9 spillopptaksprogramvare for Windows 10 som ikke lagrer

Live streaming av videospill er en blomstrende bransje, som et resultat av at YouTube Gaming and Twitch har sett en enorm økning i nye live-spill streamere og seere de siste årene. Men live streaming krever en høyhastighets stabil internettforbindelse sammen med tonnevis av båndbredde som fortsatt er en ubøyelig luksus for mange.

Et alternativ til live spill-streaming er å laste opp innspilt gameplay til YouTube og andre streamingtjenester. I motsetning til live streaming, kan du ikke bare redigere det innspilte spillet før opplastingen, men trenger heller ikke en høyhastighets internettforbindelse med tonn båndbredde tilgjengelig hele tiden. PC-spill handler om å dele, men for å gjøre det trenger du riktig spillopptaksprogramvare for Windows 10.

Så, hvis du er på utkikk etter måter å registrere spillingen din og imponere med vennen din eller publikum på YouTube, er denne veiledningen alt du trenger.

Vi har samlet en liste over beste spillopptaksprogramvare for Windows 10 med sine fordeler og ulemper, slik at du kan bruke det beste av din tid til å hente spillkunnskapene dine.

De fleste av disse spillopptaksprogramvarene er enten helt eller delvis gratis eller tilbyr en begrenset gratis prøveversjon. Sørg for at du tar dem alle for å snakke før du forplikter deg til den som oppfyller dine behov.

Beste spillopptaksprogramvare for bærbare datamaskiner

1

Icecream Screen Recorder (anbefalt)

Pros

 • Multi-Platform Support
 • Ta opp fra webkamera og skjerm samtidig
 • Grunnleggende videoredigering
 • Intuitivt brukergrensesnitt

Ulemper

 • Begrenset gratis versjon

Icecream Screen Recorder kan ikke høres så deilig som den virkelige ørkenen fordi den ikke spesifiserer falvoren;), men det som tilbys er en anstendig skjermopptaksfunksjon for å fange gameplay på PC. Bortsett fra spill, kan den også brukes til å registrere webinarer, videochat sammen med lyd og alt på skjermen.

Icecream Screen Recorder har et brukervennlig grensesnitt som man kan bli vant til uten forkunnskaper om verktøyet. Brukere kan starte opptak med et klikk på en knapp. Områdevalget lar deg fange hele skjermen eller det bestemte området på skjermen.

Den innebygde editoren lar deg trimme de opprettede videoene, konvertere filer til forskjellige formater, legge til merknader og markeringer sammen med vannmerker.

Det er to versjoner av verktøyet, gratis og Pro. Pro-versjonen tilbyr grunnleggende funksjon og begrenser brukerne til bare 10 minutters opptak, støtter bare WEBM-filformat og lydalternativene er heller ikke gode. Pro-versjonen koster 25, 99 dollar og tilbyr mer filformatstøtte, bedre lydopptak og ingen grense på opptakslengde.

- Last ned nå Icecream Screen Recorder Pro gratis

2

Bandicam

Pros

 • Intuitivt brukergrensesnitt
 • Samtidig webkamera og skjermopptak
 • Ta opp intern og ekstern lyd
 • Ta opp spill i 4K Ultra HD / 144 FPS
 • Direkte last opp til YouTube
 • Støtter opptak på Xbox, PlayStation, Smartphone, IPTV, etc.

Ulemper

 • Begrenset prøveversjon
 • Mangler Live Streaming
 • Ingen videoredigeringsverktøy

Bandicam er et av de mest populære betalte spillopptaksverktøyene tilgjengelig for Windows. Bandicam blir ofte forsømt på grunn av sin pris på $ 40, men programvaren kan rettferdiggjøre prislappen med funksjonene som tilbys, som ikke er tilgjengelige på lignende gratis spillinnspillingsverktøy.

Til å begynne med vil brukergrensesnittet ikke gi deg noen problemer i navigasjonen overhodet. Du kan ta opp videoer i 4K Ultra HD-oppløsning og ta opptil 144 FPS-video.

- Last ned nå Bandicam gratis

- Få nå Bandicam Pro

Videokompresjonen i Bandicam fungerer i sanntid, samtidig som videokvaliteten holdes nær 90%. De innspilte filene kan lagres i AVI- og MP 4-formater. Du kan ta opp separate strømmer av lyd fra spillet og mikrofonen og skape en perfekt balanse mellom de to på redigeringsbordet.

HDMI-inngangsalternativet lar deg spille inn spill fra Xbox- og PlayStation-enheter. Du kan videre tilpasse hurtigtaster, vise musepekeren, legge til museklikseffekt og legge til webcamoverlegg i innstillingene.

3

FBX - spillopptaker

Pros

 • Gratis spillopptaker
 • Minimal innvirkning på ytelse
 • Tar opp videoer i 1440p QHD / 144 FPS
 • Innebygd videoredigerer
 • Enkelt brukergrensesnitt

Ulemper

 • Registrerer bare spill
 • Ingen Live Streaming (ennå)

FBX spillopptaker er en gratis spillopptaker for Windows 10-datamaskiner og tilbyr alle de grunnleggende spillopptakfunksjonene du kan forvente fra en spillopptaker. FBX kan ta opp spill på 144 FPS og i maksimalt 1440p Quad HD-oppløsningsvideoer.

Bruke FBX er enkelt, men krever brukerregistrering etter installasjonen for å logge inn. FBX spillopptaker fungerer bare med videospill, slik at du ikke kan registrere andre ting på skjermen.

I innstillingsfanen kan du velge video-encoderen (programvare / maskinvare), velge FPS, videooppløsning, lydalternativer, webcamopptak og hurtigtastlayout. Det er en innebygd videoredigerer som er veldig grunnleggende og er begrenset til trimning av videoer.

FBX spillopptaker fungerer på både kraftige og eldre tregere datamaskiner effektivt basert på innspillingsinnstillingene for spill. Det er en av de beste gratis spillopptakene og også en av de beste spillopptakene for Windows 10 generelt.

Last ned FBX