Bitdefender Antivirus Plus 2019: Det beste rimelige antivirusprogrammet for Windows-brukere

Vi har nylig vurdert Bitdefender Total Security 2019 og Bitdefender Internet Security 2019, men Bitdefender ga ut et annet produkt. Bitdefender Antivirus Plus har ikke alle avanserte funksjoner som andre produkter har, men det gir fortsatt god beskyttelse for de fleste brukere.

Bitdefender Antivirus Plus 2019, hva har den å tilby?

Komplett sanntidsbeskyttelse

I likhet med de andre medlemmene av BitDefender-familien tilbyr Bitdefender Antivirus Plus 2019 avansert sanntidsbeskyttelse mot alle typer malware. Selvfølgelig er flerelags ransomware-beskyttelse fortsatt tilgjengelig, slik at PCen forblir trygg fra ransomware-angrep.

Rescue Mode-funksjonen er fortsatt tilstede, så hvis systemet er infisert av en rootkit, kan du starte opp i et trygt miljø og forhindre at alle ondsinnede applikasjoner starter opp med systemet.

Advanced Threat Defense-funksjonen er også tilgjengelig slik at Bitdefender Antivirus Pro 2019 kan analysere applikasjonsadferd i sanntid og informere deg om noe mistenkelig oppstår.

  • Få nå Bitdefender Antivirus pluss 2019 (35% avslag)

Online sikkerhet mot ondsinnede nettsteder

På samme måte som andre medlemmer av BitDefender-familien, tilbyr Bitdefender Antivirus Plus 2019 funksjonen Web Attack Prevention som informerer deg om noen av søkeresultatene dine er skadelige. Takket være denne funksjonen, besøker du aldri et skadelig nettsted ved et uhell igjen.

Anti-phishing og anti-fraud funksjoner er fortsatt til stede, så du vil være sikker på at dine personlige opplysninger er trygge til enhver tid. Søknaden har også en funksjon for sosiale nettverksbeskyttelse som vil hjelpe deg med å identifisere skadelige lenker på sosiale nettverk.

Passordbehandling, Safe Online Banking og andre funksjoner

Hvis du er bekymret for at ondsinnede brukere kan få din personlige eller bankinformasjon, er vi glade for å informere deg om at Bitdefender Antivirus Plus 2019 har en sikker nettbankfunksjon. Takket være denne funksjonen kan du foreta trygge kjøp i en dedikert og sikker nettleser.

Hvis du er bekymret for personvernet ditt, er vi glade for å informere deg om at passordbehandling fortsatt er tilgjengelig. Ved hjelp av denne funksjonen kan du lagre alle passordene dine, personlig informasjon og andre viktige data, og bruke den til å umiddelbart logge på bestemte nettsteder eller fylle ut skjemaer. Selvfølgelig er alle dataene dine passordbeskyttet, så andre brukere vil ikke kunne få tilgang til den.

Programmet har også en File Shredder-funksjon som lar deg permanent slette en hvilken som helst fil fra din PC på bare noen få klikk.

Sårbarhetsvurderingsfunksjonen finnes også der du kan se potensielle sikkerhetsproblemer på systemet ditt, inkludert manglende systemoppdateringer, manglende passord eller utdaterte applikasjoner.

VPN er også tilgjengelig i denne versjonen, men du er begrenset til 200 MB per dag og tvunget til å bruke en tilfeldig server. Hvis du vil fjerne disse begrensningene, må du kjøpe et VPN-abonnement.

Maksimal ytelse uten høy systembruk

Som alle andre applikasjoner fra Bitdefender-familien bruker Bitdefender Antivirus Plus 2019 Bitdefender Photon-teknologien for å optimalisere maskinvareforbruket og gi maksimal ytelse.

Programmet støtter også skyskanning slik at systemet kan bruke sine ressurser til andre viktige oppgaver. Programmet har også batterimodus som automatisk justerer systeminnstillingene for å spare batteriet.

Hvis du liker multimedia eller spill, er det spill og filmmodus tilgjengelig, slik at multimedieopplevelsen din ikke vil lide på grunn av antivirusprogrammet ditt.

Anti-tyveri, brannmur, sikre filer, filkryptering og andre manglende funksjoner

Bitdefender Antivirus Plus 2019 tilbyr for det meste de samme funksjonene som Bitdefender Internet Security, men dessverre mangler noen viktige funksjoner. Den mest bemerkelsesverdige manglende funksjonen er brannmuren, så hvis du vil kontrollere hvilke programmer som har Internett-tilgang, må du bruke Windows-brannmur i stedet.

Safe Files-funksjonen mangler også, slik at du ikke kan låse filene dine og forhindre at andre programmer åpner dem. En annen manglende funksjon er File Encryption, så hvis du vil kryptere filene dine og forhindre andre brukere i å åpne dem, må du bruke et tredjepartsprogram.

Wi-Fi Security Advisor og Webcam Protection-funksjoner mangler også, men de fleste brukere vil nok ikke savne dem for mye. En annen funksjon som mangler i denne versjonen, er foreldrekontroll, så hvis du vil overvåke og begrense bruken av datamaskinen for barna dine, må du vurdere en annen programvare.

Anti-Theft-funksjonen er ikke tilgjengelig i denne versjonen, så hvis du vil holde styr på enhetene dine, kan du vurdere å bruke en annen programvare.

Konklusjon

Bitdefender Antivirus Plus 2019 mangler visse funksjoner, spesielt anti-tyveri, foreldrekontroll og brannmur. Dette er ikke et stort problem siden du kan bruke andre programmer som tilbyr samme funksjonalitet.

I tillegg til de manglende funksjonene må vi nevne at Bitdefender Antivirus Plus 2019 bare er tilgjengelig på Windows. Hvis du vil ha en sikkerhetsløsning med flere plattformer, kan Antivirus Plus ikke være for deg.

Bitdefender Antivirus Plus 2019 tilbyr høy kvalitet beskyttelse som vi forventer fra Bitdefender, men det mangler et par viktige funksjoner. Bitdefender Antivirus Plus 2019 er imidlertid den rimeligste ut av alle Bitdefender-produkter, noe som definitivt er et pluss.

Hvis du er en hjemmebruker som ønsker en solid antivirusbeskyttelse uten noen avanserte funksjoner, eller hvis du bare vil ha et rimelig, men pålitelig antivirusprogram, er Bitdefender Antivirus Plus 2019 akkurat det du trenger.