7 beste VPN for Rust for å forbedre personvern og fart

Rush er et av spillene som har en spennende opplevelse, fordi alt vil at du skal dø, og du må sette opp en sterk lovbrudd, med det eneste målet å overleve. I spillet må du finne grunnleggende behov som mat og ly, samt våpen for å kunne forhindre din død, fordi alle er deg fiende.

For et så tøft spill må du da være forsiktig med hvem du stoler på, mens du overvinter kamp som sult, tørst og kulde, men du kan skape allianser med andre spillere for å danne din egen by og forbedre overlevelsen din. Spillet er i ferd med forræderi, grusomhet og grådighet som gjør det til en frustrerende ondsinnet opplevelse, men også sublim i like doser.

Tenk deg å være midt i et slikt forsenkende spill, da din tilkobling bare faller, eller hastighetene er bremset, eller du oppdager at den er blokkert. Hva å gjøre?

Her kommer en VPN for Rust inn, for å levere hastighet, personvern, ping og oppheving av innhold som du trenger for å kunne spille spillet uten de irriterende biter.

Beste VPN-verktøy for å spille Rust

1

CyberGhost (anbefalt)

Dette VPN krypterer Internett-tilkoblingen din, og øker personvernet ditt og sikkerheten. Dens distinkte struktur for å utføre dataoverføring i et nettverk er gjennom en nøye kodet tunnel bygget mellom enheten og en av serverne, via en programvare som ikke kan skilles.

Når du aktiverer CyberGhost VPN, utføres alle dine internettaktiviteter, enten det er surfing, meldingstjenester, nedlasting eller streaming, og VPN beskytter automatisk deg hver gang du bruker en ny Wi-Fi-tilkobling.

Enten du spiller fra et hotell, skole, flyplass eller annen offentlig plass, er CyberGhost det beste VPN for Rust, med rettidig tilkobling, sikkerhet og personvern, mens du gjemmer din IP og erstatter den med din foretrukne en slik at du kan spille anonymt.

Du har også tilgang til sensurert eller geografisk begrenset innhold fra hele verden, og bruker det på alle enheter og store operativsystemer, med ruterkonfigurasjon. Det gjør jobben ganske bra, med minimale annonser, og uten betydelige ytelsesfall.

  • Last ned CyberGhost VPN (for øyeblikket 77% avslag)
2

NordVPN

Denne VPN er flott for sikkerhet, som er blant prioriteter for spillere mens du spiller online. Nettverket har mer enn 3500 servere på over 60 steder, og støtter maksimalt 6 enheter med en enkelt tilkobling, noe som er ganske bra i forhold til andre VPN-er. NordVPN er flott for sin strenge sikkerhet, og omfattende servernettverk.

Den Panama-baserte VPN leverer på ytelse, og hastigheter, pluss spillere kan spille den på alle store operativsystemer, inkludert Windows.

Når det gjelder sikkerhet, tilbyr den en dobbel VPN-funksjonalitet, som betyr at trafikk sendes via to separate VPN-servere, en dedikert IP- og DDoS-beskyttelse, men på bestemte servere, pluss en nulllogg-policy.

Med denne VPN for Rust får du en gratis prøveversjon, og hvis du oppgraderer og forplikter seg til en lengre periode, kan det være svært rimelig, spesielt det treårige abonnementet.

  • Last ned NordVPN fra den offisielle nettsiden
3

IPVanish

Dette er kanskje den beste allround VPN du kan bruke til spill, med over 1000 servere på mer enn 60 steder, og mer enn 40.000 IP-adresser å bruke. Den støtter også opptil 5 enheter i en enkelt tilkobling samtidig.

Blant fordelene er den gode serverdekning, god ytelse, og den kjører sitt eget nettverk og infrastruktur, noe som gjør det enda raskere enn konkurransen med gode nedlastingshastigheter.

Med denne VPN for Rust kan du finne en solid server, sortert etter pingtid og bruk, slik at du kan jakte på en server som er skreddersydd for spill. Det er imidlertid litt dyrt sammenlignet med gjennomsnittlige VPN, og har ingen gratis prøveversjon, selv om du får en 7-dagers refusjon med abonnementer.

Andre funksjoner inkluderer kill-bryter, kompatibilitet med store operativsystemer, inkludert Windows, bytte av IP-er på egen vil, sterk kryptering og sofistikerte protokoller, en nullloggspolicy for anonymitet og personvern, pluss ingen geo-restriksjoner.

Få IPVanish VPN

4

VyprVPN

VyprVPN er en av de raskeste VPN-leverandørene du kan bruke til spill, hva med det er over 700 servere på mer enn 70 steder, og over 200 000 IP-adresser som kan brukes på opptil 5 enheter samtidig.

Denne tier 1 nettverks VPN for rust har sine egne servere og infrastruktur, noe som betyr at det er flott når det gjelder ytelse og hastigheter.

Andre funksjoner inkluderer NAT-brannmuren som blokkerer uønsket innkommende trafikk og enkle programmer for alle enhetene dine.

Få VyprVPN

5

Privat Internett-tilgang (PIA) VPN

PIA er kjent for sin gode ytelse, verdi og store nettverk av servere (spesielt hvis nettverksstørrelse er en topp prioritet for deg når det gjelder VPN for rust), hva med det er over 3000 servere i 28 land.

Den leveres med mange funksjoner, blant annet støtte for fem enheter, viktige protokoller, inkludert PPTP, L2TP / IPSec, OpenVPN og P2P-støtte, innebygd blokkering av annonser, og det er så rimelig, pluss at du kan betale med Bitcoin, gave og / eller kredittkort, PayPal og andre alternativer.

Selv om det ikke har et gratis prøvealternativ, tilbyr PIA en tilbakebetaling på sju dager, uten vanskelige begrensninger, og fortsatt nyte personvernet som følger med et godt VPN.

Når det gjelder ytelse, fungerer denne VPN for Rust på Windows og andre store operativsystemer, med et raskt og enkelt oppsett og et grunnleggende grensesnitt som er enkelt å bruke. For å velge serverplasseringen, høyreklikker du bare ikonet på systemstatusfeltet og velger ønsket sted.

Du kan også angi egendefinerte krypterings- og autentiserings- eller håndtrykkalternativer, fra ingen i det hele tatt, til de høyeste militære karakterstandardene, med beskyttelse mot DNS- og IPv6-lekkasjer, og en ekstra PIA-MACE-funksjon for å blokkere annonser, blokkere sporere og ondsinnede nettsteder mens du er online Det har også en drepebryter for å deaktivere internett når VPN kobler fra og dermed reduserer identitetslekkasjer.

Få PIA VPN

6

ExpressVPN

Hvis du spiller spill på mobilenheten, er ExpressVPN den rette leverandøren for deg. Denne VPN for rust har et nettverk på over 1500 servere på 148 steder, men det støtter bare opptil 3 enheter på en gang på en enkelt tilkobling, noe som er lavere sammenlignet med andre VPN-leverandører.

Det er kjent mer for sine gode mobile og intuitive tilpassede applikasjoner, i tillegg til solide hastigheter og gode ytelsesnivåer.

ExpressVPN koster imidlertid mer enn de fleste andre VPN-er, i tillegg til at du ikke får en snakk fordi det ikke er gratis prøveversjon. Din beste innsats er ettårsplanen, som er rimelig enn andre planer, og gir en bonus på tre måneder.

Den fungerer på store operativsystemer, inkludert Windows, og har gassfrie servere, nullloggspolicy, slik at den ikke opprettholder brukerloggene dine eller overvåker din onlineaktivitet.

Den støtter protokoller, inkludert PPTP, L2TP, OpenVPN og SSTP for forbedret personvern og sikkerhet.

Få ExpressVPN

7

PureVPN

Denne VPN har mye å tilby, med funksjoner som 100 prosent tilgang til streaming media nettsteder som Netflix, Hulu og andre, mer enn 790 servere i 141 land og over 80 000 IP-adresser, kill-bryter, NAT-brannmur, gir DDoS-beskyttelse, maksimal av 5 samtidige tilkoblinger for enhetene dine, og protokoller som OpenVPN, L2TP, PPTP og IPSec.

Den er kompatibel med store operativsystemer, inkludert Windows, og er både sikker og privat, med sterk kryptering, og det største utvalget av betalingsalternativer for å abonnere.

Den Hong Kong-baserte VPN for Rust har eksistert siden 2007, og er kjent for sin Split Tunneling-funksjon som lar VPN-klienten forbli aktiv for bestemte apper som andre trafikkstrømmer utenfor VPN-tunnelen en gang aktivert. Spillere vil definitivt sette pris på denne funksjonen.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer kill-bryter, Smart DNS for å omgå geo-restriksjoner, nettverksbeskyttelse og NAT-brannmur, VPN-leser for høy censurposisjoner og dedikert streaming.

Få PureVPN

Hvilken VPN bruker du til Rust? Del med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor.