtte. Så, gå videre og ta tak i nedlastingskoblingen nedenfor.

Last ned PowerDirector-appen for Windows 10, Windows 8.1

OPPDATER

Begrensninger av CyberLink PowerDirector 16

• 30-dagers prøveversjon

• Begrenset malpakke

• NewBlue effektpakke begrenset til 10 effekter

• Inkluderer ikke CyberLink WaveEditor

• Importer og produsere H.264-videofiler støttes kun på Windows 10 / 8.1 / 8/7-systemer eller maskinvareplattformer som tilbyr uavhengig H.264-koding og dekoding

• Vannmerke vises i starten av produserte videoer (5 sekunder)

• 2K / 4K-oppløsning H.264-videofiler støttes ikke

• Importer og produsere H.265 videofiler er ikke tilgjengelig

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i mars 2014, og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.